Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sercitekin66

bu telefonu alacaklara acıyorum çünkü ha s3 ha bu aynı teelefonda performans bir yerden sonra sıkar tip olmadıktan sonra veya esrarengiz bir özellik olmadıktan sonra bu telefonu almak akıl karı değil...

Tebrikler Sony bi kez daha mutlu ettin beni.

Dostum sen neyin kafasındasın. Bu telefon 10 milyonlar satacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan24

ya arkadaşlar bende baktım turkcelin ilanında radyo yok diyor..ama s4 de Broadcom BCM 4335 yongası var buda 802.11ac Wi-Fi,Bluetooth 4.0 ve FM radyo paketlerini barındırır nasıl olmaz anlamadım gitti ...ben encok radyoyu kullanıyorum .. sabahları geveze .. akşamları bay j dinliyordum ofyaaaaaa :(do0nanımhaber yonetiminin bilgisi vardır yardımcı olun

xda developersde de donanimsal olarak radyo var deniyor.

Motorola atrix 2 deki gibi daha sonra yazılım ile gelir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~
    samsung galaxy s4'te sabit pil mi var değiştirilebilir pil mi?

Değişebilir pil var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

quote:

bu telefonu alacaklara acıyorum çünkü ha s3 ha bu aynı teelefonda performans bir yerden sonra sıkar tip olmadıktan sonra veya esrarengiz bir özellik olmadıktan sonra bu telefonu almak akıl karı değil...

Çok satması demek 2aya 1500 civarına düşmesi demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

HTC wildfire şimdilik yetıyor. 2 Sene sonra S5 alırım artık :)

2 seneye s6 çıkar hocam

S6 beklemedeyim o zaman :)
  • telefonların çıkış fiyatlarını arttıra arttıra 2000 lira yaptılar. birkaç nesil sonra bu fiyat 3000 i bulur. açgözlü davranıp "para benim param, bastırıp alırım " diyenler sizi kutluyorum, bu başarı sizlerin...
  • Hiç kimsede kalkıp demiyor ki 2000TL ye ne özelliği var. Helikopter mi oluyor kardeşim? Ya 2000 lira öğretmen maaşı öğretmen! 2000 tlye oyun kasası kurarsın. 2000 Tl bu ülkedeki alilelerin ortalama aylık geliri. 4 çekirdek işlemci var şu var bu var cart curt! Bilgisayarda yapılan kandırma metodları telefona geçti. Cep telefonu ile ne yapılabilir ya? Konuş, mesaj yaz, oyna, dinle. Şimdiden söylüyorum bu telefonu ya çok zengin insan yada yemeye cebinde parası olmayan (milyarlık telefonu aldıktan sonra kontürsüz gezenler) alıcak. Fazla uzatmayım genel anlamda aynı şey yazılmış.

• telefon yine satis rekorlari kiracak ancak samsung neden tasarima önem vermiyor anlamis degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Radyo yok mu, şaka mı bu ?

daha ince bir tasarım için radyodan vazgeçmişler, bence büyük bir eksi bu
    ayrıca internetten radyo dinlemek demek ayda 500 mb harcamak demek belkide daha fazlası
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

quote:

bu telefonu bırak kullanmayı wc ye bile gitmem :d

• Bu çıktıktan 3 ay sonra gidip s3 alacağım beyler s3 yaklaşık 400lira ucuzlayacak bu çıktıktan 3-4 ay sonra
  • 2000 tl nedir abi ya.
  • Fiyat konusunu tartışırken radyonun olmaması olayını gözden kaçırmışız. Radyo benim için çok önemli. Tamam tunein gibi programlar var ancak o program radyonun çekmediği alanlarda benim için kurtarıcı rol üstleniyor. Sürekli net üzerinden açıp radyo dinlemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

KOSKOCA TELEFONDA RADYO YOKLAN ALLAHSIZ KITAPSIZLAR AKLINIZA TUKUREYİM SIZIN

El feneride yok.

arkadaşlar radyoyu el fenerini bu kadar dert etmeyin lütfen. ikisi içinde çeşitli uygulamalar mevcut ;

radyo için : spirit fm (internet gerektirmez , direkt çalışır)

el feneri : tiny flashlight

bu iki uygulamayı kurun sorunlarınız kökten çözülür..

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Radyo yok mu, şaka mı bu ?

daha ince bir tasarım için radyodan vazgeçmişler, bence büyük bir eksi bu
    ayrıca internetten radyo dinlemek demek ayda 500 mb harcamak demek belkide daha fazlası

arkadaşlar radyo için spirit fm i kurun internet gerektirmez. orjinal fm radyonuz gibi çalışır...
  • S3'üm vardı 2 ay kullandım 1 hafta önce satıp iPhone 5 aldım. Androidden soğudum resmen. S3 kadar berbat bi cihaz yok. S2 bile daha şık S3'den umarım S4 alanlar S3 alanlar gibi pişman olmazlar..
  • cihaza rom kurduğum zaman denediğim bazı romlarda fm radyo yoktu ve spirit fm ile gayet iyi bir şekilde bu sorunu çözdüm. sizde bu şekilde fm radyo sorununu halledebilirsiniz...
  • hala inceleme için geçmedi mi ürün elinize. htc one vs samsung galaxy s4 bekliyorum.

• S3 biraz daha ucuzlada alsak. Durumlar kötü ama huawei u8150 android kasiyor :)

• Suan sazan avindalar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.