daha sonra uyelığınız hemen kabul edılecektır. beklemek falan yok
daha sonra yapmanız gereken iş toolbar indirip yüklemek yükledıkten sonra googlede toolbarında arama yapar gibi bunda yapmak
değişen birşey yok
peki ne kadar kazanacaksınız bu işte ?
ilk başlangıçta 1 aramaya 1 puan vermektedir 1000puan=1$
fakat kedi referansınızla uye buldukça bu oran artacaktır arama başı 50 60 70 hatta 100 puana kadar cıkacaktır
benim fikrim :)
kendım şirketle diyolog içine girip telefon yoluyla falan konusup size daha ayrıntılı bilgiler sunucağım bunda banlanma riski yok ha google arama cubunda arama yapmısınız ha bunda sizin için bişi değişmicek vermese bile emeğiniz boşa gitmes
bunu beyenmedınızmı ?
sizden ricam bunu basşka arkadaşlarınıza yollayın bırakında biz deneyelim barı bıze yardımcı olun pls
peki bu adamlar nerden para kazanıo? ayrıca paramızı verceklerı garanti mi?(adsense den vazgecmem):)
search-earn çok uzun zamanda çok az para veren bir sistem bence. ben biraz denedim, ama çok yorucu. sırf arama yapmak için arama yapmak da saçma oluyor. üstelik sponsor link çıkmazsa bi işe de yaramıyor.
bende vazgectım zaten :D
Merhaba güzel kardeşim. Emin olki bu yolla para kazanabilen dünyada çok az kişi var. Birileride tahminde edebileceğiniz gibi bu sistemlerin kendi sahipleri. Böyle boş hevesler peşinde koşmak insanlara boş ümitler vermek yerine doğru düzgün özgün ve aynı zamandada soft içeriği olan bir web sitesiyle sitenize reklam sponsorlar bularak para kazanmaya çalışın.
Kolay gelsin.
bedava para
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme