Şimdi Ara

Hızlı para kazanmak için? hilede olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
11.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşalar bıktım amerikan yarışını yapmaktan bir sürü araba kaldı denemediğim, bir hile varmı save game vs. para için? online olmadığı için cash kazanamıyorum.....

• online değilsen amerikan yarışından başka çaren yok. herhangi bir hile ve save kullanmakta söz konusu değil.
    online olsaydın 5 dk da 500.000cr kazanabilirdin.
  • B specten Dream Carın şampiyonasına gir.12-13 dakikada yarış bitiyor ve son yarışı oynamana gerek yok.öyle yaparak 700.000 kazanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapresyonik

B specten Dream Carın şampiyonasına gir.12-13 dakikada yarış bitiyor ve son yarışı oynamana gerek yok.öyle yaparak 700.000 kazanabilirsin

kaç levelde açılıyor o
  • B-specte yarış açıp TV izleyeceksin. Yarış bittiginde Tekrardan aç böle böle kas. Başka çaresi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 19 Temmuz 2011; 10:09:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

online değilsen amerikan yarışından başka çaren yok. herhangi bir hile ve save kullanmakta söz konusu değil.

o nasıl oluyor online da acıklarsanız sevinirim
  • Sezonluk yarışlar var. Online olmadan giremiyorsun. Ondan bahsediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek lisans kazanmak daha mı kolay?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

online değilsen amerikan yarışından başka çaren yok. herhangi bir hile ve save kullanmakta söz konusu değil.

o nasıl oluyor online da acıklarsanız sevinirim

ps3 online ise gt5'te evim bölümünde şu anda net yokken göremediğin iki şeçenek daha çıkıyor
    biri çevrimiçi garaj (2.el araç dükkanı fakat burdaki araçlar daha ucuz ve 2.elde satılan iyi araçlardan oluyor)
    diğeride çevrimiçi etkinlikler(içerisinde single olarak A-Spec yarışlar var ve bazıları çok zor bazıları ise aşırı kolay bu yarışar 1-10 tur arası değişiyor ve bu yarışları kazanınca yüksek Cr ,XP ve başka hediyeler veriyor)bu etkinliklerin içinde zaman ve drift yarışları çıkıyor sadece bu iki yarıştaki yaptığın dereceler dünya sıralamalarına giriyor bildiğimiz kadarıyla ilk 10 kişiyede çok iyi hediyeler veriliyor.

ayrıca gt5 online olmayıp sende oyunu güncelleme yapmadığın için bir çok yeni özellikten yararlanamıyorsun mesela yarış esnasında araç ayarlarına girdiğin ekranda araca bir parça alamıyorsun gt evim bölümüne çıkıp parça dükkanından alman gerekiyor ,b-spec yarışı yaparken bir yarış daha yapmak istersen yarış bittiği ekrandan başlayamıyordun.online omuş olsaydın v.b. özellikler eklenecekti.

en önemlisi oyunu allalı 8 ay olmasına rağmen online sayesinde oyunu ilk günkü gibi zevkle oynuyoruz.yani aslında online olmak bir anlamda oyunun ömrünü uzatıyor.oyundan sıkılmıyorsun.

• like the wind için elimdeki en iyi araç olan (tüm servetimi yatırdığım) full modifiye pagani zonda R'ı tamir edip yağı yeniledim ve like the wind'e daldım.tamir öncesinde pratik yapmıştım dağılmamak için.yarışta sonuna kadar zorlayıp kasa kasa 3üncü bitirdim ve 86.000 Cr küsür kazandım.garaja girdiğimde arabada 1.000.000 Cr masraf vardı

amerikan yarışında corvette race car ile biriktirmeye çalışıyorum ben de ama yok arkadaş 2.000.000 Cr falan oldu ama bay geldi dön dön.gt5'te online'a hiç girmedim.sony hesapları kırılınca şifre değişti ya uğraşamadım yenilemeye.bir yarışta 500.000 Cr mu kazanılıyor online yarışınca ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 22 Temmuz 2011; 15:06:23 >
  • 3 dakikada 504.000 kazanılıyor olması lazım.ferarilere öel bir yarış geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

like the wind için elimdeki en iyi araç olan (tüm servetimi yatırdığım) full modifiye pagani zonda R'ı tamir edip yağı yeniledim ve like the wind'e daldım.tamir öncesinde pratik yapmıştım dağılmamak için.yarışta sonuna kadar zorlayıp kasa kasa 3üncü bitirdim ve 86.000 Cr küsür kazandım.garaja girdiğimde arabada 1.000.000 Cr masraf vardı

amerikan yarışında corvette race car ile biriktirmeye çalışıyorum ben de ama yok arkadaş 2.000.000 Cr falan oldu ama bay geldi dön dön.gt5'te online'a hiç girmedim.sony hesapları kırılınca şifre değişti ya uğraşamadım yenilemeye.bir yarışta 500.000 Cr mu kazanılıyor online yarışınca ?????

Bende senin gibiydim hesaplar kırıldıktan sonra hiç online bağlanmamıştım, geçen gün bir gireyim dedim cihazı yeni versiyona yükseltti, oyunu güncelledi ve şifremi değiştirmemi istedi çok basit bir kaç işlemle tekrar online oldum, bir baktım bir sürü yeni sezonluk yarış var toplam kredim 20 milyon olduğu için ve daha fazla kredi biriktirilemediği için girdim galeriye abartısız 30-40 tane araba aldım sonra bütün sezonluk yarışları yaptım şuan 18 milyon kredim var. Artık tek hedefim var 40. seviyeye çıkıp red bull aracını alabilmek.

Bu arada like the wind için race car adlı araçlardan tercih etmelisin çok kolay oluyor. pagani zonda biraz zayıf kalıyor yarışlarda birde aracı tamir için boşuna masraf etme bence hiç gerek yok sadece aracı çok sık kullanıyorsan ara sıra yağını değiştir yeter.

• online'a bir bakiyim o zaman

bu arada race car olanların 90%'ının standart olması çok kötü.ben kokpitsiz görünümden hoşlanmıyorum.ayrıca replay'lerde de kötü görünüyorlar.
  • Birde akşam farkettim sezonluk yarışları tekrar yapınca aynı kredi ve tecrübe puanını tekrar veriyor, eskiden sadece bir kere veriyordu diye hatırlıyorum. Şuanda kredi ve tecrübe puanı artırmak o kadar kolay ki bir kaç dakikada 500bin kredi kazanılabiliyor hemde bol miktarda sezonluk yarış olduğundan aynı yarışı sürekli yapmak zorunda da kalmıyorsun.
  • Ben Honda Civic 08 Type R'la Honda Civic yarisi yapiyordum sezonluk etkinliklerden.368.000 kredi veriyor hem arabayi modifiye edince pek zorlanmiyorsun.Daha yuksek veren yarislar varmi bilmiyorum varsa soylerseniz iyi olur.Ayrica bu forumda yeniyim.Oyunda yardimci olabilecekler, ve yardim isteyenler imzamdan PSN'imi ekleyebilirler.
  • en iyisi sezonluk etkinlikler abi oyun ilk çıktığında yarışlardan 1.000.000 cr veriyodu şimdi en yüksek 500.000cr veriyo bunada şükür 5 yarış yap para cepte
  • Evet seasonal events'te 400-500k veriyor. Hatta online dealership gibi bisey de var.orda gt formula car cikti 2500k'ye.pp895 Ferrari formula1 aracindan bile iyi.ama arac standartmis almadim o yuzden premium cok az be kardesim!
  • Ford Gt al arabaya turbo rüzgarlık ve bütün aksesuarları döşe sonra yarışa girmeden ayarlara gir rüzgarlığı indir ben öyle geçtim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.