Şimdi Ara

İşte PHILIPSin yeni 2+1 leri arkadaşlar Bence güzel duryorlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en yeni 2+1multimedya philipsler için arkadaşlar linke tıklayın bu setleri çoık merak ettim şiimdi inşallah önümüzdeki günlerde bunları görürüm vitrinlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKorsan -- 30 Temmuz 2006; 17:23:40 >

• Setler güzel özellikle en üstteki SPA9300/00 modeli iyi duruyor 8" woofer ile Bakalım fiyatları ne civarlarda olucak , eğer uygun olursa alınabilitesi yüksek setler
  • evet armagan dediğim gibi ben bunları alcam dayı hiç aklıma girme z2300 alamam benAnnem kızıyorYüksek sesegit kendi evinde dinle diyor tabi evin varsa
  • yaw armagan bu alınabilitesi yüksekte ne demek bakıyomda aşmışız yeni kelimeler bulmuşsuunn TDK haberi varmııha bu ara arkadaşlar bu setler yakın zamanda gelecektir philips Türkün sitesinde varsa yakındada vitrinde görrüz demektir bu.2+1 alacaklar agerçekten güzel alternetif gibi duryor inşallah bunları MMS serisnden daha iyi yapmışlardırrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKorsan -- 30 Temmuz 2006; 16:29:28 >
  • Tasarımları her zamanki gibi çok iyi.Sesleri de keşke tasarımları kadar iyi olsa.Philips'in tasarım ar-ge'sinde 20.000 çalışanı var.Bu adamların yarısı tasarım yerine cihazların içiyle ilgilenseler çok daha iyi setler piyasaya çıkarırlar.
  • Ne sandın sen beni olm Ayrıca o philips setlerin en dandiriklerinden olan SPA2300 bile hepsiburadada 71 lira bunu da bi kenara yaz derim http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=260&productid=bd91494 senin beğendiğin SPA9300 muhtemelen z-2300ün fiyatına yakın belki daha fazla olacaktır Bir de SPA9300e yazmışlar dinamik bass boost diye sırf kandırmaca z2300ün sesini açsan philipsin sesi duyulmaz Bence git sen git z2300 al artan parayla da pazardan tweter al tiz eksiğini kapatırsın Ama z-2300ün sesi fazla gelirse annen kızabilir özellikle 120 wattlık suba

• evet @armagan bende bilyorum z2300 benim için daha iyi benim iyiliğim için söyliyorsun ama dediğim gibi sesini açamıyacağım sete bukadar para verilmez z2300 gerçekten üst sınıf bir hoparlör ama bu philpsler senin dediğin kadar para etmez en fazla 160ytl olur bence bu setin fiyatı ki daha fazla derlerse kimse almaz bunuda hatırlatayım çünki ondan daha iyi 2+1 üreten firmalr var piyasada @killforyou abicim çıok doğru söylemiş umarım bunların tasarımları kadar sesleride güzel işciliği ve malzeme kaliteside güzel olur.SAdece tasarım yapmamışlardır umarım.Birdefa mms430 daha iy bir sistem çıkarmadılarsa boşaaa yapmışlar bunları MMS460 iyi bir set ama x530 ondan daha iyi bence çok diil ama biraz daha iyi.MMS430 da iyi bunlar yani okadarda kötü değiller tabi ama daha iyleri varken insan ister istemez daha iyilerine yöneiyor inşallah bunları gerçekten markalarına yakışır şekilde yapmışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKorsan -- 30 Temmuz 2006; 17:19:49 >
  • walla kım ne derse desın philips bu ıste sınıfında bır numara bir mms 430 un ustune o fiyat aralıında bi cihaz gormedım sahsen 120 mılyona daha ii bi ses sistemı yoktur (x230 dahil) bnce
  • Philips, SPA7300/00, € 36,66 ve Philips, SPA9300/00, € 62,8 işte bazı yabancı alışveriş sitelerindeki satış fiyatları bu setlerin gerçektende alınabilir duryor.Umarım Türkiye'deki fiyatlar bunları aşmaz zaten genelde Türkiyedki Philips ürünlerin fiyatı yabancı sitelerdeki ya yakın yada daha ucuz oluyor.Bakalım ülkemize ne zamn gelcek bu setler şimdilik sitelerinde yayınlıyorlar.
    İşte size bir link
    http://hd.nl/audio_video/computer_speakers/PHILIPS/
    buradaya girip bakabilşriniz burada gene fiyatlar yukardakilere yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKorsan -- 9 Ağustos 2006; 13:53:33 >
  • Gecen gün SPA -2300 aldım ve oldukca memnunum mms 460 ım da var bilindigi üzere.Yine deneyerek aldım ses sistemlerini spa2300 kendi cıkıs gucunden beklenmeyek kadar iyi bass veriyor oldukça sasırdım ilk dinlediğimde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Tasarımları her zamanki gibi çok iyi.Sesleri de keşke tasarımları kadar iyi olsa.Philips'in tasarım ar-ge'sinde 20.000 çalışanı var.Bu adamların yarısı tasarım yerine cihazların içiyle ilgilenseler çok daha iyi setler piyasaya çıkarırlar.

+56897103

quote:

walla kım ne derse desın philips bu ıste sınıfında bır numara bir mms 430 un ustune o fiyat aralıında bi cihaz gormedım sahsen 120 mılyona daha ii bi ses sistemı yoktur (x230 dahil) bnce

heryerden çıkıyosun tebrikler.

• Abicim umarım haklı çıkmazsınız yaniii içide dışıda bişeye benzer bu ürünlerin inşallah gerçi dışı baya bir süslemişler ama içleri verdikleri ses nasıl bilemem daha piyasada değiller olunca alcam bunlardan beğenirsem
  • piyasada var artık http://www.hs.com.tr/urun_listesi.asp?altgrup_id=31 güsel bişeye benzio ama x530 a karar verdim değiştirmem heralde artık fikrimi
  • Ben Logitech Z4 ü tercih ederdim.Hem ses kalitesi hem görsellik.Tabi bu benim tercihim.

http://www.logitech.com.tr/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2173,CONTENTID=10937
  • SPA9300 aldım ve emin ol içide enaz dışı kadar mükemmel hatta daha fazlası var...
    quote:

Orjinalden alıntı: KızılKorsan

Abicim umarım haklı çıkmazsınız yaniii içide dışıda bişeye benzer bu ürünlerin inşallah gerçi dışı baya bir süslemişler ama içleri verdikleri ses nasıl bilemem daha piyasada değiller olunca alcam bunlardan beğenirsem
  • philips'in tasarımları çok hoş
  • link uçmuş yaw
  • kişisel düşüncem olarak kesinlikle philips ürünlerinden uzak durulması gerektiğini tekrar vurguluyorum arkadaşlar çünkü philipsin eski üretim kalitesi gerçekten yok çöplükten farksız benim için.
  • zzaten philips inde sana yakınlık duymak gibi bi niyeti yoqtur heralde neyini beyenmiyonuz anlamamki bnm bizim aldıklarımız philipsler mi ozel yapım yoksa sizin hepinize ozel bozuq uretımmı yapılıo yaw kac ay oldu sadece bn de diil kac arkadas bız bu philipsten aldık hiçbirimizinkindede bi bozukluk falan yok tizler basslar guzel zaten alırkende karsılastırarak aldım kendi bilgisayarıma baalayp aynı muzikleri çaldım philips gercekten gayet guzel performans werdı halada werıo hatta su an wermekte
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar_1990

zzaten philips inde sana yakınlık duymak gibi bi niyeti yoqtur heralde neyini beyenmiyonuz anlamamki bnm bizim aldıklarımız philipsler mi ozel yapım yoksa sizin hepinize ozel bozuq uretımmı yapılıo yaw kac ay oldu sadece bn de diil kac arkadas bız bu philipsten aldık hiçbirimizinkindede bi bozukluk falan yok tizler basslar guzel zaten alırkende karsılastırarak aldım kendi bilgisayarıma baalayp aynı muzikleri çaldım philips gercekten gayet guzel performans werdı halada werıo hatta su an wermekte

ya ben sadece kolonlarından bahsetmiyorum ki 4 tane üst sınıf kulaklığı kablodan ve plastikten sorun çıkardı hemde 6 ay içinde televizyonu 6 kez arıza yaptı bütün bunların hepsi tesadüfmü şimdi sen söyle şansmı o zaman niye sennheiser kulaklıklar hiç arıza yapmıyo veya sony televizyonlar alındıktan uzun süre sonra arıza yapıyo 1 kez falan bizim televizyon daha bize geldiğinde kutudan arızalı çıktı sonra değişti ardından 5 kere daha arıza yaptı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.