Şimdi Ara

işte para kazanma yolu denemeye değer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi size tavsiye edeceğim işlem size internetteen para kazandırıyor nasılmı?

ilk önce emeğe saygı olarak burdakı lınkten uye olunuz

emeğe saygı olarak burdan üye olunuz lütfen

daha sonra uyelığınız hemen kabul edılecektır. beklemek falan yok

daha sonra yapmanız gereken iş toolbar indirip yüklemek yükledıkten sonra googlede toolbarında arama yapar gibi bunda yapmak

değişen birşey yok

peki ne kadar kazanacaksınız bu işte ?

ilk başlangıçta 1 aramaya 1 puan vermektedir 1000puan=1$

fakat kedi referansınızla uye buldukça bu oran artacaktır arama başı 50 60 70 hatta 100 puana kadar cıkacaktır

benim fikrim :)

kendım şirketle diyolog içine girip telefon yoluyla falan konusup size daha ayrıntılı bilgiler sunucağım
    bunda banlanma riski yok ha google arama cubunda arama yapmısınız ha bunda sizin için bişi değişmicek
    vermese bile emeğiniz boşa gitmes

bunu beyenmedınızmı ?

sizden ricam bunu basşka arkadaşlarınıza yollayın bırakında biz deneyelim barı bıze yardımcı olun pls

• peki bu adamlar nerden para kazanıo?
    ayrıca paramızı verceklerı garanti mi?(adsense den vazgecmem):)
  • search-earn çok uzun zamanda çok az para veren bir sistem bence. ben biraz denedim, ama çok yorucu. sırf arama yapmak için arama yapmak da saçma oluyor. üstelik sponsor link çıkmazsa bi işe de yaramıyor.
  • bende vazgectım zaten :D
  • Merhaba güzel kardeşim. Emin olki bu yolla para kazanabilen dünyada çok az kişi var. Birileride tahminde edebileceğiniz gibi bu sistemlerin kendi sahipleri. Böyle boş hevesler peşinde koşmak insanlara boş ümitler vermek yerine doğru düzgün özgün ve aynı zamandada soft içeriği olan bir web sitesiyle sitenize reklam sponsorlar bularak para kazanmaya çalışın.

Kolay gelsin.
  • bedava para
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.