Şimdi Ara

İşte Pokemon Shiny Legends Kapanmamak üzre acildi. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
0
Favori
9.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yugioh sever

quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

OHA yani :D adama bak 3 imza koymuş D: bn olsam kaldırırdım 2 tanesını :D yoksa ceza alabılırsın.

Bu Oyunun Yaşama Süresi 1-2 hafta

oyuna 5 kişi girio zevkı cıkmıo ztn 3 u admın 2 kısıde normal player :D:D:D

Bu arada The Morgan Fakedir ^^ MewThree uyelıgı heralde ceza almış :D bide yeniyim dio

oyunu 11 kisi girdi 3 admin hamachide 25 kisi var 6 si admin:D:D
    buna ne dion:D
    oyun acilali 4 gün oldu say bkalim.D

bişi dicem 11 kişi cokmu :D:D bnm kanka 1 sene önce böle poke oyunu açtı oyunda 2 server wardı 1 servere 25 kısı girebiliodu 50 kısı wardı oyunda 11 hiç bişi diil hemde o actıından 2 gun sora oldu bu rakam server istegi oldu serwer açtı herseryde wardı herttulu ne ararsan wardı msn e 3 gundur girmio :S girdiinde diim ikna edersem gene acabiliriz belki sakın bunu sey sanmayın sıze karşı oldumuz ıcın acmıoruz belkıde açmayız sakın öle dusunmeyın

• dicem hatta bin x dicem

hamachi 1 ag 17 kisiden fazla almaz biraz az salla bari be:D hem bu oyun acilali4 gün oldu 25 kisi var hamchide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugioh sever -- 7 Mart 2008; 22:39:09 >

• oh be artık inio rapidden

bu arada MysticaLAndreamS bilip bilmeden konuşma her mew three yazan mew three olsaydıı

sen mew three yi bilmiosan...

... benim sorunum diil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Morgan -- 7 Mart 2008; 20:55:06 >

• Tartismaya gerek yok
  • sry bu arada yugioh sever ben indirdim ip ayarladım serwer offline görünüyo şuan kapalımı yoksa sorun bnde mi???
  • ip 5.155.66.192 olcak hamachiyede gelmen lazim
  • alah rısasi için şu yeni pacht i birisi msn en atsın illeqal.rap__@hotmail.com
  • sitemizde var
  • quote:

sitemizde var

indirebilsem istemem demi bu arada teğmen olmuşsun hayırlı olsun
  • tegmenmi rütbem hiçbirşeyi kolaylaştirmazki birak rütbe işini neyse nie indirmion oyuna geldin ya daha demin
  • quote:

tegmenmi rütbem hiçbirşeyi kolaylaştirmazki birak rütbe işini neyse nie indirmion oyuna geldin ya daha demin

geldim mi ? ne ben run time almaktan başka biey yapamıyom oyunda

bide alternatif linkte kodu yasıyom aynısayfaya tekarar atıyo diğeri malum java

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaqi -- 7 Mart 2008; 22:02:53 >
  • operami kullanion firefoxmu
  • quote:

operami kullanion firefoxmu

ie 7
  • araçlar<seçenekler<içerik<javascripi açi işaretle
  • araçlar>int seçeneklerimi ? yhane daha açık anlatırsan bu arada içerikte de java die bieşy youq ta yolunu söylersen
  • modların dikkatine
    oyundaki limanın altındaki um.. pokesi hileli tekte alınıyo hemen onu düzeltirseniz sevinirim
  • bu oyunu indireceğim ama dowload yapamıyorum satın almam için paypal çıkıyor
  • Bazı adminler yapıyo öyle yaratıklar, rastladımmı siliyorm,
    ama gene yapıyorlar
    yapıosunuz bari yaptıktan sora silin şu meretleri
  • Dostum sog altta free yazıyor ona tıkla. sure çıkarsa bekle, çıkmazza resimdeki kodları yaz indir
  • arkadaşlar patch leri indirdikten sonra napcaz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.