Şimdi Ara

İşte Sistemim Siparişler Verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 farklı yerden topladım. Toplam Kdv dahil 1800TL/6 taksit (garanti bonus)

INTEL-CORE I5 750 LGA 1156 işlemci
    ASUS-P7P55D LGA 1156 anakart
    HI-LEVEL 4GB 2X2 1600Mhz Bellek
    SEAGATE-500 GB SATA2 16 MB NCQ HDD
    Sapphire HD 5850 16X Ekran Kartı
    AKASA-ZEN 520 WATT Kasa
    LG Sata DVD-RW DVD-ROM
    A4TECH-KB-2150D Klavye-Mouse Set

İyi-kötü acımayın yorumlarınızı yazın

• hayırlı olsun bence sistem güzel güle güle kullanın
  • Güç kaynağını bir araştırmanı tavsiye ederim. Merak edip ekran kartının hızını arttırırsan, sorun olmasın
  • ramları a-data 4gb 1333mhz cl7 ramlarla degistirebilirseniz degistirin.. onun haricinde cok güzel sistem.. hayırlı olsun
  • Nerdeyse benim sistemin aynısı.

INTEL i5 750 2.66 GHz Quad Core Socket 1156 8MB
    ASUS P7P55D , P55, DDR3, 2X PCIExp, Socket 1156, CrossFireX
    SAPPHIRE HD5850 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 725/4000
    A-DATA 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL7
    AeroCool Vx-9 Pro 600W Super Mid-Tower Kasa
    SEAGATE 500 GB HDD SATA II NCQ 16 MB 7200 rpm

Ama aldığın kasanın soğutma sistemi kötü gibi..Oyun için alıyosun sanırm o yüzden söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmotix

3-4 farklı yerden topladım. Toplam Kdv dahil 1800TL/6 taksit (garanti bonus)

INTEL-CORE I5 750 LGA 1156 işlemci
    ASUS-P7P55D LGA 1156 anakart
    HI-LEVEL 4GB 2X2 1600Mhz Bellek
    SEAGATE-500 GB SATA2 16 MB NCQ HDD
    Sapphire HD 5850 16X Ekran Kartı
    AKASA-ZEN 520 WATT Kasa
    LG Sata DVD-RW DVD-ROM
    A4TECH-KB-2150D Klavye-Mouse Set

İyi-kötü acımayın yorumlarınızı yazın

Güzel sistem.Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın
  • Kasa ve psuyu beğenmedim. Fakat diğer bileşenler gayet güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düşük voltaj remlerinden alsaydınız keşke...
  • RAM leri 1.65V ye çekin bence sistem gelince
  • kasayı değiştiremem de ram'leri değiştirebilirim, bütçeyi biraz arttırıp TEAM Xtreem LV 4 GB (2*2) 1600 MHz DDR3 Dual CL7 mi yapsam acaba? yaklaşık 70TL fln artıyor fiyat. ilerde crossfirex2 yapıp psu'yu değiştircem o yüzden kasaya çok takılmayın.
  • Evet, o remleri alın. Daha uygun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmotix

kasayı değiştiremem de ram'leri değiştirebilirim, bütçeyi biraz arttırıp TEAM Xtreem LV 4 GB (2*2) 1600 MHz DDR3 Dual CL7 mi yapsam acaba? yaklaşık 70TL fln artıyor fiyat. ilerde crossfirex2 yapıp psu'yu değiştircem o yüzden kasaya çok takılmayın.

Çok güzel olur o ramleri alman.... Patriot viper 2 4gb 1600 mhz cl7 yide düşüne bilirsin...
  • gereksiz bence boşa para harcamayın daha güzel sistem olmuş hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinkoma

gereksiz bence boşa para harcamayın daha güzel sistem olmuş hayırlı olsun

Nerden çıkardınız gereksiz olduğunu?
  • Ramlere fazla para verilmez, arkadaş doğru söylemiş bence de. Jedec standardı olduktan sonra işlemcin en fazla 1600mhz destekliyorsa onu alırsın, ki böyle bir durum henüz yok benim bildiğim. 1333mhzlerle pII i5ler çok güzel çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Ramlere fazla para verilmez, arkadaş doğru söylemiş bence de. Jedec standardı olduktan sonra işlemcin en fazla 1600mhz destekliyorsa onu alırsın, ki böyle bir durum henüz yok benim bildiğim. 1333mhzlerle pII i5ler çok güzel çalışır.

bu jedec standartı hakkında biraz daha bilgi verir misin ve piyasadaki hangı ramlerde var bu standart biliyo msun
  • Hepsi zaten bu kurulun belirlediği standartlarda üretiliyor. O yüzden kalitesiz mal zaten piyasada yoktur demek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Hepsi zaten bu kurulun belirlediği standartlarda üretiliyor. O yüzden kalitesiz mal zaten piyasada yoktur demek istiyorum.

teşekkürler bilgi için
  • Sadece daha hızlı ramlar daha pahalıdır. İşlemcinin kullanabileceği bir performans artışı için(cl7-9 farkı) için farklı 1333mhzde bellek alınabilir. Ya da eğer i5 750lerde x4 PIIlerde 1600mhz ile bir başarım artışı varsa gözükür incelemelerde. Sen de buna bakıp alabilirsin. Ben araştırmadım derinliğine
  • Gigatekte uygun fiyata buldum TEAM Xtreem LV 4 GB (2*2) 1600 MHz DDR3 Dual CL7 aldım kargoya verildi bile. belki performans farketmez ama kafam rahat olsun arada 20$ fark var, biri cl9 biri cl7 artık hayırlısı.
    Forumdan çok faydalandım bu bilgisayarı toplarken herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.