Şimdi Ara

işte PS3'ün crysisi(HAZE)..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Ama güzel oldu be Taaruza geçti konsolcular. Öyle crysis crysis sayıklıyor adamlar grafik gördü azcık gözleri Cebitte de Crysis oynatıyorlarmış, ulen bas oraya GT5 i bak Cebit nasıl E3 e dönüyor. Anlamıyor bu elemanlar işten

Yamaguchi'de Cebit kurucularının amca oğluydu zaten.

• store dan hd haze videosunu indirin ondan sonra bakin bence gercekten guzel bir yapim olacak
  • crysis cakar nede olsa türk :D:D
  • Ps3'ün Crysis'i olamaz ama MGS'si, FF'i, GT5'i var onlar yetiyor. Ps3'ün Crysis'e ihtiyacı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Ama güzel oldu be Taaruza geçti konsolcular. Öyle crysis crysis sayıklıyor adamlar grafik gördü azcık gözleri Cebitte de Crysis oynatıyorlarmış, ulen bas oraya GT5 i bak Cebit nasıl E3 e dönüyor. Anlamıyor bu elemanlar işten

en kotu konsol, en iyi pc'den iyidir.
  • Nejat80 kardeşime katılmıyorum... Maalesef şu an bile pc grafikleri konsollardan çok ileride... belki oynanabilirlik alışanlara göre değişir ama pc seneye kalmaz hepsini açık ara geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahtemas

Nejat80 kardeşime katılmıyorum... Maalesef şu an bile pc grafikleri konsollardan çok ileride... belki oynanabilirlik alışanlara göre değişir ama pc seneye kalmaz hepsini açık ara geçer

konsol bölümünü takip etmedğin çok belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

quote:

Nejat80 kardeşime katılmıyorum... Maalesef şu an bile pc grafikleri konsollardan çok ileride... belki oynanabilirlik alışanlara göre değişir ama pc seneye kalmaz hepsini açık ara geçer

Arkadaşın aklı ps2 zamanında kalmış galiba.Arkadaşım bu ps2 değil ps3.Hani hayvani 9 çekirdekli işlemcisi olan ps3 varya onu diyoruz biz burda...Biraz konulara hakim olalım yaaa...Yok yani bi tane oyun gösterseler kat kat iyi grafikli oyun gam yemiycem de.Gösteremiyorlar işte.....
  • Ben de büyük hevesle PS3 alanlardanım, büyük hayak kırıklığı içerisindeyim diyebilirim... Zira aylarca beklediğimiz fifa2008, pc de aylar önce oynadığımız pes5 ten iyimi??? ya jerico daki sisler far crydaki sislerle aynımı???? cod2 , cod3 arasındaki grafik farkları??? ps3 oyunmu çıkarıyorki karşılaştıralım.... kızgınım ben Ps3 bende çok iyi bir dvd player, müzik seti ama beklediğimin çok uzağında bir oyun aracı... bir başlık vardı "konami böyle bir futbol oyunu yap bize" diye... Açıkçası bukadar reklamdan sonra benim beklentim tam olarak o görüntülerdi... Ayrıca videolarla çıkan oyunlar arasında dağlar kadar fark yokmu?

• quote:

Ben de büyük hevesle PS3 alanlardanım, büyük hayak kırıklığı içerisindeyim diyebilirim... Zira aylarca beklediğimiz fifa2008, pc de aylar önce oynadığımız pes5 ten iyimi??? ya jerico daki sisler far crydaki sislerle aynımı???? cod2 , cod3 arasındaki grafik farkları??? ps3 oyunmu çıkarıyorki karşılaştıralım.... kızgınım ben Ps3 bende çok iyi bir dvd player, müzik seti ama beklediğimin çok uzağında bir oyun aracı... bir başlık vardı "konami böyle bir futbol oyunu yap bize" diye... Açıkçası bukadar reklamdan sonra benim beklentim tam olarak o görüntülerdi... Ayrıca videolarla çıkan oyunlar arasında dağlar kadar fark yokmu?

İyi o zaman ps3 ün varsa git heavenly sword oyna...Öyle grafiği her oyunda göremezsin.Müberek 3dmark gibi...

• Artık elimizdekilerle yetinmek durumundayız neyapalım... İnşaallah düzelir bu durum yoksa yine başlayacağız ekrankartı listelerini takip etmeye....
  • senin hayvan gibi 9 çekirdekli ps3de 8800ultra gibi bi ekran kartı var mı
    quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

quote:

Arkadaşın aklı ps2 zamanında kalmış galiba.Arkadaşım bu ps2 değil ps3.Hani hayvani 9 çekirdekli işlemcisi olan ps3 varya onu diyoruz biz burda...Biraz konulara hakim olalım yaaa...Yok yani bi tane oyun gösterseler kat kat iyi grafikli oyun gam yemiycem de.Gösteremiyorlar işte.....

• Arkadaslar bende konsolcuyumdur ama bazı gercekleride gormek lazım maalesef grafik anlamında Pc'ler yavas yavas acılmaya baslıyacak gibi gorunuyor.

En basit ornek Jericho'nun yapımcısı Joe Falke oyun DirectX 10 desteklemiyecek ama iyi bir Pc'de konsollardan daha iyi olucak diyor ozellikle saglam bir Pc'de ruhsal tedavi bile gorebilirsiniz seklinde bir esprili bir yorumuda var

Konsollarımız suan basa bas gidiyor ama ilerliyen zamanlarda Pc'ler grafik anlamında konsolları gecer gider ama oyun cesidi ve kalitesi acısından sanmıyorum

Lost Planet'in yapımcısıda DirectX 10'i baya ovmustu yani artık oyun yapımcıları bile grafik gelisimi sayesinde Pc'lere sıcak bakıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 11 Ekim 2007; 18:40:14 >
  • hdtvler yaygınlaşınca pc oyunculuğu da bitti bence.eskiden pc oyuncularının tutunduğu bir iki dal vardı konsolda fps oynanamaz falan diye ama dün en son haloda onlineda 1milyon kişi görünce her söze inanmamak gerektiğini anladım.eğer pcler denildiği kadar iyi oyunlar yapıp konsolları geçseydi konsol endüstirisi batardı ama önlerine baktıklarında ps3vs360 dışında birşey göremiyorlar nerde pc?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

senin hayvan gibi 9 çekirdekli ps3de 8800ultra gibi bi ekran kartı var mı
    quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

quote:

dostum onemli olan optimizasyundur is bir tek 8800 e bakmiyor yani soyle sen ps2 de pes6 oynuyorsun bir de pc de .......

• quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Arkadaslar bende konsolcuyumdur ama bazı gercekleride gormek lazım maalesef grafik anlamında Pc'ler yavas yavas acılmaya baslıyacak gibi gorunuyor.

En basit ornek Jericho'nun yapımcısı Joe Falke oyun DirectX 10 desteklemiyecek ama iyi bir Pc'de konsollardan daha iyi olucak diyor ozellikle saglam bir Pc'de ruhsal tedavi bile gorebilirsiniz seklinde bir esprili bir yorumuda var

Konsollarımız suan basa bas gidiyor ama ilerliyen zamanlarda Pc'ler grafik anlamında konsolları gecer gider ama oyun cesidi ve kalitesi acısından sanmıyorum

Lost Planet'in yapımcısıda DirectX 10'i baya ovmustu yani artık oyun yapımcıları bile grafik gelisimi sayesinde Pc'lere sıcak bakıyorlar

Gerçektenmi?

işte PS3'ün crysisi(HAZE).....

• Mass Effect, GT5, UFC 2007, Eight days, The Getaway 2 gibi oyunlarla konsollar şahlanacak. Daha durun birşey görmüyoruz henüz. :)

Crysis Crysis diyorlardı, 2 sene önce başladılar SS'leri vermeye, 2 sene önce Crysis gibi grafik var mıydı? Yoktu. Tabii ki doğal olarak ayıldık bayıldık SS'lere. Hala da çok çok güzel görünüyor Crysis. Ama artık bu grafiklere alışıyoruz çoğu oyun böyle çıkacak.

GT5, FarCry 2, Mass Effect, Afrika

Bunların Crysis'den aşağı kalır yanı kesinlikle yok.

Crytek akıllılık etti, 2 sene sonra çıkacak oyundan bastı videoları SS'leri. Herkes bakakaldı SS'lere. Şimdi de ezbere direk Crysis en iyisi deniliyor. Düz mantık oldu. Şu saydığım oyunların SS'leri yayınlanmadan önce en iyisiydi zaten Crysis, ama bu oyunlar geliyor ve grafik rekabeti başladı, en iyisi şu diye birşey diyemeyiz kesinlikle.

Ha ayrıca PC de exclusive olarak Crysis kalitesinde oyun var mı? Sadece Crysis ile mi gidecek arkadaş bu PC? 10 saatlik oyun oynayıp bitecek göz açıp kapayana kadar. EE devamı nerede?

Konsollar hem o grafik kalitesi, hem rahat oynanışı sorunsuzluğu, hem oyun kalitesi bakımından çok çok önde benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Ekim 2007; 19:08:12 >

• dostum bir de ultra grafikli oyunlarin yuzde doksani sce den olacak gibi
  • Mass Effect,Crysisi sollayacak
  • tabi ki günü gelince PC ler PS3 ve X360 ı ezer geçer ama bizler o zaman PS4, X720 oynuyor oluruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.