evet arkadaş haklı Weiwuer clan değil knight onlar ayrıca insanlıkla alakası yok abyss de istediğini yapabilirsin azcık geniş düşünün +1 bi salamander staff ı 999m den koydu diye küfredemezsin belki adam o şekilde satmak istiyordur geniş düşünmeden topic açmayın abyss de kesmek serbesttir ve kimse durduramaz bunu adam isterse ks sini de yapar isterse seni de öldürür burada bunu tartışmak çok absürd
quote:
Orjinalden alıntı: Caduceus
quote:
Orjinalden alıntı: -MaStamindZ-
Weiwuer clanmı yaa
evet arkadaş haklı Weiwuer clan değil knight onlar ayrıca insanlıkla alakası yok abyss de istediğini yapabilirsin azcık geniş düşünün +1 bi salamander staff ı 999m den koydu diye küfredemezsin belki adam o şekilde satmak istiyordur geniş düşünmeden topic açmayın abyss de kesmek serbesttir ve kimse durduramaz bunu adam isterse ks sini de yapar isterse seni de öldürür burada bunu tartışmak çok absürd
dediğin doğru ama fallen angel kesen adama malice parazit atıp yatırmak İNSANLIK DEĞİL Çok ayıp yapmış!! + bugün Lupus pendant Satıyodu 21 gb! Bende 20,8 gb vardı 20m den dolayı lupusu vermedi !
ne biçim adamlar var
quote:
Orjinalden alıntı: turan91
ne biçim adamlar var
Ahh bı bılsek
EE BAZILARI DEMİŞ Kİ ABYSTE İSTEDİNİ YAPARSIN KESERSİN... DOĞRU ... AMA KENDINDEN 10 LVL 15 LVL ADAMI KESIP MUHAHA YAPMAK DELİKANLILIK MI ... ADAMLAR BELKI GOREW YAPMAYA URAŞIO ORDA BINBIR TURLU ISTIRPLA Bİ ABYS BLESS CIKARMAK ICIN.. HA EGONU TATMIN ETMEK ISTIOSAN BEKLERSIN ADAMLAR KESER SORA YAPARSIN YAPACAINI...
HA WİUWER KLANI MAX 15- YAŞLARLA KURULMUŞ BI KLAN BUNU BILIN...YAPARLAR BOLE ŞEYLERI ...
GECEN BIZDE BI ELEMAN GELDI WREATHOFDARKNES MI NEYDI ...KLANCA SERWANTOFISILION KESIOZ GELDI DRAGONS MARBLE WARMI DEDI...DEDIK WAR 30GB YE SATIOZ....BAŞLADI BU KUFUR ETMEYE DEDI SIZI ....KMEK FARZ OLDU.SALDIRDI BIZE BİZİ DE EZIK SANIO MORON..DALDIĞI GIBI ISILIONLARIN ARASINA CEKIP ASASIMIZ KOR ATTI ...EXE YATIRDIK BUNU.......BAYA KOYDU HERALDE BUTUN KLANI TOPLAMIŞ 30 KISI BIRAZ EGLENCE AMACLI KAPIŞTIK BUNLARLA...(30 VS 4 )
BOLE BI OLAY YAŞADIK İŞTE...
HİÇ UNUTAMAM CZ DE LAYCOAN CIKTI ORC WARIOR GELDI KARŞIMA OTURDU KESMEMI BEKLEDI SORA SELAM WERDI KAPIŞTIK BUNLA....
SORUYORUM SİZE DELIKANLILIK NERDE....?
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
no ss no güven nerden bilecez iftira atmıyorsun lütfen ciddi olun
bunun neyini ss isition
quote:
Orjinalden alıntı: emreilhan16
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
no ss no güven nerden bilecez iftira atmıyorsun lütfen ciddi olun
bunun neyini ss isition
ya belki adam czde kesilmekten bıktı geliyor buraya iftira atarak rahatlıyor nerden bilecez
üzüldüm kardes şimdi bunlar insan değil dicem ama harbı deıl yanı orc şaka bı yana bölelerıde war
quote:
Orjinalden alıntı: fredy_krueger
DÜN BERAMUS1 DE ARKADAŞLA FALLEN ANGEL KESİYORDUK BENDE ONU HEALLİYORDUM Weiwuer CLANINDAN OLAN Pis:Buffarım GELDİ BANA VE KESEN ARKADAŞIMI MALİCE CE PARASİTE ATTI ARKADAŞIM EXE YATTI BENDE ÖLDÜM ŞİMDİ BU DELİKANLILIK MI LWL 76 OLMUŞ AMA ADAM OLAMAMIŞ
katılıyorum kardes
fallen angeller nerde :)
bence zati öldürürdü yani karsı koysanızda koymasanızda 76 lvl diyorsun hem öle bi yasak ta yok ki arkadan gelip öldürmek yalnıs düsünmeyin lütfen
ya salla bolelerini
ABYSS EN NEFRET ETTİĞİM YER DC YEMEK BİLE DAHA İYİ BENCE
quote:
Orjinalden alıntı: P4n1cRoom
abyysde nie milleti yatırılıorlar ben onu anlayamadım yani yatırınca eline ne geciorki :D
DÜŞMAN HER YERDE DÜŞMANDIR BUNU UNUTMA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme