Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung galaxy s4'te sabit pil mi var değiştirilebilir pil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia z sakin ama sakin guvenipte sokmayin suya ve ekrani berbat arkadaslar kotulemek degil sudan cikinca Hoparlörden ses gelmiyor secim sizin arkadasimda var sadece telefonu 300 gram su döktüm uzerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Xperia Z varken kim alır bu laylon kralı

Alipta sakin suya sokma pisman oludsun 1 saat ses yok tlfnda ve çok buyuk oturakli degil 5 inchlik telden büyük!

• Nokta, virgül vs. ile bitiren arkadaş! Xperia Z, piyasadaki boşluğu değerlendirerek diğerlerinden önce satışa çıktı. Bu boşlukta suya-toza dayanıklı ve full hd ekran olma özelliği ile o satış rakamlarına çıkmış olduğunu anlamak zor olmasa gerek. O satış grafiğinin diğer telefonların çıkmasıyla nasıl aşağı eğimli olduğunu ve tıkandığını göreceksin. Zaten satış rakamları ile bizim işimiz yok ki, neden takıntı yaptın? Çok satan istiyorsan S3 alabilirsin. Emin ol şu anda yeni çıkan bir telefonu bile neredeyse 1 sene önce çıkan S3 ile kıyaslıyorsan demek ki Samsung işini iyi yapmış! İstersen bir kenara not al, ömrümüz varsa seneye bu zamanlarda piyasada Xperia Z'nin adı bile geçmeyecektir. Belki Sony bile güncelleme vermeyerek unutacaktır! Marka bağımlısı değilim, zaten görene kadar da Xperia Z alma niyetindeydim (gerçi sen zerre kadar ilgilenmiyorsun bu konu ile :-). Kuru fanatiklik yerine fiyat-performans-özellikleri kıyaslamak gerekir. Burada tartışılan hiçbir firma bizim akrabağmızın değil... (En azından benim değil).

• Teknosada 1500 tl olqn tvyi vatandan 1200 e almistim. Hdd fiatlarida ayni daha ucuz. Ama telefon isini bilemiyorum nedir fiat ortalamalari nede olsa her marketin her urundeki fiat politikalari ayni degil.

• 2000 liraya serçe alınır la.
  • S3 ile kasa olarak aynı sanırım
  • Tr. cihazı için 1999 sabırsızlara iyi fiyat olmuş. Yurt dışı olanlarını 1800-1900'e satıyolar + kayıt mücadelesi verip çakallık var mı 3 ay 5 ay sonra düşer mi diye kaygı yapıyosun ki herhalde bu fiyatlandırma yurt dışı piyasasınıda kırmaya yardımcı olur. Pasaport kayıt geyiklerinden bunalan bi çok kişi 50-100 için yurt dışı cihaz tercih etmiycektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaGgle -- 16 Nisan 2013; 14:30:02 >
  • çok para Bee

• quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Radyo yok mu, şaka mı bu ?

TRT vergisi vermekten kurtulduk desene.

Hocam şaka bir yana böyle bir telefonda radyo olmaması ne demek gerçekten çok saçma.

emin misiniz? android işletim sistemli tüm telefonlarda radyo oluyor adamlar önceki modellerinde olan şeyi neden bir üst modelinde çıkarsınlar?

• S3 ilk çıktığı dönem;
    S3 1999
    S2 1499

s4 çıktı nihayet
    S4 1999
    S3 1499 (samsung garantili, daha uyguna da bulunabilir)

şimdi sorar size;;
    neden firmanın yolduğu kaz olasınız.. bu cihaz en fazla 2 ay sonra 1699 4 ay sonra 1599 6 ay sonrada 1499 a satılacak bu ülkede.. gerçi bu fiyatların tek suçlusu samsugn değil.. bizim cin göz satıcı firmalarda 500 tl kar etmenin peşinde.. oyan gelmeyin

edit:imla
  • 2013 senesinde FM RADYO yok diye telefon beğenmeyen var... Dünya üzerinde fazla kullanan kaldığını düşünmüyorum bu özelliği.

• 1.999 çok iyi fiyat.2.000 değil Allah'tan.
  • 10 gun once Vodafone'a sormustum tahmini kaca gelir diye. 2000 lira altinda olur demislerdi. Gercekten de oyle oldu :) 2000 lira bir telefon icin gercekten cok fakat fiyatlandirma bence iPhone'dan daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamazo

S3 ile kasa olarak aynı sanırım

Aynen kasa ebatlari ayni.

• S3 'ü olup S4 alan fanboydur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

10 gun once Vodafonea sormustum tahmini kaca gelir diye. 2000 lira altinda olur demislerdi. Gercekten de oyle oldu :) 2000 lira bir telefon icin gercekten cok fakat fiyatlandirma bence iPhonedan daha iyi.

Aynen ya 2000 Olsa çok pahalı olurdu 1999 Uygun fiyat.

• ne s 3 un aynısı mi ? Htc akar beyler :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimmami

Xperia z sakin ama sakin guvenipte sokmayin suya ve ekrani berbat arkadaslar kotulemek degil sudan cikinca Hoparlörden ses gelmiyor secim sizin arkadasimda var sadece telefonu 300 gram su döktüm uzerine.

Ben Deniz'de bile soktum. Hoparlör su ile dolduğu için buharlaşması 2 saat kadar sürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

KOSKOCA TELEFONDA RADYO YOKLAN ALLAHSIZ KITAPSIZLAR AKLINIZA TUKUREYİM SIZIN

El feneride yok.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.