Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıl olmuş 2013 hala 2000 liraya telefon satıyorlar.akıllanmadi türk milleti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 Hafta sonra 1700 olacak O yüzden biraz sabredin alacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

S2 devam. Daha üstünlük sağlayan bir s serisi çıkmadı.

hocam naptın sen ?

Doğru söylüyor tüketim çılgınlığına gerek yok s2 her iş için yeterli s2 im olsa s5 belkide s6 yı beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

Orijinalden alıntı: AsilBerk Avrupa ile aynı anda 27nisanda çıkıyor almanya,avusturya ve birçok avrupa ülkesinde 649dan çıkıyor alım gücümüz sanki onlardan yüksekmiş gibi bizde 1999TL..
    Fiyatına bakmadan, kullanmayı bilmeden, ihtiyaç duymadan sürekli bir telefon yenileme eğilimi var milletimizde. Hatta doyumsuzluk var demek daha doğru olur. Yemeyip içmeyip telefon için alım gücü yaratırlar. En iyisi bende egosu, temel ihtiyaçlar dahilinde artık.

+1

Bilişimcilerin arasında alışveriş yaparken kullandıkları cok güzel bir laf vardır

"KULLANMAYACAĞIN TEKNOLOJİYE PARA VERME"

• Samsungun çoğu kullanıcısı bilinçli değil, ben onu tespit ettim. S3'ü olan üç dört arkadaşıma, s4 çıkıyor len alcak mısın, dedim 'yok olm tipi aynısı, niye alıyım' dedi. Çevrenizde bu soruyu sormayı bi deneyin, benim arkadaşlarım mı hödük, yoksa s3 kullanıcılarının genelinde böyle bi algı mı var merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

quote:

Orijinalden alıntı: unicorneo

quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.Vatandan %25 indirim ile 1.750 TL ye alınır.
    Vatan şu an 3000 TL ye satıyor. %30 bile kurtarmaz

Bende mi sorun var yoksa sizde mi ? Turkcell çıkmış 1.999 TL ye satacağım diyor. Siz hala gelmişsiniz burada 3.000 TL yazıyor diyorsunuz. Hiç mi vatandan alışveriş yapmadınız anlamıyorum ki. Akıl mantık işi mi sizce ?

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar!

• Arkadaşlar;

Vatanbilgisayara saydıracağınıza dolandırıcılık yapıyor diye şikayet edin. Ben şikayetimi yaptım. Siz de yapın. Fırsat vermeyelim bu fırsatçı çakallara!
    http://www.rok.org.tr/iletisim.html

• Tam bekledigim gibi

• Biz one beklerken Samsung galaxy s6 yı piyasaya sürecek.

• Dubai unlocked fiyatı 1300tl civarı olacak, 1999tl yüksek bir fiyat..
  • Snapdragon ve Exynos 5 Octa olmak uzere 2 farkli S4 var.Bunlardan hangisi gelecek Turkiye 'ye vede hangisi daha iyi?
    Simdiden tesekkurler!

• quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

Orijinalden alıntı: AsilBerk

Avrupa ile aynı anda 27nisanda çıkıyor almanya,avusturya ve birçok avrupa ülkesinde 649dan çıkıyor alım gücümüz sanki onlardan yüksekmiş gibi bizde 1999TL..

Fiyatına bakmadan, kullanmayı bilmeden, ihtiyaç duymadan sürekli bir telefon yenileme eğilimi var milletimizde. Hatta doyumsuzluk var demek daha doğru olur. Yemeyip içmeyip telefon için alım gücü yaratırlar. En iyisi bende egosu, temel ihtiyaçlar dahilinde artık.

2009 da sanırım s8500 wave aldım. Bozulana kadar yeni telefon almayı düşünmüyorum

Ne zaman elimde kaldı girerim donanım haber forumlarına marka fanatiği troller hariç aklı başında adamların değerlendirmelerine bakar o zaman fiyat / performans olayında en iyi alet ne ise alırım. En az bir 5 yıl kullanırım.

• Nedense bana çok uucuz geldi bu fiyattan satışa sunulduysa eğer,

5 ay sonrasını düşünemiyorum

Ama ben demişti 1900'lu fiyat olur diye ki olduda

Acele çıktı.

Tasarım yok telefonda ama özellik olarak iyi

:)
  • S3'den sonra çok gerekli değil gibi.
  • Seneye 900tl ye dusunce %25 indirimle 680 tl ye vatandan aliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Creav

ön sayfadaki yorumlardan birine katılıyorum eskiden 1000 tl ye telefon çıktığı zaman çok pahalı gelirdi ve en iyi telefon olurdu ayrıca herkesin elinde olmazdı anca babalarımızın elinde durumu iyi olan büyüklerimizin elinde görürdük. şimdi 2000 tl ye telefon çıkıyor maşallah herkesin elinde geçen tramvayda gördüm en fazla 12 dir çocuğun yaşı elinde s3 iki eliyle bile zor tutuyor yuh dedim artık ne alım gücü varmış bu millette böyle herkes artıya geçiyor bir tek ben eksiye düşüyorum sanki her geçen gün vay anasını be. . .

kesinlikle katılıyorum telefon artık sadece gösteriş hava atma aracı oldu...çok çok iyi hatırlıyorum orta okula giderken 99-2000 civarları nokia 8210 lar çıkmıştı minnacık..O telefon o zamanın şartlarında tartışmasız en üst en pahalı telefondu ve gerçekten üst seviye insanların cebinde vardı bugün bakıyorsun sizinde yazdığınız gibi küçücük çocuğun elinde bile var ...

Gerçekten maddi durumu iyi olupda telefon alana lafım yok ama cebinde parası yok açlıktan ağzı kokuyor borç harç yapıp telefon alanlara deli oluyorum ben... Çok yakınımda 2 tane arkadaşım var çok sevdiğim 1 tanesi fabrikada asgari ücretle çalışıyor mesaiye kaldığı zaman 900-950 lira maaş alabiliyor adam 1700 küsür liraya note 2 aldı geçenlerde gırtlağa kadar borç içinde ayağında 4 çizgi adidas ayakkabı 20 liralık çakma diesel kot pantolon giyiyor ama 2000 liralık telefonla geziyor napacam olum ayakkabıyı kıyafeti diyor ... Bir diğer arkadaşım Kocaeli Valiliğinde bilişim üzerine kadrolu olarak çalışıyor aylık 2500 liraya yakın geliri var ama cebinde tuşlu telefon var 200-300 liralık ama o çocuk gidip bir ayakkabıya 300 lira bir gömleğe 200 lira para verebiliyor...İşte insanların hayata bakış açıları bu kadar farklı oluyor...Her neyse fazla uzun oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Samsungun çoğu kullanıcısı bilinçli değil, ben onu tespit ettim. S3ü olan üç dört arkadaşıma, s4 çıkıyor len alcak mısın, dedim yok olm tipi aynısı, niye alıyım dedi. Çevrenizde bu soruyu sormayı bi deneyin, benim arkadaşlarım mı hödük, yoksa s3 kullanıcılarının genelinde böyle bi algı mı var merak ettim.

3 4 arkadaşına sorarak samsungun çoğu kullanıcısının bilinçsiz olduğunu anlamışsın ya. Senden iyi anketör olur!

• Ben vatandan 1 kere kazık yedim.. Kapısından içeri girmem artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Gorilla Glass 3 gibi rakiplerinde olmayan

Xperia Z deki dragontrail glass gg3 ten kat kat saglam

Edit : S4 ün erken tanıtılmasını sağlayan htc onenin çıkmasına sebep olan SONY XPERİA Z DIR. ITS A SONY !

kat kat sağlammı bilmiyorum ama çok çabuk çizildiği kesin

• Burada 649 euro yani 1500 tl yine herşey en pahalı türkiyede saçma sapan vergi sistemi yüzünden.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.