Bu sıralama takımların son bir kaç sene içinde değilde devamlı olarak gösterdikleri başarılarından ya da başarısızlıklarından dolayı aldıkları puanlar...
Bu sıralama öyle bugün fenerbahçenin türk takımları içinde önde olduğunu gösteren saçma sapan sıralamalardan da değil...bu sıralamalarla şampiyonlar ligi ön eleme maçalrında seri başı olacak takımlar ve hangi takımın hangi torbaya gideceğini belirleyen sıralama...
2 England 63.224 ---------------------------------------- CL1=Chelsea 79.950 (cl/R1) CL2=Manchester United 100.950 (cl/R1) CL3=Liverpool 105.950 (cl/QR3) CL4=Arsenal 101.950 (cl/QR3) UC1=Tottenham Hotspur 20.950 (uc/R1) UC2=Blackburn Rovers 23.950 (uc/R1) LC=West Ham United 20.950 (uc/R1) ITp=Newcastle United 75.950 (it/R3) (league: rsssf) (cup: rsssf) (league cup: rsssf)
3 Italy 61.186 ---------------------------------------- CL1=Internazionale 112.020 (cl/R1) CL2=AS Roma 76.020 (cl/R1) CL3=AC Milan 129.020 (cl/QR3) CL4=Chievo Verona 23.020 (cl/QR3) UC1=Palermo 36.020 (uc/R1) UC2=Livorno 22.020 (uc/R1) UC3=Parma 63.020 (uc/R1) IT not used (league: rsssf) (cup: rsssf) ((Juventus, Fiorentina, and Lazio Roma, have been found guilty of match-fixing in the 2005/06 domestic league, and are expelled from the European Cups. AC Milan is punished with a penalty of 30 points and has to take part in the 3rd qualifying of the Champions League. See above for more info.).
4 France 49.469 ---------------------------------------- CL1=Olympique Lyon 89.757 (cl/R1) CL2=Girondins Bordeaux 47.757 (cl/R1) CL3=Lille OSC 54.757 (cl/QR3) CW=Paris Saint-Germain 41.757 (uc/R1) UC2=RC Lens 39.757 (uc/R1) UC3=AS Nancy Lorraine 16.757 (uc/R1) (league cup) ITp=Olympique Marseille 48.757 (it/R3) IPp=AJ Auxerre 53.757 (it/R?) (see above and below) (league: rsssf) (cup: rsssf) (league cup: sw) (According to the Intertoto regulations Art 1.03: "any place made available by a vacancy will be allocated to the first round of the competition". The website of Auxerre however talks about a place for Auxerre in round 3.
8 Greece 35.498 ---------------------------------------- CL1=Olympiakos Piraeus 43.587 (cl/R1) CL2=AEK Athens 39.587 (cl/QR3) UC1=Panathinaikos 66.587 (uc/R1) UC2=Iraklis Thessaloniki 12.587 (uc/R1) UC3=Xanthi FC 12.587 (uc/R1) UC4=Atromitos FC 10.587 (uc/R1) ITp=AE Larissa 10.587 (it/R3) (??) (league: rsssf) (cup: rsssf) (PAOK Thessaloniki, league 6th, is replaced in the UEFA Cup by Atromitos because they did not obtain a UEFA license. There are some rumours that PAOK Thessaloniki after all will get the license, in which case Atromitos would take the IT spot.)
44 Estonia 2.498 ---------------------------------------- CL=TVMK Tallinn 0.880 (cl/QR1) UC1=Levadia Tallinn 0.880 (uc/QR1) LC=Flora Tallinn 0.880 (uc/QR1) ITp=Trans Narva 0.880 (it/R1) (league: rsssf) (cup: rsssf)
50 Kazakhstan 0.666 ---------------------------------------- CL=FK Aktobe 0.550 (cl/QR1) UC1=Tobol Kustanai 0.550 (uc/QR1) UC2=Kairat Almaty 0.550 (uc/QR1) ITp=Shakhtyor Karaganda 0.550 (it/R1) (league: rsssf) (cup: rsssf) (The cup winner FK Astana is replaced in the UEFA Cup by Kairat Almaty because they did not obtain a UEFA license)
52 San Marino 0.000 ---------------------------------------- UC=Murata 0.000 (uc/QR1) (league: rsssf)
Keys: CLx = Champions League spot, CW = cup-winner spot, UCx = UEFA Cup spot, LC = losing cup finalist spot IT = Intertoto spot (in UC-QR2) ITp = Intertoto participant FP = Fair Play spot (in UC-QR1) QR = Qualifying Round
işte asıl sıralama budur...amacım daha öncede belirttiğim gibi fenerden daha yüksek puanımız olduğunu belirtmek değil çünkü fenerden yüksek olsak ne olur olmasak ne olur ş.ligine gidince 4.torbada olduktan sonra... ama bugünkü haberlerden ve yorumlardan sonra herkes gerçek sıralamayı bilmeli
ha bu arada unutmadan link vereyim...[/b]http://europeancups.altervista.org/Teams/Participating%20clubs%202006-2007.htm
Beşiktaşımız gene yüksekten uçuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi-Knight
Beşiktaşımız gene yüksekten uçuyor
E peki bugün Cdemirin verdiği sıralama neydi o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Alıntıları Göster
bu kayseri nası göztepeyi geciyor ben onu anlamadım daha ilk defa katılıolar.nası oluo da devamlı yaptıkları maclra oluo :S göztepe uefa da yarı final oynamıs takım o hemde daha fazla mac yaparak oralara gelmişti zamanında.
quote:
Bu sıralama takımların son bir kaç sene içinde değilde devamlı olarak gösterdikleri başarılarından ya da başarısızlıklarından dolayı aldıkları puanlar...
o zaman UEFA kupası alan takımın UEFA kupasında çeyrek finalde oynayan takımdan puanı nasıl az oluyor????
(ayrıca şampiyonlar ligi çeyrek finalide var)
quote:
Orijinalden alıntı: ozan1179
quote:
o zaman UEFA kupası alan takımın UEFA kupasında çeyrek finalde oynayan takımdan puanı nasıl az oluyor????
onu gectm ben kayseri daha ilk defa katılıo nası devamlı oluo :D genclerbirligi bile baya ilerlemişti. onu da gectim göztepe :D yarıfinal oynadık bu da yalan heralde :S
quote:
Orjinalden alıntı: ozan1179
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kktn1925
onu gectm ben kayseri daha ilk defa katılıo nası devamlı oluo :D genclerbirligi bile baya ilerlemişti. onu da gectim göztepe :D yarıfinal oynadık bu da yalan heralde :S
quote:
Orjinalden alıntı: ozan1179
quote:
Alıntıları Göster
quote:
olabilir...
Alıntıları Göster
Sıralamada sadece o sene Avrupa kupalarına katılan takımların puanları yazar. Göztepe'nin Gençlerbirliği'nin Denizli'nin olmaması normal. Puanlama son 5 sene gözönünde bulundurularak hazırlanıyor. Yani Gençlerbirliği ve Denizlispor bu sene Avrupa kupalarında oynayacak olsalardı Kayserispor'un ve Trabzonspor'un üstünde olacaklardı. Göztepe için ise aynı olay geçerli değil, zira Göztepe'nin son Avrupa macerası seneler önceydi.
quote:
Orijinalden alıntı: tristam
Sıralamada sadece o sene Avrupa kupalarına katılan takımların puanları yazar. Göztepe'nin Gençlerbirliği'nin Denizli'nin olmaması normal. Puanlama son 5 sene gözönünde bulundurularak hazırlanıyor. Yani Gençlerbirliği ve Denizlispor bu sene Avrupa kupalarında oynayacak olsalardı Kayserispor'un ve Trabzonspor'un üstünde olacaklardı. Göztepe için ise aynı olay geçerli değil, zira Göztepe'nin son Avrupa macerası seneler önceydi.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Alıntıları Göster
bu siralama yanlis
quote:
Orijinalden alıntı: DeaD_BK
bu siralama yanlis
Alıntıları Göster
Arkadaşlar kendinizi avutmayın lütfen. cdemir'in verdiği sıralama sürekli bizim bildiğimiz sıralamanın ta kendisidir. Geçen ay Beşiktaş en iyi Türk takımı iken bu sıralamayı vermeyen arkadaşlardan aynı ciddiyeti beklerdim. Olmamış
quote:
Orijinalden alıntı: dekonline
Arkadaşlar kendinizi avutmayın lütfen. cdemir'in verdiği sıralama sürekli bizim bildiğimiz sıralamanın ta kendisidir. Geçen ay Beşiktaş en iyi Türk takımı iken bu sıralamayı vermeyen arkadaşlardan aynı ciddiyeti beklerdim. Olmamış
Alıntıları Göster
Bizim verdiğimiz sıralamanın önceki hali Beşiktaş'lı arkadaşların ellerinde dolaşıyordu. Şimdi yenisini görünce başka tür arayışlara girdiler.
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Tsubasa
Bizim verdiğimiz sıralamanın önceki hali Beşiktaş'lı arkadaşların ellerinde dolaşıyordu. Şimdi yenisini görünce başka tür arayışlara girdiler.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bu telaş niye. Doğrudur ihhs Fb sıra olarak yukselmiş. Fb Uefa kupasını alırsa foruma giremeyiz valla. İlk 10 da yarışmak dileğiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Tsubasa
Alıntıları Göster
kardeş amacım fenerden daha yukarıda olduğumuz sıralamaları buraya taşımak değil...dediğim gibi fenerden üstün olupta ş.liginde 4.torbada olmaktan hiç bir beşiktaşlı mutlu olmaz...önemli olan iyi bir sıralamaya sahip olmak...bu sıralamada ıfsshs bilmem ne sıralaması değil...yukarıda belirtilen sıralama...çünkü o sıralama sayesinde zor takımlarla mı kolay takımlarla mı karşılcaz belli olacak... yinede söylüyorum yukarıdaki sıralamaya bakınca en iyisi beşiktaş ama beşiktaşın puanı da iyi değil... takımların birbirlerini bir anlık üstünlük sağlamaları onların birbirlerinden büyük olmaları anlmaına gelmez... sizin mantığınıza göre barça real madridden çok çok iyi...chelsea m.united den çok çok iyi... interde juventustan çok çok iyi... alakası yok hepsi de büyük takımlar ve büyük takımların arasında sıralama olmaz bi takım ya büyüktür ya da değildir... maalesef bizim takımlardan hiçbiri avrupada büyük değil
quote:
Orjinalden alıntı: Juiced
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Alıntıları Göster
Hocam o sıralama geçen aylarda BJK'lı arkadaşların verdiği . BJK tüm Türk kluplerinin önünde dendiği. Uluslararası Futbol İstatistiklerinin yaptığı bir sırlamadır. Başlıkta da yazıyor du zaten.
Basında da zaten hep bu sıralamadan bahsedilir. UEFA 'nın kendi sıralamasından bahsedilmez.
Dediğim gibi o sıralamayı bir üstünlük taslamak yada sevinmek için değil. BJK'lı arkadaşlara bilgi olsun diye vermiştim. Orda 3-5 sıra önde olmuşsun veya altta olmuşsun farketmez. Mühim olan GS'ın yaptığı gibi birinciliklere yükselmektir.
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
Hocam o sıralama geçen aylarda BJK'lı arkadaşların verdiği . BJK tüm Türk kluplerinin önünde dendiği. Uluslararası Futbol İstatistiklerinin yaptığı bir sırlamadır. Başlıkta da yazıyor du zaten.
Basında da zaten hep bu sıralamadan bahsedilir. UEFA 'nın kendi sıralamasından bahsedilmez.
Dediğim gibi o sıralamayı bir üstünlük taslamak yada sevinmek için değil. BJK'lı arkadaşlara bilgi olsun diye vermiştim. Orda 3-5 sıra önde olmuşsun veya altta olmuşsun farketmez. Mühim olan GS'ın yaptığı gibi birinciliklere yükselmektir.
quote:
Alıntıları Göster
bütün takımlarımız bilmem kaçıncı sırada sürünüyor biri bilmem kaç sıra önde olsa nolurki ???
quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
quote:
Alıntıları Göster
o dikkat ettiysen son 1 yılda yapılan resmi maçlardaki sıralama fb li kardeşlerim yani genel bi sıralama deil sizin mantığınız alıyormu o kadar başarı al ve hiç bişe yapmamış ligde bi şampiyonlukla gel geç o takımı.cdemirin dediği gibi bu sıralamayı hiç umursamayın bile bakın yunanistan nerelere çıkmış biz nerdeyiz bizim onların üstünde olmamız lazım bizden ne fazlaları var???
quote:
Orijinalden alıntı: tristam
Alıntıları Göster
eed onu anladım arkadas devamlı olarak demiş ondan sasırdım
quote:
Orjinalden alıntı: tristam
quote:
Orijinalden alıntı: kktn1925
eed onu anladım arkadas devamlı olarak demiş ondan sasırdım
quote:
Orjinalden alıntı: tristam
Alıntıları Göster
dün akşam showsporda da bir sıralama vardı.o neydi peki?
quote:
Orijinalden alıntı: ChordSolo
dün akşam showsporda da bir sıralama vardı.o neydi peki?
Alıntıları Göster
İşimiz gücümüz 3 takımlı bir ligde sidik yarıştırmak.
quote:
1 Spain 73.717 ---------------------------------------- CL1=FC Barcelona 127.006 (cl/R1) CL2=Real Madrid 120.006 (cl/R1) CL3=Valencia 95.006 (cl/QR3)