Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cherkesomer

plastik kasa! depolama alanı 16GB ve fiyatı yine 2000TL ! bide çıkar one ın fiyatına laf söylerler...

Gorilla glass 3 a15 mimarili islemci diger telefonlarda olmayan sensorler daha iyi gpu daha buyuk pil ve ekran(ayrica amoled daha iyi demek icin erken olsada daha pahali oldugu bilinen birsey) birde pazar payi kapma zorunlulugu da yok htc gibi tabiki s4 bu fiyata satiliyorken htc one in daha ucuza satilmasi lazim satis yapmak gibi bir niyeti varsa gerci piyasaya bile giremiyor ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicorneo
    Tabii ki 3000 TL'den satmayacak. Keşke siz haklı çıksanız da 1700 TL'den alsak. Daha ne isteriz. UMARIM YANILIRIM! Benim vurguladığım Vatan'ın politikası! Büyük bir ihtimalle ben de oradan alacağım ama sen ürünün fiyatını 3065 TL yap sonra %25 indirimle 2299'a sat! İnsanı sinirlendiren yanı bu. O fiyat eninde sonunda düşecek zaten her yerde. Şu an bahsettiğimiz başlangıç fiyatı. Bana göre ürün Türkiye'ye geldiğinde 2600-2700 arası fiyat koyar %25 indirimle 1999 TL'ye satar. Yani 1999TL fiyat koyup %25 indirimle 1499TL'ye falan satacağını düşünen arkadaşlar tamamen hayal görmüş olur. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Şunu da tekrar söylüyorum zaman içerisinde yine en ucuz satan firmalardan biri Vatan olacaktır. Bu örnekleri çoğaltırsak Gold/HızlıAl, Ereyon gibi firmalar da piyasadan daha aşağı fiyatlarda satışa sunacaktır bekleyip görmek lazım...

O zaman sana Vatan'ın politikasını anlatayım.
    Vatan normal günlerde indirim yapmadığı zaman %8 indirim yazıyor ya.
    Bu ürünün fiyatı normalde 1999 ise önce ona %8 eklenmiş olarak listeliyorlar...

Yani 1999 + %8 = 2159 lira oluyor.
    Sonra %25 indirim olduğu zaman da 2159 - %25 = 1727.

Normalde böyle işliyor. Ama benim düşünceme göre fiyatı ilk başta 1999 baz almayıp satış fiyatını 2399 gibi bir şey yapıp
    sonra da %25 indirimle 1919 lira gibi bir fiyata çekebilecekleri yönde. Zira Turkcell'in 1999 a sattığını 1700 lere satarsa ticareti baltalamış olur.
    Haa Resmi Distiribütör değil de grey ürünü satarsa o olabilir. O zaman 1700 ler görülebilir.

Bu arada 1999 konulup %25 indirimle 1499 a geleceğini düşünen arkadaşlar falan varsa uyanmalarını tavsiye ederim.
    Hayal pilavı karın doyurmaz zira...

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Xperia Z alan, kullanan arkadaş! Kıyasladığın S3 ne zaman çıktı bir tarihine bakıver. Satış rakamları elbette artık değişecektir. Lakin S4 ve One gündemdeyken ve hele hele piyasaya sürülünce rakamlar Sony tarafında pek gözükmeyecek gibi kendimizi kandırmayalım. Halihazırda S3 ve Xperianın eski model telefonunu kullanan birisi olarak Xperia Z almayı düşünüyordum. Hem internette hem de gidip bizzat Sony Centerda gördüğüm kadarıyla ekran kalitesi beklentimin çok altında çıktı. Sony zaten yazılım desteğini çabuk çekiyor modellerinden. Bu durumu az zaman geçince daha iyi anlayacaksın. Kullan ve keyfini çıkart ama yanlış düşüncelere kapılma derim.

Telefonu 1 haftadan fazla süredir kullanıyorum ve bu ekran kalitesi nasıl düşük oluyor çok merak ediyorum. Hayır hem note2 gördüm hem one x+ gördüm çevremde ve benim ekran sharp, arkadaşın jdi, bakıyorum çok çok iyi ekranlar 2'si de. Nasıl oluyor anlayamıyorum. Bu beklenti nedir nasıl altında oluyor, kimisi de vasat falan diyor. Neye göredir hiç keşfedemeyeceğim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre350z

quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

quote:

Orijinalden alıntı: unicorneo

quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.Vatandan %25 indirim ile 1.750 TL ye alınır.
    Vatan şu an 3000 TL ye satıyor. %30 bile kurtarmaz

Bende mi sorun var yoksa sizde mi ? Turkcell çıkmış 1.999 TL ye satacağım diyor. Siz hala gelmişsiniz burada 3.000 TL yazıyor diyorsunuz. Hiç mi vatandan alışveriş yapmadınız anlamıyorum ki. Akıl mantık işi mi sizce ?

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar!

1 haftaya fiyati 2000 liraya çeker ayrıca bu telefona %25 indirim kampanyası uygulanmaz 1-2 ay da 1900den aşağı satilmaz.

• Yazdıklarımı anlamayan arkadaş !

Ortada söylenen bir yalan var ve ben onu düzelttim, bitti ! Senin ne kullanıp kullanmadığınla zerre kadar ilgilenmiyorum ve Sony'nin cihazlarına ne kadar destek verip vermediğini de senden çok daha iyi biliyorum. Sony Xperia Neo, 2011 çıkışlı bir telefondur, tek çekirdeklidir ve ICS 4.0.4 desteği almıştır.

Satışlar konusunda şu linke herkes bakabilir:

http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/sony-xperia-z-sales-top-46-million-in-40-days-report-354794

İngilizcesi olmayanlar için, Xperia Z, 40 günde 4.6 milyon cihaz satmış makaleye göre ve S3 ile note 2 satışları ile karşılaştırılmış. S3'den az, note 2'den çok satmış ve bu da gösterişli, mükemmel bir rakam olarak değerlendirilmiş. Beni ne kadar satıp satmadığı ya da diğer teller piyasaya çıkınca ne kadar satacağı hiç ilgilendirmiyor ama burada açık bir yalan söyleniyorsa onu düzeltirim, nokta !

• Her yeni çıkan Samsung Amiral Gemisi gibi 2 ayda fiyatı muazzam düşer......verdiğin 2bintl ile kalırsın.
  • Arkadaşlar ürün Vatan Bilgisayar'a LTE li versiyonla gelcekmiş peki 1.6 ghz ile 1.9 ghz de çalışan modeller arasında ne kadar bir batarya kullanım farkı olur ? Lütfen cevaplayın.

• Vatan'dan alalım toplaşıp, 3065 tl verip guinness rekorlar kitabına girelim ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Samsungun çoğu kullanıcısı bilinçli değil, ben onu tespit ettim. S3'ü olan üç dört arkadaşıma, s4 çıkıyor len alcak mısın, dedim 'yok olm tipi aynısı, niye alıyım' dedi. Çevrenizde bu soruyu sormayı bi deneyin, benim arkadaşlarım mı hödük, yoksa s3 kullanıcılarının genelinde böyle bi algı mı var merak ettim.

Niye hemen yeni çıkan cihaz alınınca bilinçli mi olunuyor? Para nasıl kazanılıyor farkında değilsin sanırım. İnsanlar eşek gibi çalışıyor para kazanabilmek için. Hele hele Türkiye OECD ülkeleri içerisinde en yakın ülke insanına göre yılda ortalama 100 saat fazla çalışılan bir ülkeyken ve para da zar zor kazanılırken insanlardan yılda bir telefon değiştirmesi beklenmemeli. Değiştiriyorsa da parası çoktur. Sanırım sen zengin bir çevrede yaşıyorsun. Ayrıca anormal değişik bir cihaz değil neticede s3'e göre. Bir takım artıları var hepsi bu. Bir çok şeyi o cihazla da yapacak insanlar, uçmayacak yani yeni s4

Demek istediğimi anlamadın sanırım.
    Anlatmak için de hiç uğraşamam, zira üslubun hoş değil, o kafayla yazan biri yine ne dediğimi anlamaz.

Digerlreride cok bilincli degil samsung a kufur edenlerin yarisida baska telefon almayi dusunup s3 le s4 ayni diyenler. Bilincli kullanici 10% u gecmez her firmada, tabi bilincli oldugunu gostermek icin gidip cok satan yerine iyi olmasada x firmasinin urununu alanlarda ayri bir dunya

• Ekranına bizzat baktım ve diğerlerine göre sönük bir görüntüsü vardı. Bu video kısmen durumu göstermiş. Zemin rengi bir nebze aldatabilir ama simgelerden durumu biraz farkedebilirsiniz. Sony genel manada piyasaya sunulan ilk full hd ekran olmanın telaşıyla biraz aceleye getirmiş anlaşılan. Ayrıca işlemcisi de artık diğerlerinin yanında "eski" konumuna düştü. Pil süresi için de hiç iyi şeyler söylenmiyor... Hatta biraz aktif kullanımda günü bile tamamlayamıyormuş. Bu sitedeki incelemeyi izleyebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=qBlU2aBc6C0

• Bu telefonun daha test cihazi bile dunya uzerinde dagitilmamisken 10 gun sonta turkiyede octa versiyonu nasil satilcak merak ediyorum

• şaşacak bi durum yok s3 te bu civarda bir fiyatla çıkmıştı üç dört ay sonra ucuzluyor

• S2 rullzzz... :)
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/samsung-sam_gt--i9500-galaxy-s4-i9500-16-gb-5-ekranli-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=65433

%8 indirimle 1999 seviyesine çekmişler.

%25 ile 1630 a gelir ama tabiki vatan tavan fiyatı değiştirir yine
  • S3 ü 1900 liraya almıştım ilk çıktığında. Bu sefer aynı hataya düşmeyip 1 ay bekleyeceğim
  • Drop test , akıcılık kullanıcı incelemeleri vs bir görelim bakalım S3 gibi ekran hemen çatlıyor mu görelim...
    Tabii ki 2000TL verip daha sonra ikinci elden 1 sene sonra 1000TL ye zor satmakta var işin ucunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyo konusunda da. Bir arkadaş normalde bu yongada radyo var demiş.
    TRT Bandrolu de ödememek için radyo yazılımı yüklemiyorlar.
    Ben de Dell Streak almıştım, onda da radyo yoktu. Ama İnternet'te APK dosyası ve nasıl yapılacağı çıktı.
    Yüklüyordun ve radyo açılıyordu.

Muhtemelen bunda da öyle olabilir...

Bir de yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi drop testler falan iyice çıkmadan hemen atlamayın.
    Zaten çıktıktan 1 ay sonra fiyat gevşemeye başlar yavaş yavaş. Hem drop testler de gelmiş olur...
    Radyo durumu da açıklığa kavuşmuş olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Gorilla Glass 3 gibi rakiplerinde olmayan

Xperia Z deki dragontrail glass gg3 ten kat kat saglam

Edit : S4 ün erken tanıtılmasını sağlayan htc onenin çıkmasına sebep olan SONY XPERİA Z DIR. ITS A SONY !

kat kat sağlammı bilmiyorum ama çok çabuk çizildiği kesin

Çizilen anti-shatter

• İyi bari S3 iyice düşer ben de alırım bir tane

• Bu telefonlar daha nereye kadar gelişecek merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.