Şimdi Ara

İşte s3 fiyaskosu!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telefonu alalı iki hafta oldu bende aynı sorunla tesadüfen karşılaştım servise sordum ama malum gösteremediğim için sorunu bişey yoktur diyip geçiştirdiler :) bende biraz araştırdım olay sorunun nedeninin siyahtaki kontrast farkından dolayı olduğunu söylediler.
  • Arkadaşlar tam S3 le ilgili konu açıp soru sorayım derken bu konuyu gördüm. Nette S3 ü araştırırken bazı hatalar yaşayan kullanıcılar olduğunu gördüm.
    Mesela aramaları göstermeme gibi yada cevapsız aramaları göstermeme gibi karşı tarafın sesi duyulurken bizim sesimiz karşı tarafa çok az gidiyormuş gibi sorunlar yaşayanlar varmış. Bu yada buna benzer sorun yaşayanlar var mı içinizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Arkadaşlar tam S3 le ilgili konu açıp soru sorayım derken bu konuyu gördüm. Nette S3 ü araştırırken bazı hatalar yaşayan kullanıcılar olduğunu gördüm.
    Mesela aramaları göstermeme gibi yada cevapsız aramaları göstermeme gibi karşı tarafın sesi duyulurken bizim sesimiz karşı tarafa çok az gidiyormuş gibi sorunlar yaşayanlar varmış. Bu yada buna benzer sorun yaşayanlar var mı içinizde?

Hayır ama mikrofonu altta. o sorunu yaşayanlar mikrofonu eliyle kapatıyor galiba ses ondan az gidio
  • quote:

Orijinalden alıntı: omRcftc

quote:

Arkadaşlar tam S3 le ilgili konu açıp soru sorayım derken bu konuyu gördüm. Nette S3 ü araştırırken bazı hatalar yaşayan kullanıcılar olduğunu gördüm.

Hayır ama mikrofonu altta. o sorunu yaşayanlar mikrofonu eliyle kapatıyor galiba ses ondan az gidio

Eyvallah kardeş sağol cevap için.

S3 kullanan arkadaşlar sizlerde paylaşırsanız bahsettiğim sorunları yada başka türlü sorun yaşayanlar varsa bilgimiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende baktım öyle bir sorun yok ta. reddedilen listesine bir numara ekledim dün ve gene bana ulaşabildi aynı sorun olan kimse varmı.
  • quote:

şu ana kadar hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. telefonu türkiye'ye geldiği ilk gün aldım yaklaşık bir ay oldu ancak hiç bir sorunla karşılaşmadım. almayı düşünüyorsan eğer s3 şu anda dünyanın en iyi telefonu.
  • S3 de ses sorunu var ya internetten de baktım bu sorunu yaşayan çok kişi var.
    Arama yapıldığında ses iletilmiyor ve ses gelmiyor. Ben bu gün servise verdim. Büyük ihtimal kullanıcı hatası telefonu düşürmüşsünüz falan diyecekler.
  • Telefonu vodafone aracılığı ile 14 haziranda aldım. Hiç bir sorun yok o günden bu yana her türlü şeyi denedim ama sorun yok :D sorun olan arkadaşlar sanırım şansız kullanıcılar
  • Telefonu karanlık odada simsiyah bir şekilde hiç kullanmadım , açıkcası gerekte duymayacağım için bunu sorun olarak görmem.
  • Ben de bugün farkettim onu. ölü piksel değil çünkü envai çeşit ölü piksel testi yaptım. sanırım amoled ekranın özelliği. siyahı çok iyi verdiklerinden dolayı bir sıkıntı olabilir. bu kadar kusursuz siyahın da kusuru varmış demek :D yani garantilik bir durum olduğunu sanmıyorum. ana s3 başlığında da sordum bir arkadaş cevapladı amoled ekran kaynaklı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingazi -- 17 Ekim 2012; 0:06:03 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.