Şimdi Ara

İşte s3 fiyaskosu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar s3 ümü alali daha bit hafta oldu vr bi arkadasimin tesadüfü görmesi sayesinde sahilde karanlıkta oyun açerken farkettik, ekranin içersinde farkli bölgelerde siyah çukurlar mevcut. Zifir karanlıkta siyah bi resimde veya ayarlar kısmında siyah bölgelere dikkatlice bakıcak olursanız siyah kalın noktalar mevcut. Bunun sebebini çözemedim çok farklı sadece siyah arka pilanda mevcut. Acaba S3 lerin genelinde bu sorun varmı merak ediyorum yoksa garantiye vericem. Sizlerdede olabilir arkadaslar. Karanlik bi odada dikkatlice siyah arka pilanda bakarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk defa duydum böyle birşeyi.. Resim çekip yayınlayabilir misin, biz de görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trolo

ilk defa duydum böyle birşeyi.. Resim çekip yayınlayabilir misin, biz de görelim

Fotograf makinesiyle yakalayabilirsem yayınlicam. Ama çok dikkatli bakilmasi gerekiyo ancak o şekilde farkedilen bisey.

• quote:

Orijinalden alıntı: prolen

quote:

Orijinalden alıntı: Trolo

ilk defa duydum böyle birşeyi.. Resim çekip yayınlayabilir misin, biz de görelim

Fotograf makinesiyle yakalayabilirsem yayınlicam. Ama çok dikkatli bakilmasi gerekiyo ancak o şekilde farkedilen bisey.

Alıntıları Göster
    Ölü piksel var telefonunda büyük ihtimal garanti kapsamı içinde değiştirmek için acele edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Ölü piksel var telefonunda büyük ihtimal garanti kapsamı içinde değiştirmek için acele edin derim.

Ama ölü piksel olsa fotograflarda belli olmazmı. Fotograflarda hiç bi sekilde renk kaybı yok. Ama karanlik bi odada siyah ekranda icine sanki siyah boya dökülmüs gibi benekler ve lekeler var ilk defa böyle bisey görüyorum, fotografini çekebilsem göstericem fakat makine yakalayamiyor

• quote:

quote:

Ama ölü piksel olsa fotograflarda belli olmazmı. Fotograflarda hiç bi sekilde renk kaybı yok. Ama karanlik bi odada siyah ekranda icine sanki siyah boya dökülmüs gibi benekler ve lekeler var ilk defa böyle bisey görüyorum, fotografini çekebilsem göstericem fakat makine yakalayamiyor

Alıntıları Göster
    ilginc, ilk defa boyle bir sorun duydum.
    Peki kullanimda ve ekranda herhangi bir farklilik, renk kaybi falan oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Renk kaybı falan ekranda sararma veya solma yok. Sadece ekranin içinde siyah siyah lekeler benekler, sanki içine boya dökülmüş gibi. Sadece karanlik odada ekrana dikkatli bi sekilde 3 veya 5 dk bakarsanız sizde belki farkedebilirsiniz. Ve eminim çogu kişide bu var fakat kimse bilmiyo farketmiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Renk kaybı falan ekranda sararma veya solma yok. Sadece ekranin içinde siyah siyah lekeler benekler, sanki içine boya dökülmüş gibi. Sadece karanlik odada ekrana dikkatli bi sekilde 3 veya 5 dk bakarsanız sizde belki farkedebilirsiniz. Ve eminim çogu kişide bu var fakat kimse bilmiyo farketmiyo

Alıntıları Göster
    Karanlık odada siyah ekrandaki lekeleri görmek. Valla pes diyorum. Bir de 3-4 dk bakın diyorsunuz. Bir ürün kusur için bu kadar araştırılmışmıdır acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: vertiqo

Karanlık odada siyah ekrandaki lekeleri görmek. Valla pes diyorum. Bir de 3-4 dk bakın diyorsunuz. Bir ürün kusur için bu kadar araştırılmışmıdır acaba.

Konuyu iyi okursan tesadüf bisey oldugunu anlarsin, bizzat arastirilmis bisey degil , arkadasimin dikkatini çekmis bisey bu.

• quote:

quote:

Konuyu iyi okursan tesadüf bisey oldugunu anlarsin, bizzat arastirilmis bisey degil , arkadasimin dikkatini çekmis bisey bu.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarını tebrik ediyorum

• quote:

Arkadaşlarını tebrik ediyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşım aynı sorun bendede var geçen hafta aldım gs3ümü ve karanlık ortamda 2 tane köşeli leke var bende anlamveremedim ama sadece ekran kapalıyken açılınca hiç birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogusengun

Arkadaşım aynı sorun bendede var geçen hafta aldım gs3ümü ve karanlık ortamda 2 tane köşeli leke var bende anlamveremedim ama sadece ekran kapalıyken açılınca hiç birşey yok

Evet aynen dedigin gibi. Siyah arka pilan resmindede çok belli ve bende bir çok yerde var. Garip bi durum gerçekten

• Normal bir durum galaxy nexus da vardı benim de sorun sayılmaz aslında yapıştırıcı izi onlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogusengun

Evet aynen dedigin gibi. Siyah arka pilan resmindede çok belli ve bende bir çok yerde var. Garip bi durum gerçekten

bende 2 tane köşe çizgisi gibi var samsung servise sorucam
  • quote:

quote:

Gayet normal

• quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

quote:

Gayet normal

Alıntıları Göster
    Karanlıkta siyah taşın üstündeki siyah karıncayı gören Allahım. Sen aklımı koru.

• Kendi SIII ümde öyle bir sey göremedim acıkcası. Gözlerim yasardı bulacagım diye ama yine de göremedim bahsettigin gibi lekeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koldakoc

Kendi SIII ümde öyle bir sey göremedim acıkcası. Gözlerim yasardı bulacagım diye ama yine de göremedim bahsettigin gibi lekeler.

Kardes karanlik bi odada baktin dimi? Etrafinda ışık olmicak arka pilana siyah bi resim koy o sekilde bak direk belli oluyi ondan sonra. Denediysen sorun yok ozaman kardes

• quote:

quote:

Kendi SIII ümde öyle bir sey göremedim acıkcası. Gözlerim yasardı bulacagım diye ama yine de göremedim bahsettigin gibi lekeler.

Kardes karanlik bi odada baktin dimi? Etrafinda ışık olmicak arka pilana siyah bi resim koy o sekilde bak direk belli oluyi ondan sonra. Denediysen sorun yok ozaman kardes

Alıntıları Göster
    Yanlış bilgiyse düzeltin ama buna ölü pixel deniliyor diye biliyorum.Yani ekranla alakalı bir sıkıntı aldığın yere götürdüğünde veya samsung teknik servisiyle irtibata geçtiğinde garanti kapsamında işlem yapmaları gerekiyor.

• quote:

quote:

Acıkcası senin söylediklerini okuyunca ''acaba'' diyerek her ortamda baktım. Loş, karanlık, aydınlık..... Anlayacagın hata aradım telefonda ama gercekten herhangi bir sorun bulamadım. *#0*# tuslayarak ekranında ölü piksel olup olmadıgını kontrol edebilirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.