Şimdi Ara

İşte P2P Budur BearShare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla sizi bilmem ama kullandığım en ii P2P yöntemini kullanan program.Nedeni ise elbetteki çok hızlı olması.Öyle port açtığımda yok bağlantım 256kb çalıştırıyorum ve hızı ortalama 20kb la indiriyo.Bunu ne ares ne emule nede imesh le görebildim.
    Her daim Bearshare..

• şahsen imeshden memnunum bunu hiç denemedim açıkçası ama imesh aralarında en çok hoşum gideni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensartas

şahsen imeshden memnunum bunu hiç denemedim açıkçası ama imesh aralarında en çok hoşum gideni
    Dostum bide torrenti dene istiyorsan ben uzun denemelerim sonucunda en birinci torrenti seçtim Ondan sonra da emule geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 22 Mayıs 2005, 21:11:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K4GE

Dostum bide torrenti dene istiyorsan ben uzun denemelerim sonucunda en birinci torrenti seçtim Ondan sonra da emule geliyo

Alıntıları Göster
    evet bearshare hiz bakimindan çok iyi olabilir fakat arsiv ve kuıllanıcı bakımından emule un eline su dokemez.
    Emule da su anda 5 milyon kullanıcı baglı ve ulasilabilir 600 milyon dosya var.

• quote:

Orijinalden alıntı: urban_bohemian

evet bearshare hiz bakimindan çok iyi olabilir fakat arsiv ve kuıllanıcı bakımından emule un eline su dokemez.
    Emule da su anda 5 milyon kullanıcı baglı ve ulasilabilir 600 milyon dosya var.

Alıntıları Göster
    edonkey veya overneti de yabana atmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttbarracuda

edonkey veya overneti de yabana atmayalım

Alıntıları Göster
    arşivi nasıl dostum arşiv önemli hız olayını aştık biz
    emuledeki arşiv kimsede yok şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

arşivi nasıl dostum arşiv önemli hız olayını aştık biz
    emuledeki arşiv kimsede yok şu anda

Alıntıları Göster
    bende torrent kullanıyorum
    256 baglantım var
    hızın 27 nin altına dustugunu hatırlamıyorum...
    tabi kaliteli torrent siteleri kullanmalısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizican

bende torrent kullanıyorum
    256 baglantım var
    hızın 27 nin altına dustugunu hatırlamıyorum...
    tabi kaliteli torrent siteleri kullanmalısınız

Alıntıları Göster
    bu bearshare de hızı nerden goruyorsunuz yahu, ben goremiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranzabal

bu bearshare de hızı nerden goruyorsunuz yahu, ben goremiyorum?

Alıntıları Göster
    arşiv hızdan daha önemli öncelikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood1454

arşiv hızdan daha önemli öncelikle

Alıntıları Göster
    önemli olan hızlı olması diil ki? emuledan başka aradıklarımı başka hiçbir prograda bulamıyorum
    önemli olan bu işte
    256 adsl şu an mule ile 23 ile iniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramroat

önemli olan hızlı olması diil ki? emuledan başka aradıklarımı başka hiçbir prograda bulamıyorum
    önemli olan bu işte
    256 adsl şu an mule ile 23 ile iniyor

Alıntıları Göster
    Ne demek hız önemli değil bırak kardeşim en önemli olanı bu.Arşiv diyosunuz elbette arşivi çok ii.Yoksa bulmadıktan sora hızını nası test edebilirim.Ve diğer P2P programlarından farkı diğer kullanıcılarla paylaşman gerekmiyo sistemin arşivlerinde var 1970 lerin filmini bile indirdim.benden sölemesi torrent e mule imesh felan vız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cRzYsLcK

Ne demek hız önemli değil bırak kardeşim en önemli olanı bu.Arşiv diyosunuz elbette arşivi çok ii.Yoksa bulmadıktan sora hızını nası test edebilirim.Ve diğer P2P programlarından farkı diğer kullanıcılarla paylaşman gerekmiyo sistemin arşivlerinde var 1970 lerin filmini bile indirdim.benden sölemesi torrent e mule imesh felan vız.

Alıntıları Göster
    1970 lerin filmini indirdin:)
    e mule ile kıyaslayamazsın:) e muleda 1970 diil 1950 lerin filmleri deli gibi:)
    alfred h. filmleri özellikle....

önemli olan senin kullanman diil herkesin kullanması...

• quote:

Orijinalden alıntı: cRzYsLcK

Alıntıları Göster
    yeni dosyalar icin Torrent (G3 torrent client )
    eski film,mp3 icin DC++ kullaniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCooL

yeni dosyalar icin Torrent (G3 torrent client )
    eski film,mp3 icin DC++ kullaniyorum

Alıntıları Göster
    YAf ben o 1970 ler derken arşivinin geniş olduğunu söledim örnek verdim ne kullanırsan kullan alla alla ben sadece tafsiye ettim.Ramroat önemli olan benim kullanmam çünkü pc benim dosya benim banene başkasından ama sadece ben hızlı bulduğum için sizede tafsiye ettim anlaşılan idrak yollarında iltihap var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cRzYsLcK1

YAf ben o 1970 ler derken arşivinin geniş olduğunu söledim örnek verdim ne kullanırsan kullan alla alla ben sadece tafsiye ettim.Ramroat önemli olan benim kullanmam çünkü pc benim dosya benim banene başkasından ama sadece ben hızlı bulduğum için sizede tafsiye ettim anlaşılan idrak yollarında iltihap var.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar en geniş kullanıcı ağına emule sahip.Ben 512 k kullanıyorum.50 k dan aşşağı inmiyor.Şiddetle tavsiye ediyorum.Ayrıca kullandığım mod FREEANGEL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: collossus

Arkadaşlar en geniş kullanıcı ağına emule sahip.Ben 512 k kullanıyorum.50 k dan aşşağı inmiyor.Şiddetle tavsiye ediyorum.Ayrıca kullandığım mod FREEANGEL.

Alıntıları Göster
    kardeşim gülüyorum sana:) p2p programlarını zaten hepsi..kullanmadığın haberin olmadığı için haberin olmaması doğal..ayrıca zaten bu konular 3000 kere konuşuldu...gördüğün gibi collossus da çok güzel cevabını vermiş sana...daha yeni kullanıcısın bence sözlerina dikkat et....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramroat

kardeşim gülüyorum sana:) p2p programlarını zaten hepsi..kullanmadığın haberin olmadığı için haberin olmaması doğal..ayrıca zaten bu konular 3000 kere konuşuldu...gördüğün gibi collossus da çok güzel cevabını vermiş sana...daha yeni kullanıcısın bence sözlerina dikkat et....

Alıntıları Göster
    yaf biri bana bearshare de hızı nerden gordugumuzu soyleyecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranzabal

yaf biri bana bearshare de hızı nerden gordugumuzu soyleyecek mi?

Alıntıları Göster
    bırakın ya bearshare

torrent ort.24 ve emule ort.22 bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: musandia

bırakın ya bearshare

torrent ort.24 ve emule ort.22 bu kadar

Alıntıları Göster
    hız önemli değil diyen arkadaşlar 700 mblık dosyayı 5kb-sn ile indirin bakalım kaç günde iniyor? hızın en az 20 kb-sn olması lazım ki 700 mblik dosyayı en azından bir günde indirebilelim 256 k hızla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Carlo

hız önemli değil diyen arkadaşlar 700 mblık dosyayı 5kb-sn ile indirin bakalım kaç günde iniyor? hızın en az 20 kb-sn olması lazım ki 700 mblik dosyayı en azından bir günde indirebilelim 256 k hızla...

Alıntıları Göster
    bende oyun ve film için torrent, mp3 video ilginç dosyalar bulmak için dc++, karıştırdıkça bişeyler çıkıyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.