Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Radyo yok mu, şaka mı bu ?

TRT vergisi vermekten kurtulduk desene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vankomisin

quote:

Orijinalden alıntı: tachy58

HTC ONE derim..tek geçerim...adamlar senede 3-4 tane amiral gemi çıkarıyo ama en azından sene sonunda fiyatlarını yarı yarıya düşürüp insanın moralini bozmuyo =))

Geçen sene One X aldım 1799a şuan en ucuz 1499...S3 çıktı 2199a şimdilerde 1299...Malzeme kaliteside sıfır :D

HTC Candır...tam gaz HTC ONE beklemeye devam =))

Öncelikle s3 de htc one x de 2000 liradan çıktılar. Şu anda da s3ün fiyatı 1400 lira. Paralel ithalat ürünlere bakacaksak 1200 liraya one x plus var. Bana distributor fiyatlarından bahsedin.
    Ayrıca bize ne arkadaş kaça düşmüş. Telefonun fiyatı düşünce sana bir zararı olmuyor ki. Tabi telefonunun fiyatıyla hava atmayacak kadar olgun bir karaktere sahip olduğunu varsayarak söylüyorum bunu. Malzeme kalitesi sıfır diyerek de ne kadar ezbere konuştuğunu gösterdin. Düne kadar bütün telefonlar plastikten yapılıyordu zaten eleştirecek başka bir şey bulamayınca ona sardınız. En azından pili adam gibi ve durup dururken ısınmıyor

Yarası olan gocunur kardeş sinir yapmana gerek yok =)) S3'e çamur atmak değil benim niyetim kelimelerini ölç-tart öyle konuş...kardeşim çok istedi diye ona aldım ve masadan düştü ekranı kırıldı böyle basit bi ekran görmedim ben hayatımda...bende de one x var çok şükür yeğenimin elinde madara olmasına rağmen daha sıkıntı vermedi...ayrıca ben electroworld'de çalışıyorum ve perşembe günü gel 1200liraya S3 veriyim kvk garantili bişey söylüyorsak gördüklerimize dayanarak söylüyoruz...kimseye çamur atma amacında değiliz burda...Fiyat konusuna da gelince telefonun fiyatıyla hava atmak gibi bi niyetim olsa gider iPhone alırım, benim anlatmak istediğim fiyatı düşünce insanın zoruna gidiyor..ilk android telefonum htc evo 3d'yi 1800 liraya aldım ve senesinde 1200 liraya düştü...yine bişeyler yaşadığımdan ve gördüğümden yazdım bunları....tabi sen ekranı nerenle görüp okuyosun ve bu kadar ters çıkabiliyosun bilmiyorum ama belli ki seninde yarana bastım kb..bunlar tamamen BENİM GÖRÜŞÜM..BENİM FİKRİM...amacım yarana tuz basmak değil o yüzden terslemene gerek yok...iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Radyo yok mu, şaka mı bu ?

Hocam şaka bir yana böyle bir telefonda radyo olmaması ne demek gerçekten çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

quote:

Orijinalden alıntı: unicorneo

quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.Vatandan %25 indirim ile 1.750 TL ye alınır.
    Vatan şu an 3000 TL ye satıyor. %30 bile kurtarmaz

Bende mi sorun var yoksa sizde mi ? Turkcell çıkmış 1.999 TL ye satacağım diyor. Siz hala gelmişsiniz burada 3.000 TL yazıyor diyorsunuz. Hiç mi vatandan alışveriş yapmadınız anlamıyorum ki. Akıl mantık işi mi sizce ?

Ifadem sert kacmis olabilir kusuruma bakmayin.

Ama ben ki surekli sicak firsatlari takip eden birisiyim , vatan in telefonlardan tutun , bilgisayar urun ve yedek parcalarina kadar bircok urunde fiyatini ve yaptigi indirimli satis politikasini cok iyi biliyorum.

Sunu inkar etmiyorum , bazen yeri geliyor ozellikle bilgisayar ekran karti veya hdd urunlerinde saglam indirimler oluyor ama bu bir elin 2 parmagini gecmeyecek seceneklerde oluyor ve genel olarak her zaman dedigim gibi olmayan fiyatin uzerine yuzde 25 30 yapip piyasa ile ayni fiyata satiyorlar.

Vatan da su an yuzde 8 indirimli urun haftasonu olunca normal fiyat yukseliyor yuzde 25 ,haftaici yuzde 10 una denk geliyor.

Vatan son 6 ayda yaptigi en buyuk indirim galaxy note 2 distrubutur urununu 1582 tl ye satmak oldu.

Bana kimse vatan i savunmasin , o firmaya bir garezim yoktur sadece insanlari saf yerine koymalarina tahammul edemiyorum.

Temmuz a kadar galaxy s4 u vatandan 1800 e dahi alamazsaniz , imkansiz olursa burda ki mesajimi alintilamanizi rica ediyorum.

Ekleme: Su an sony xperia z yuzde 25 indirimli hali vatanda 1849.

Bilin bakalim sony magazalarinda fiyati ne kadar ? 1849.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 17 Nisan 2013; 3:43:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch
    quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy Radyo yok mu, şaka mı bu ?
    Hocam şaka bir yana böyle bir telefonda radyo olmaması ne demek gerçekten çok saçma.

FM Radyo her ne kadar kullanışlı ve hala tüketilen bir şey olsa da yavaş yavaş yok oluyor. Bunun gibi son model bir telefonda da olmaması aslında normal. Tunein benzeri uygulamalar çok daha işlevsel FM'nin yanında.

• 2 hafta önce S3 aldım pişman değilim bu iş böyle gider yetişemessin benim ihtiyaçlarımı çok rahat karşılıyor gidip te s4 çıkınca hemen onu alayım demem. bir telefona 1000tl den fazlasını vermem ben. 100 200 tl daha düşsün diye kaç aydır diye bekleyen tanıdıklarım var birde bunlar çalışan insanlar komedi durum. S4 çıksın s3 şuan gayet yeterli. ama s4 le s3 ü yanyana koyunca s3 oyuncak gibi gözüküyor o sinirimi bozuyor biraz. S4 daha güzel ve sağlam gözüküyor. ama abi s3tende büyüğü çekilmez bunu bile elimde zor tutuyorum ki elim bayağı büyük olmasına rağmen. küçük eli olan arkadaşlar sakın sakın almasın elinden felan düşürürler çok rahat.

quote:

Orijinalden alıntı: TaLeNDiL

FM Radyo her ne kadar kullanışlı ve hala tüketilen bir şey olsa da yavaş yavaş yok oluyor. Bunun gibi son model bir telefonda da olmaması aslında normal. Tunein benzeri uygulamalar çok daha işlevsel FM'nin yanında.

hocam ne yaptın S3 teki radyo uygulaması çok güzel otomatik buluyor kanalları RDS de çalışıyor tasarımıda çok hoş güzel çekiyor sıkıntı yok. tunein diyorsunda wifi in dibinde olan adam zaten bilgisayardan dinler tuneinden radyo çok kota yer mobil verisiylede olacak iş değil o yüzden radyo olmaması - dir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Nisan 2013; 4:54:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

S2 devam. Daha üstünlük sağlayan bir s serisi çıkmadı.

hocam naptın sen ?

Arkadas s2den iyisi yok demek istemedi sanirim. S2 gibi android e cağ atlatan bir model cikmadi demek istedi sanirim. Bencede öyle. Buyuk sıçrama yPan bir model cikmadi halen s2 den sonra. Telefon cikali 2yil oldu ve nexuslari saymazsak halen resmi olarak guncelleme gelen tek telefon(android olarak)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiki 2000 TL değil. Yoksa çok pahalı olacaktı.

700 $ telefonu 2000 TL'ye satıyorlar. Telefonlar bile kazık olmaya başladı. S3 olanın S4 alacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsilBerk

Avrupa ile aynı anda 27nisanda çıkıyor almanya,avusturya ve birçok avrupa ülkesinde 649dan çıkıyor alım gücümüz sanki onlardan yüksekmiş gibi bizde 1999TL..

Fiyatına bakmadan, kullanmayı bilmeden, ihtiyaç duymadan sürekli bir telefon yenileme eğilimi var milletimizde. Hatta doyumsuzluk var demek daha doğru olur. Yemeyip içmeyip telefon için alım gücü yaratırlar. En iyisi bende egosu, temel ihtiyaçlar dahilinde artık.
  • quote:

quote:

Vatandan %25 indirim ile 1.750 TL ye alınır.

İyi de hadi balıkların hafızası 2 saniye. Bundan bir kaç ay öncesini bile unutuyorsunuz.

iPhone5 Türkiye'ye resmi olarak geldiği zaman 2149 liradan satıldı.
    Oysa ki ondan önce ilk gelenleri GOLD falan 3299 liradan sattı.

Şimdi S4 ün resmi fiyatı 1999 lira olacak orası belli zaten.
    Aynı o zamanki fiyata oranla 3000 e satmaları da normal.

Nasıl, zamanında 3299 lira olan iPhone fiyatı resmi olarak gelince 2149 a satıldıysa,
    şu an 3000 lira olan S4 fiyatı da 1999 a inecektir.

Ne yani !!!

Turkcell ve diğer operatörler resmi garantiyle gelen telefonları 1999 liraya satmaya başladıkları zaman
    Vatan Bilgisayar'ın da 3000 liraya mı satacağını düşünüyorsunuz???

Aklın yolu bir. Salak mı bu adamlar ki öyle bir şey yapsınlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN. Vatandan %25 indirim ile 1.750 TL ye alınır.
    İyi de hadi balıkların hafızası 2 saniye. Bundan bir kaç ay öncesini bile unutuyorsunuz. iPhone5 Türkiyeye resmi olarak geldiği zaman 2149 liradan satıldı. Oysa ki ondan önce ilk gelenleri GOLD falan 3299 liradan sattı. Şimdi S4 ün resmi fiyatı 1999 lira olacak orası belli zaten. Aynı o zamanki fiyata oranla 3000 e satmaları da normal. Nasıl, zamanında 3299 lira olan iPhone fiyatı resmi olarak gelince 2149 a satıldıysa, şu an 3000 lira olan S4 fiyatı da 1999 a inecektir. Ne yani !!! Turkcell ve diğer operatörler resmi garantiyle gelen telefonları 1999 liraya satmaya başladıkları zaman Vatan Bilgisayarın da 3000 liraya mı satacağını düşünüyorsunuz??? Aklın yolu bir. Salak mı bu adamlar ki öyle bir şey yapsınlar...

Tabii ki 3000 TL'den satmayacak. Keşke siz haklı çıksanız da 1700 TL'den alsak. Daha ne isteriz. UMARIM YANILIRIM! Benim vurguladığım Vatan'ın politikası! Büyük bir ihtimalle ben de oradan alacağım ama sen ürünün fiyatını 3065 TL yap sonra %25 indirimle 2299'a sat! İnsanı sinirlendiren yanı bu. O fiyat eninde sonunda düşecek zaten her yerde. Şu an bahsettiğimiz başlangıç fiyatı. Bana göre ürün Türkiye'ye geldiğinde 2600-2700 arası fiyat koyar %25 indirimle 1999 TL'ye satar. Yani 1999TL fiyat koyup %25 indirimle 1499TL'ye falan satacağını düşünen arkadaşlar tamamen hayal görmüş olur. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Şunu da tekrar söylüyorum zaman içerisinde yine en ucuz satan firmalardan biri Vatan olacaktır. Bu örnekleri çoğaltırsak Gold/HızlıAl, Ereyon gibi firmalar da piyasadan daha aşağı fiyatlarda satışa sunacaktır bekleyip görmek lazım...

• uzun lafın kısası göz odaklamasında sorun yaşamak isteyen kobaylar için 1é1 :)
    kendinizi bilim için şehit edeceğiniz için tüm dünya sizinle gurur duyuyor ! :D

https://store.donanimhaber.com/1b/26/60/1b2660fcb39d701c076d0200900f2de1.png

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar!

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 16 Nisan 2013; 6:22:32 >

• Hayatta ilk cikan fiyattan almayacaksin nasil olsa dusucek fiyati. Arkadasim S3 u 1800liraya aldi sabretmesini soyledigim halde anlamadi. Baska bi arkadasim 1400 e felan almisti su an 1200 e felan bulmak mumkun. Aceleci davranmamak lazim.

• Millet xperia zyi pek bir ovmus ama ben ekrani haricinde pek bir ustunkuk göremiyorum. Tasarim desen resimlerde cok guzel cihaz fakat gercekte lavaboda bitmeye yakin incelmis sabun kalibi gibi bir telefon.hele o arkadaki sertifika baskilarindan hic bahsetmiyorum neyi gostermeye calisiyorsalar artik kocaman kocaman yazmislar.
    Benchmark larda cogusunda hala daha note 2 one geçiyor. Kasa kalitesi dersek note2 de alsan s4 de alsan ip5 de alsan hepsinin kasa kalitesi 70tl lik kilifa bakiyor.kilifsiz akilli telefon kullanan pek yok ulkemizde.
    Ee geriye nasil bir ustunlugu kaldi xperia z nin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön sayfadaki yorumlardan birine katılıyorum eskiden 1000 tl ye telefon çıktığı zaman çok pahalı gelirdi ve en iyi telefon olurdu ayrıca herkesin elinde olmazdı anca babalarımızın elinde durumu iyi olan büyüklerimizin elinde görürdük. şimdi 2000 tl ye telefon çıkıyor maşallah herkesin elinde geçen tramvayda gördüm en fazla 12 dir çocuğun yaşı elinde s3 iki eliyle bile zor tutuyor yuh dedim artık ne alım gücü varmış bu millette böyle herkes artıya geçiyor bir tek ben eksiye düşüyorum sanki her geçen gün vay anasını be. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 16 Nisan 2013; 7:15:43 >
  • Note 3 çıkınca alırız

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stones_
    quote:

Öyle saçmalık olur mu sizce? En son Vatana gelir o ürün. Daha sonra, normal fiyatı: 2,300 diye yazıp %25 indirimli 1,950 lira gibi bir fiyat çekerler. Sizin dediğiniz gibi olsa kimse almaz Vatan dışında. Vatanın hileli oyunları tutmuş belliki.. Ha, bazı ürünlerde cazip ona bir şey demiyorum ama fiyatı bilinen ürünlere indirim yapamaz.
    İlk önce dört işlem yapalım sonra konuşalım,Evet diyelim ki Vatan normal fiyata 2.300 Tl dedi bunun üzerinden ne kadar indirim yapacaktı %25 ti değil mi ?2.300x25/100=575 TL2.300-575=1.725 TL yaparTekrar yine sizin dediğiniz gibi evet herkes Vatandan aldı. Örnek vereyim şu an kullandığım s2 modeli gibi. Teknosa 1.800 TL fiyat çekerken ben gidip indirimli olarak 1.554 TL den almıştım. Hatta telefonun ilk çıktığı zamanlarda bazı kampanyalarla 1.400+50 gibi fiyata alanlarda olmuştu. İşin garip kısmı burada Vatanın savunucusu avukatı durumuna düştüm. Hayret bir şey.
    Keşke senin dediğin gibi olsa. Kimsenin itirazı yok. Sorun, vatanın insanları aptal yerine koyması. Türkiyeye 1999TLden satışa giren ürüne 1999TL fiyat konulur. 2 katı fiyat koy sonra %25 indirim yaptım de! Teknosa gibi! Halbuki koy asıl fiyatını 1999TL sonra %5 indirim yaptım de dürüst satıcı ol. Ama haklı olduğun konu, zamanla %25 indirimli olarak piyasadaki en iyi fiyatı veren firmalardan biri vatan olacaktır.

Kesinlikle katılıyorum. Vatan, %25 indirim yapmadan önce %25 indirim yapacağı bütün ürünlerinin fiyatlarını şişirir, onlar üzerinden %25 indirim yapar. Bu her zaman böyle midir bilemem ama, çoğu kez buna şahit oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Gorilla Glass 3 gibi rakiplerinde olmayan

Xperia Z deki dragontrail glass gg3 ten kat kat saglam

Edit : S4 ün erken tanıtılmasını sağlayan htc onenin çıkmasına sebep olan SONY XPERİA Z DIR. ITS A SONY !

Tamam hocam Xperia Z en iyisi, kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stones_
    quote:

Öyle saçmalık olur mu sizce? En son Vatana gelir o ürün. Daha sonra, normal fiyatı: 2,300 diye yazıp %25 indirimli 1,950 lira gibi bir fiyat çekerler. Sizin dediğiniz gibi olsa kimse almaz Vatan dışında. Vatanın hileli oyunları tutmuş belliki.. Ha, bazı ürünlerde cazip ona bir şey demiyorum ama fiyatı bilinen ürünlere indirim yapamaz.
    İlk önce dört işlem yapalım sonra konuşalım,Evet diyelim ki Vatan normal fiyata 2.300 Tl dedi bunun üzerinden ne kadar indirim yapacaktı %25 ti değil mi ?2.300x25/100=575 TL2.300-575=1.725 TL yaparTekrar yine sizin dediğiniz gibi evet herkes Vatandan aldı. Örnek vereyim şu an kullandığım s2 modeli gibi. Teknosa 1.800 TL fiyat çekerken ben gidip indirimli olarak 1.554 TL den almıştım. Hatta telefonun ilk çıktığı zamanlarda bazı kampanyalarla 1.400+50 gibi fiyata alanlarda olmuştu. İşin garip kısmı burada Vatanın savunucusu avukatı durumuna düştüm. Hayret bir şey.
    Keşke senin dediğin gibi olsa. Kimsenin itirazı yok. Sorun, vatanın insanları aptal yerine koyması. Türkiyeye 1999TLden satışa giren ürüne 1999TL fiyat konulur. 2 katı fiyat koy sonra %25 indirim yaptım de! Teknosa gibi! Halbuki koy asıl fiyatını 1999TL sonra %5 indirim yaptım de dürüst satıcı ol. Ama haklı olduğun konu, zamanla %25 indirimli olarak piyasadaki en iyi fiyatı veren firmalardan biri vatan olacaktır.
    Kesinlikle katılıyorum. Vatan, %25 indirim yapmadan önce %25 indirim yapacağı bütün ürünlerinin fiyatlarını şişirir, onlar üzerinden %25 indirim yapar. Bu her zaman böyle midir bilemem ama, çoğu kez buna şahit oldum.

Şu anda vatanda zaten ürün ve 2800 tl fiyatı var, bilginize! Eskidendi o güzel indirimler. Bazen bilgisayarlarda indirim yapabiliyorlar ama telefondaki indirimi kayboldu artık

• ilk 3 aydan önce almamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.