Şimdi Ara

İŞTE REZALET?!?!?!?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: -MaStamindZ-

Weiwuer clanmı yaa

evet arkadaş haklı Weiwuer clan değil knight onlar
    ayrıca insanlıkla alakası yok abyss de istediğini yapabilirsin
    azcık geniş düşünün +1 bi salamander staff ı 999m den koydu diye küfredemezsin
    belki adam o şekilde satmak istiyordur
    geniş düşünmeden topic açmayın abyss de kesmek serbesttir ve kimse durduramaz bunu adam isterse ks sini de yapar isterse seni de öldürür burada bunu tartışmak çok absürd
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caduceus

quote:

Orjinalden alıntı: -MaStamindZ-

Weiwuer clanmı yaa

evet arkadaş haklı Weiwuer clan değil knight onlar
    ayrıca insanlıkla alakası yok abyss de istediğini yapabilirsin
    azcık geniş düşünün +1 bi salamander staff ı 999m den koydu diye küfredemezsin
    belki adam o şekilde satmak istiyordur
    geniş düşünmeden topic açmayın abyss de kesmek serbesttir ve kimse durduramaz bunu adam isterse ks sini de yapar isterse seni de öldürür burada bunu tartışmak çok absürd

dediğin doğru ama fallen angel kesen adama malice parazit atıp yatırmak İNSANLIK DEĞİL Çok ayıp yapmış!! + bugün Lupus pendant Satıyodu 21 gb! Bende 20,8 gb vardı 20m den dolayı lupusu vermedi !

• ne biçim adamlar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: turan91

ne biçim adamlar var

Ahh bı bılsek
  • EE BAZILARI DEMİŞ Kİ ABYSTE İSTEDİNİ YAPARSIN KESERSİN...
    DOĞRU ...
    AMA KENDINDEN 10 LVL 15 LVL ADAMI KESIP MUHAHA YAPMAK DELİKANLILIK MI ...
    ADAMLAR BELKI GOREW YAPMAYA URAŞIO ORDA BINBIR TURLU ISTIRPLA Bİ ABYS BLESS CIKARMAK ICIN..
    HA EGONU TATMIN ETMEK ISTIOSAN BEKLERSIN ADAMLAR KESER SORA YAPARSIN YAPACAINI...

HA WİUWER KLANI MAX 15- YAŞLARLA KURULMUŞ BI KLAN BUNU BILIN...YAPARLAR BOLE ŞEYLERI ...

GECEN BIZDE BI ELEMAN GELDI WREATHOFDARKNES MI NEYDI ...KLANCA SERWANTOFISILION KESIOZ GELDI
    DRAGONS MARBLE WARMI DEDI...DEDIK WAR 30GB YE SATIOZ....BAŞLADI BU KUFUR ETMEYE
    DEDI SIZI ....KMEK FARZ OLDU.SALDIRDI BIZE BİZİ DE EZIK SANIO MORON..DALDIĞI GIBI ISILIONLARIN ARASINA CEKIP ASASIMIZ KOR ATTI ...EXE YATIRDIK BUNU.......BAYA KOYDU HERALDE
    BUTUN KLANI TOPLAMIŞ 30 KISI BIRAZ EGLENCE AMACLI KAPIŞTIK BUNLARLA...(30 VS 4 )

BOLE BI OLAY YAŞADIK İŞTE...

HİÇ UNUTAMAM CZ DE LAYCOAN CIKTI ORC WARIOR GELDI KARŞIMA OTURDU KESMEMI BEKLEDI SORA SELAM WERDI KAPIŞTIK BUNLA....

SORUYORUM SİZE DELIKANLILIK NERDE....?

• quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

no ss no güven nerden bilecez iftira atmıyorsun lütfen ciddi olun

bunun neyini ss isition
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreilhan16

quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

no ss no güven nerden bilecez iftira atmıyorsun lütfen ciddi olun

bunun neyini ss isition

ya belki adam czde kesilmekten bıktı geliyor buraya iftira atarak rahatlıyor nerden bilecez

• üzüldüm kardes şimdi bunlar insan değil dicem ama harbı deıl yanı orc şaka bı yana bölelerıde war
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredy_krueger

DÜN BERAMUS1 DE ARKADAŞLA FALLEN ANGEL KESİYORDUK BENDE ONU HEALLİYORDUM Weiwuer CLANINDAN OLAN Pis:Buffarım GELDİ BANA VE KESEN ARKADAŞIMI MALİCE CE PARASİTE ATTI ARKADAŞIM EXE YATTI BENDE ÖLDÜM ŞİMDİ BU DELİKANLILIK MI LWL 76 OLMUŞ AMA ADAM OLAMAMIŞ

katılıyorum kardes
  • fallen angeller nerde :)
  • bence zati öldürürdü yani karsı koysanızda koymasanızda 76 lvl diyorsun hem öle bi yasak ta yok ki arkadan gelip öldürmek yalnıs düsünmeyin lütfen
  • ya salla bolelerini
  • ABYSS EN NEFRET ETTİĞİM YER DC YEMEK BİLE DAHA İYİ BENCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4n1cRoom

abyysde nie milleti yatırılıorlar ben onu anlayamadım yani yatırınca eline ne geciorki :D

DÜŞMAN HER YERDE DÜŞMANDIR
    BUNU UNUTMA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.