Şimdi Ara

İŞTE REZALET?!?!?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DÜN BERAMUS1 DE ARKADAŞLA FALLEN ANGEL KESİYORDUK BENDE ONU HEALLİYORDUM Weiwuer CLANINDAN OLAN Pis:Buffarım GELDİ BANA VE KESEN ARKADAŞIMI MALİCE CE PARASİTE ATTI ARKADAŞIM EXE YATTI BENDE ÖLDÜM ŞİMDİ BU DELİKANLILIK MI LWL 76 OLMUŞ AMA ADAM OLAMAMIŞ

• ÜZülme sen np ye yatmışsın np den bişi olmaz ama arkadaşın için üzüldüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredy_krueger

DÜN BERAMUS1 DE ARKADAŞLA FALLEN ANGEL KESİYORDUK BENDE ONU HEALLİYORDUM Weiwuer CLANINDAN OLAN Pis:Buffarım GELDİ BANA VE KESEN ARKADAŞIMI MALİCE CE PARASİTE ATTI ARKADAŞIM EXE YATTI BENDE ÖLDÜM ŞİMDİ BU DELİKANLILIK MI LWL 76 OLMUŞ AMA ADAM OLAMAMIŞ

bencede :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: King0fPathos

ÜZülme sen np ye yatmışsın np den bişi olmaz ama arkadaşın için üzüldüm

:S Aßys De Np YatıLmaz Exp E YatıLır

SEnin İçin ÜzüLdüm Kardeş ßizde Clandan 5 ArkLa Servant İsiloon a gittik Marßle için T0SUN geLdi Ona Dokunmadığımız Halde ßizi ÖLdürdü ßunLar ßöLe ..

• quote:

DÜN BERAMUS1 DE ARKADAŞLA FALLEN ANGEL KESİYORDUK BENDE ONU HEALLİYORDUM Weiwuer CLANINDAN OLAN Pis:Buffarım GELDİ BANA VE KESEN ARKADAŞIMI MALİCE CE PARASİTE ATTI ARKADAŞIM EXE YATTI BENDE ÖLDÜM ŞİMDİ BU DELİKANLILIK MI LWL 76 OLMUŞ AMA ADAM OLAMAMIŞ

pis:Buffarım lwl 80 di sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: King0fPathos

ÜZülme sen np ye yatmışsın np den bişi olmaz ama arkadaşın için üzüldüm

fallen angel cz veya andream gibi np kasılan yerlerde değilki

• quote:

Orjinalden alıntı: lars301

quote:

pis:Buffarım lwl 80 di sanırım

valla en son bende 76 diye biliyodum ama 80 olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    böyle bir rezalet yok! (REEDER)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abyysde nie milleti yatırılıorlar ben onu anlayamadım yani yatırınca eline ne geciorki :D
  • Weiwuer clanmı yaa
  • no ss no güven nerden bilecez iftira atmıyorsun lütfen ciddi olun
  • Evet bence de senin üzülmene gerek yok.Arkadaşın için kötü olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -MaStamindZ-

Weiwuer clanmı yaa

sana sadece diyebiliyorum.
  • Bunlara alışalım artık...
  • quote:

EVET ÇOK VAR BÖYLE LVL OLAN AMA ADAM OLAMAYANLAR !!
  • quote:

Yuksek lvl olmak ıle adam olunsaydı suan oyunda bu kadar ters olaylar donmezdı.Bence lvl ı yuksek olan lar da genelde saygı olmuyor.Ben lupus keserken yanıma 60 lık charın geldıgını oturdugunu bılırım.Tutup da eltten bırı gelse o bossu bana bırakmazdı.Lvl yuksek ama hala ac doymuolar ıteme.
  • bence sallıyorsun, lvl 76 değil 80 lvl + ss varsa gönder ozaman
  • bu yüksek lvl ler biraz kendilerini bişey zannediyorlar bide 80 lvl olcak lvl in ne kadar zor kasıldığını bildikleri halde böyle şeyler yapıyorlar
  • sana ve arkadaşına üzüldüm.ama böle yapanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0OSERKANO0o

bu yüksek lvl ler biraz kendilerini bişey zannediyorlar bide 80 lvl olcak lvl in ne kadar zor kasıldığını bildikleri halde böyle şeyler yapıyorlar

Genelde bunu yapanlar lvl ları dusukken cok ezıyet cekmısler oluyor.Hanı ben cekdım sıra bende ben de cekdırecem turunden
  • quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

quote:

Orjinalden alıntı: o0OSERKANO0o

bu yüksek lvl ler biraz kendilerini bişey zannediyorlar bide 80 lvl olcak lvl in ne kadar zor kasıldığını bildikleri halde böyle şeyler yapıyorlar

Genelde bunu yapanlar lvl ları dusukken cok ezıyet cekmısler oluyor.Hanı ben cekdım sıra bende ben de cekdırecem turunden

valla dogru soze nedenir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.