Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar!

Samsung Galaxy S4'ün ülkemizdeki satış fiyatı da nihayet netleşti. Turkcell tarafından ön-siparişine başlanan yeni nesil üst seviye akıllı telefon için istenen fiyat, 16GB depolama kapasitesine sahip versiyon için 1999TL olarak açıklandı. 32GB ve 64GB'lık versiyonları da pazara giriş yapacak olan Galaxy S4'ün ülkemizdeki dağıtımı ise 27 Nisan'da başlayacak.

Daha önceki haber ve videolarımızda, Samsung cephesinden edindiğimiz bilgiler çerçevesinde Galaxy S4'ün 1999TL'lik bir fiyatlandırma ile lanse edileceğini ifade etmiştik. Turkcell Mağaza'da cihazın ön-siparişine başlanmış olması da bu bilgileri doğrulamış oldu. Kapasite/fiyat oranı açısından Galaxy S4, HTC One ile kıyaslandığında daha düşük depolama alanı sunuyor olsa da çıkartılabilir kapak ve microSD kart ile arttırılabilir hafıza sayesinde bu açığını kapatacak gibi görünüyor.

Turkcell Mağaza'da yer alan bilgiler aynı zamanda Galaxy S4'ün ülkemize, Exynos 5 Octa işlemcisiyle geleceğini de doğrulamış oluyor. Dört adet Cortex-A15 ve dört adet Cortex-A7 işlemcisinden oluşan Exynos 5 Octa'nın, çok çekirdekli PowerVR SGX 544MP3 grafik birimi sayesinde Snapdragon 600'lü Galaxy S4'ten hem CPU hem de GPU başarımı açısından daha yüksek performans sunması bekleniyor. 2GB DDR3 bellek ve Gorilla Glass 3 gibi rakiplerinde olmayan teknolojileri de bünyesinde barındıran Galaxy S4 aynı zamanda çok sayıda yeni yazılım özelliğini de beraberinde getiriyor. 

Samsung Galaxy S4'le ilgili detaylı performans ve ön inceleme değerlendirmelerimiz; 

• Çok değil sadece 4 sene önce bir telefon için 1000 TL'yi çok görürdüm. Hatta o fiyata en iyi telefonu alabileceğimi düşünürdüm. Şimdi ne olduysa artık 2000 TL'lerden bahsetmeye başladık. Bir 4,5 sene sonra 3000 TL'lere sevineceğiz gibi. Hatta sıradaki iPhone, 2000 TL'den piyasaya girerse çok ucuz deyip alacak bir çok kişi vardır eminim.

Tamam mobil cihazlar gelişsin iyi güzel ama keşke bu cep telefonlarındaki hızlı gelişim tıp sektöründe yaşansa da kanser gibi hastalıkların çözümü bulunsa. Maalesef teknolojinin gelişmesi gereken sektörler yavaş gelişirken bu tip elektronik ürünlerin gelişimi aldı başını gitti.
  • Gorilla Glass 3 gibi rakiplerinde olmayan

Xperia Z deki dragontrail glass gg3 ten kat kat saglam

Edit : S4 ün erken tanıtılmasını sağlayan htc onenin çıkmasına sebep olan SONY XPERİA Z DIR. ITS A SONY !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 16 Nisan 2013; 1:44:27 >
  • 1-2 aya düşmeye başlar
  • Yarış başlasın o zaman yakında herkesin elinde s4 görmeye hazır olun.
  • Vatandan %25 indirim ile 1.750 TL ye alınır.

• xperia z piyasaya erkenden çıkıp kasıp kavurmaya başlayınca,nasıl bi an önce piyasa sürüceklerini şaşırdı samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Yarış başlasın o zaman yakında herkesin elinde s4 görmeye hazır olun.

+1 s3 aldık note2 çıktı resmen yarı yarıya kazık yedik s3 devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 ay sabredin 1500 e alırsınız. S3 ten biliyorum. İnsanın morali bozuluyor.

• Çok değil sadece 4 sene önce bir telefon için 1000 TL'yi çok görürdüm. Hatta o fiyata en iyi telefonu alabileceğimi düşünürdüm. Şimdi ne olduysa artık 2000 TL'lerden bahsetmeye başladık. Bir 4,5 sene sonra 3000 TL'lere sevineceğiz gibi. Hatta sıradaki iPhone, 2000 TL'den piyasaya girerse çok ucuz deyip alacak bir çok kişi vardır eminim.

Tamam mobil cihazlar gelişsin iyi güzel ama keşke bu cep telefonlarındaki hızlı gelişim tıp sektöründe yaşansa da kanser gibi hastalıkların çözümü bulunsa. Maalesef teknolojinin gelişmesi gereken sektörler yavaş gelişirken bu tip elektronik ürünlerin gelişimi aldı başını gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Nisan 2013; 4:25:22 >
  • fiyati S3un ciktigi fiyat beklendigi gibi..

yani 5-6 ay sonra 1400 TL hatta ve hatta 1100 TLye limangoda
  • @Para_Ali konuya bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch
    Çok değil, sadece 4 sene önce bir telefon için 1000 TLyi çok görürdüm. Hatta o fiyata en iyi telefonu alabileceğimi düşünürdüm. Şimdi ne olduysa artık 2000 TLlerden bahsetmeye başladık.

O zamanlar telefonlar telefondu. Şimdi bilgisayar resmen.
    Veya kamera özellikleri o kadar gelişti ki...

• Ederi 1000tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S2 devam. Daha üstün olan bir s serisi çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulamadımbirşey -- 16 Nisan 2013; 1:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

S2 devam. Daha üstünlük sağlayan bir s serisi çıkmadı.

hocam naptın sen ?

• acaba elimize aldığımızda s3 ten daha kaliteli hissi verecek mi ? öyle olsa bile en az 3 ay beklemek lazım s3 deki fiyat politikasının aynısı olacak galiba...

• quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Gorilla Glass 3 gibi rakiplerinde olmayan Xperia Z deki dragontrail glass gg3 ten kat kat saglam

Xperia Z nin camı Galaxy S3 den bile daha kötü git youtubede izle gör

• Yine saçma bir fiyat daha, 1.999.00TL'cik. 2 bin lira demek bu kadar mı zor 1 lira da benden olsun bari
  • S4'e selam 1100i ile devam

• HTC One'i bekliyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.