Setler güzel özellikle en üstteki SPA9300/00 modeli iyi duruyor 8" woofer ile Bakalım fiyatları ne civarlarda olucak , eğer uygun olursa alınabilitesi yüksek setler
dinleyecekler için bilmem de bakacaklar için alınması gerekli bir ürün..Umarım kaliteleri yükseltilmiştir ve fiyatlarıda performansına deyecek ölçüdedir.
merak etme Geberit bikaç zaman önce aldığım Sennheiser kulaklığım bozuldu. (Daha 6 ay olmadı)sorun ise. kulaklığın içindeki ufak zıkkım lara ses gidip gelip duruyor.kesinti yapıyor.hala dah öyle. ayrıca kesinlikle kullanıcı hatası yok.
bizim vatandaşımızda böyle takıntılar var. örneğin; philips in ampülünü almış. daha sonra monte ederken takmış olduğu duya birden fazla akım gelmiş ve sonuç patlamış. şimdi bu vatandaşa sorsak philips in hiçbir ürünü 5 para etmez der. ama o vatandaş philips in başka ürünlerini denemiş mi acaba. işte bu bizim milletimizde adettir. bir mal a sorgusuz sualsiz önyargı ile yaklaşmak.
ama arkadaş bak ben yukarıda 6 parça üründen söz ediyorum lütfen yani bendede kullanıcı hatası olmaz ha ne olur malı biraz az kullanmış olabilirim 6 parça derken 2 televizyon var philips e ait bi tanesi 1 kez arıza yaptı oda tunerinden hemen bi üründe yargılamadım markayı yani
Ben bir Philips spa9300 kullanıcısıyım ve inanın setin tasarımı kadar sesi de çok güzel sizler uçmuş zaten bass lar da beniim odayı sallıyo evi de inletiyo son seste bile en ufak bi bozulma olmuyo creative sb 7.1 live ses kartı ile kullanıyorum gayet memnunum ben bimexten 190TL ye almıştım almayı düşünüyorsan sakın kaçırma derim müzik için bire bir ayrıca bimez te z2300 de vardı ya onu ya buna alacaktım bütce yetiyodu babamla gitmiştik babam ikisinde birini seç dedi z2300 ü daha önce dinlemiştim spa9300 ü de orda dinledim ve kararımı verdim.SPA9300 al derim