Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok pahalı olmuş, 1499 - 1599tl gibi olsaydı peynir ekmek gibi satardı.. distribütör garantili olanlar kaçtan satılır acaba....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlis anlasilmasin ama sadece bana mi sacma geliyor bir telefona bu kadar para vermek Belki de teknolojiyle cok aram olmadigindandir

• ya arkadaşlar bende baktım turkcelin ilanında radyo yok diyor..

ama s4 de Broadcom BCM 4335 yongası var buda

802.11ac Wi-Fi,Bluetooth 4.0 ve FM radyo paketlerini barındırır nasıl olmaz anlamadım gitti ...

ben encok radyoyu kullanıyorum .. sabahları geveze .. akşamları bay j dinliyordum ofyaaaaaa :(

do0nanımhaber yonetiminin bilgisi vardır yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Seneye 900tl ye dusunce %25 indirimle 680 tl ye vatandan aliriz

Ya bi bıkmadınız dimi şu fiyat konusunda yazılanlardan. O kadar laf edildi htc one sayfasında hala gelmiş burda goygoyculuk yapıyorsun. Beğenmediysen samsung'u bi gidin şuradan yaa. Nasıl bir kuyruk acısıdır arkadaş yaa. Kaç haftadır bunun tantanasını yaptınız başka yerlerde şimdi yine gelmiş burayı karıştırma derdindesiniz. Özellikle mi yapıyorsunuz bunları yoksa algıda yetmezlik-idrakta zorluk mu var. Bir kaç tane var senin gibi işi gücü fiyat. Lanet olsun sizin gibi insanlara yaa, ne forum adabı bıraktınız ne heves insanlarda. Bedava verecekler üç sene sonra oldu mu, mutlumusun şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alacak adam çok bu fiyata arkadaş s3 3310 nu geçti nerdeyse elinde olmayan yok. Buda öyle olabilir.
  • LOL Buradaki bazı Samsung fanatiklerinin yorumları güldürüyor beni, Xperia Z ölü doğdu vs. diye. Xperia X gerek yurtiçinde gerekse de yurtdışında çok satıyor şuan. S3 8-9 aydır ençok satan telefondu ve Xperia Z onu tahtından indirdi. Kendi söyledikleri yalana kendilerinin inanması psikolojik olarak pek sağlıklı bir davranış değil. Hani insan atar da biraz destekli atar.

Ekran konusuna gelirsek, Xperia Z ekranı S4'ün ekranından çok daha kalitelidir LCD-Amoled farkından dolayı. Birçok ekran karşılaştırmasında bu zaten kanıtlandı.

- Amoled ekranlar doğal-gerçek renkleri LCD ekranlar kadar iyi veremez.

- Amoled ekranların günışığında ve güneş altında okunmaları zordur LCDye göre.

- Amoled ekranlar beyaz rengi gösteremez, yerine mavimsi, morumsu birşey gösterir.

- S4 ekranı pentile dizilimi kullandığından dolayı yazıları okumak sıkıntıdır, özellikle nette gezerken ve küçük yazıları okurken.

Amoled ekranın avantajı, organik maddeden yapıldığından ve her piksel kendini aydınlattığından enerji harcaması daha düşüktür LCDye göre. LCD ekranın dezavantajı ise siyah rengi bir-iki ton açık göstermeye meyillidir.

Herşey işlemci de değildir, yazılım,yazılım optimizasyonu ve komponentler arasındaki uyumluluk daha önemlidir. Samsung arabaya 500 beygirlik motor koyuyor ama kaporta çürük, kullanılan benzin çok kalitesiz, dolayısıyla tam verim alınamıyor. Bir rehbere girerken, ana ekrana dönerken, menülerde dolaşırken, mesaj yazarken vs. o kadar kasılıp bekletecekse 8 değil 800 çekirdek koysa, snapdragon600 değil 1.600.000 koysa ne yazar. Xperia Z, arabaya 450 beygirlik motor koymuş ama kaporta sağlam, kullanılan benzin kaliteli, dolayısıyla tam verim alınabiliyor. Performans olarak S4 ile Xperia Z arasındaki farkı günlük kullanımda kimse anlayamaz.

S4 ekranı kötü, tasarımı çirkin, malzeme kalitesi berbat, yazılım optimizasyonu hakgetire. Fiyatı da bir-iki aya çok düşer, 7-8 aya da yarıya iner tıpkı S3de olduğu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Samsungun çoğu kullanıcısı bilinçli değil, ben onu tespit ettim. S3'ü olan üç dört arkadaşıma, s4 çıkıyor len alcak mısın, dedim 'yok olm tipi aynısı, niye alıyım' dedi. Çevrenizde bu soruyu sormayı bi deneyin, benim arkadaşlarım mı hödük, yoksa s3 kullanıcılarının genelinde böyle bi algı mı var merak ettim.

Niye hemen yeni çıkan cihaz alınınca bilinçli mi olunuyor? Para nasıl kazanılıyor farkında değilsin sanırım. İnsanlar eşek gibi çalışıyor para kazanabilmek için. Hele hele Türkiye OECD ülkeleri içerisinde en yakın ülke insanına göre yılda ortalama 100 saat fazla çalışılan bir ülkeyken ve para da zar zor kazanılırken insanlardan yılda bir telefon değiştirmesi beklenmemeli. Değiştiriyorsa da parası çoktur. Sanırım sen zengin bir çevrede yaşıyorsun. Ayrıca anormal değişik bir cihaz değil neticede s3'e göre. Bir takım artıları var hepsi bu. Bir çok şeyi o cihazla da yapacak insanlar, uçmayacak yani yeni s4

• @GoldPunch kesinlikle hakli.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Samsungun çoğu kullanıcısı bilinçli değil, ben onu tespit ettim. S3'ü olan üç dört arkadaşıma, s4 çıkıyor len alcak mısın, dedim 'yok olm tipi aynısı, niye alıyım' dedi. Çevrenizde bu soruyu sormayı bi deneyin, benim arkadaşlarım mı hödük, yoksa s3 kullanıcılarının genelinde böyle bi algı mı var merak ettim.

Niye hemen yeni çıkan cihaz alınınca bilinçli mi olunuyor? Para nasıl kazanılıyor farkında değilsin sanırım. İnsanlar eşek gibi çalışıyor para kazanabilmek için. Hele hele Türkiye OECD ülkeleri içerisinde en yakın ülke insanına göre yılda ortalama 100 saat fazla çalışılan bir ülkeyken ve para da zar zor kazanılırken insanlardan yılda bir telefon değiştirmesi beklenmemeli. Değiştiriyorsa da parası çoktur. Sanırım sen zengin bir çevrede yaşıyorsun. Ayrıca anormal değişik bir cihaz değil neticede s3'e göre. Bir takım artıları var hepsi bu. Bir çok şeyi o cihazla da yapacak insanlar, uçmayacak yani yeni s4

Demek istediğimi anlamadın sanırım.
    Anlatmak için de hiç uğraşamam, zira üslubun hoş değil, o kafayla yazan biri yine ne dediğimi anlamaz.

• Çok para okadar etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

LOL Buradaki bazı Samsung fanatiklerinin yorumları güldürüyor beni, Xperia Z ölü doğdu vs. diye. Xperia X gerek yurtiçinde gerekse de yurtdışında çok satıyor şuan. S3 8-9 aydır ençok satan telefondu ve Xperia Z onu tahtından indirdi. Kendi söyledikleri yalana kendilerinin inanması psikolojik olarak pek sağlıklı bir davranış değil. Hani insan atar da biraz destekli atar.

Ekran konusuna gelirsek, Xperia Z ekranı S4'ün ekranından çok daha kalitelidir LCD-Amoled farkından dolayı. Birçok ekran karşılaştırmasında bu zaten kanıtlandı.

- Amoled ekranlar doğal-gerçek renkleri LCD ekranlar kadar iyi veremez.

- Amoled ekranların günışığında ve güneş altında okunmaları zordur LCDye göre.

- Amoled ekranlar beyaz rengi gösteremez, yerine mavimsi, morumsu birşey gösterir.

- S4 ekranı pentile dizilimi kullandığından dolayı yazıları okumak sıkıntıdır, özellikle nette gezerken ve küçük yazıları okurken.

Amoled ekranın avantajı, organik maddeden yapıldığından ve her piksel kendini aydınlattığından enerji harcaması daha düşüktür LCDye göre. LCD ekranın dezavantajı ise siyah rengi bir-iki ton açık göstermeye meyillidir.

Herşey işlemci de değildir, yazılım,yazılım optimizasyonu ve komponentler arasındaki uyumluluk daha önemlidir. Samsung arabaya 500 beygirlik motor koyuyor ama kaporta çürük, kullanılan benzin çok kalitesiz, dolayısıyla tam verim alınamıyor. Bir rehbere girerken, ana ekrana dönerken, menülerde dolaşırken, mesaj yazarken vs. o kadar kasılıp bekletecekse 8 değil 800 çekirdek koysa, snapdragon600 değil 1.600.000 koysa ne yazar. Xperia Z, arabaya 450 beygirlik motor koymuş ama kaporta sağlam, kullanılan benzin kaliteli, dolayısıyla tam verim alınabiliyor. Performans olarak S4 ile Xperia Z arasındaki farkı günlük kullanımda kimse anlayamaz.

S4 ekranı kötü, tasarımı çirkin, malzeme kalitesi berbat, yazılım optimizasyonu hakgetire. Fiyatı da bir-iki aya çok düşer, 7-8 aya da yarıya iner tıpkı S3de olduğu gibi.

Xperia z o kadar iyi madem niye bir yıl önce çıkan s3 basit bir temple run oyununu daha çabuk açıyor. Buraya çamur atıp ortalığı karıştırmaya gelmeyin. Herkes neyin ne olduğunu kendince görebilecek bir kapasiteye sahiptir ve herkesin kendince bir ihtiyacı vardır ona göre tercihini yapar htc one, xperia z yada s4 alır. Başkasının tercihi seni niye bu kadar ilgilendiriyor onu anlamadım? Sony prim mi veriyor z satışından? Cihazlar bir çıksın, insanlar line alsın, geri dönüşler olsun zaten şampiyon belli olur senin tabirinle. Ne yapacaksın Hatice'yi, neticeye bak sen. Firmaların satışı bir çok faktöre bağlıdır, reklamdan tut da ulaşılabilirliğe, fiyata, donanıma vs vs. Zaman hangisinin en iyisi olduğunu gösterecek zaten. Sataşmalarda bulunmadan önce yazdıklarına bir göz atmanı salık veririrmiş sana. Yarın birileri gelir donelerle yedirir lafını konuştuğunla kalırsın. Ben xperia z' de düşünüyordum ve gittim baktım, beğenmedim. Fazla köşeli geldi bana ve ekranı gri buldum. Bir başkasının da bu belki hoşuna gider. Yani boşu boşuna ortalığı gerecek ergenvari şeyler yazmayın.

• KOSKOCA TELEFONDA RADYO YOKLAN ALLAHSIZ KITAPSIZLAR AKLINIZA TUKUREYİM SIZIN
  • quote:

quote:

quote:

Demek istediğimi anlamadın sanırım.
    Anlatmak için de hiç uğraşamam, zira üslubun hoş değil, o kafayla yazan biri yine ne dediğimi anlamaz.

Niye anlamayayım arkadaşım. Bazı adam tipine bakarak cihaz alır bazısı donanıma bakarak. Bazısı da sırf yenisi çıktı diye, ben ona ayar oluyorum çünkü son dönemde bu tarz bir ton adam var buraya gelip yazan. Seni de öyle bir şey kastediyorsun sandım, kusura bakma

• quote:

Niye anlamayayım arkadaşım. Bazı adam tipine bakarak cihaz alır bazısı donanıma bakarak. Bazısı da sırf yenisi çıktı diye, ben ona ayar oluyorum çünkü son dönemde bu tarz bir ton adam var buraya gelip yazan. Seni de öyle bir şey kastediyorsun sandım, kusura bakma

Yok hocam benim demek istediğim şuydu, adam sadece tipine bakarak gitmiş s3 almış ilk çıktığında, belki de hava atmak için, s4 almayı düşünüyor musun diye sorduğumda bana verdiği cevap 'tipi aynı niye alıyım'. Bilinçsiz kullanıcı derken bunu demek istedim. Yoksa senin dediğin gibi ilk çıktığında alması gerektiğini falan kastetmedim. Bilmiyorum belki ben eksik anlattım ama neyse. Önemi değil ayrıca, sen kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 16 Nisan 2013; 12:08:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Seneye 900tl ye dusunce %25 indirimle 680 tl ye vatandan aliriz

Ya bi bıkmadınız dimi şu fiyat konusunda yazılanlardan. O kadar laf edildi htc one sayfasında hala gelmiş burda goygoyculuk yapıyorsun. Beğenmediysen samsung'u bi gidin şuradan yaa. Nasıl bir kuyruk acısıdır arkadaş yaa. Kaç haftadır bunun tantanasını yaptınız başka yerlerde şimdi yine gelmiş burayı karıştırma derdindesiniz. Özellikle mi yapıyorsunuz bunları yoksa algıda yetmezlik-idrakta zorluk mu var. Bir kaç tane var senin gibi işi gücü fiyat. Lanet olsun sizin gibi insanlara yaa, ne forum adabı bıraktınız ne heves insanlarda. Bedava verecekler üç sene sonra oldu mu, mutlumusun şimdi

Algida yetmezlik sende oldugu kesin demek istedigimi anlasaydin bunu yazmazdin. Esprilerim cok ince tabi, herkesin harcı degil anlamak

• Tahmin edilen seviyede fiyat. S3'ün akıbetini daha çok merak etmeye başladım
  • Xperia Z alan, kullanan arkadaş! Kıyasladığın S3 ne zaman çıktı bir tarihine bakıver. Satış rakamları elbette artık değişecektir. Lakin S4 ve One gündemdeyken ve hele hele piyasaya sürülünce rakamlar Sony tarafında pek gözükmeyecek gibi kendimizi kandırmayalım. Halihazırda S3 ve Xperia'nın eski model telefonunu kullanan birisi olarak Xperia Z almayı düşünüyordum. Hem internette hem de gidip bizzat Sony Center'da gördüğüm kadarıyla ekran kalitesi beklentimin çok altında çıktı. Sony zaten yazılım desteğini çabuk çekiyor modellerinden. Bu durumu az zaman geçince daha iyi anlayacaksın. Kullan ve keyfini çıkart ama yanlış düşüncelere kapılma derim.

• plastik kasa! depolama alanı 16GB ve fiyatı yine 2000TL ! bide çıkar one ın fiyatına laf söylerler...

• 2000tl yine iyi ben 2200 veya 2300tl den satarlar diye umuyordum,ama cok degil 4 ay sonra 1600 e duser
  • Amerika'da ne zaman satışa başlanacak ve Amerika satış fiyatı ne olacak belli mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.