Şimdi Ara

İŞTE SİZE SOLİD WORKS DA MODLANMIS KASA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cdtak

http://i175.photobucket.com/albums/w135/INTEL4000/DFDG.jpg

işte size kanıt çizim photoshop değil, solid works 2006 render yapınca müthiş oluyor ayrıca AMFİBİ bu iş mesaj sayısına bakmıyor hem zaten ben kimseyi haşlamadım ,sadece öyle değil böyle dedim onu sen yanlış anlamışsın . Beğenen arkadaşlara teşekürler beğendiklerine sevindim , beğenmeyenler zaten kendi yapamadıkları işi başkasında görmeye dayanamıyorlar saygılar...

bende tebrik ediyorum arkadaşım senii!kıskanma mı var acaba?kimseyi haşlama durumu yok da

• teşekkür ederim arkadaşım zombeejnr yorumun için sağol.
  • Çok güzel olmuş eline sağlık bu programlarıda kullanmak ustalık ister unutmayalım arkadaşlar.
  • Çizimler ve tasarım gerçekten harika özellikle de elle çizilmiş olan, umarım hayata geçirebilirsin... Bence Kasa üreticileri ile irtibata geç ne olacağı belli olmaz
  • sasatu yorum için teşekkür ederim ama nereye başvuruda bulunacağımı bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdtak -- 9 Haziran 2007; 9:02:38 >
  • Coolermaster, zalman, silverstone, asus, Aopen, aeorocool, raidmax, thermaltake, Icute (Feel) bunların internet sitesinde mutlaka irtibat için mail adresleri vardır google'dan araştır ve mail at...
  • tekrar çok teşekkürler.
  • Önemli değil böyle yetenekleri olan insanlar, yeteneklerini değerlendirmeli her fırsatı kullanmalı bence...

Yeni tasarımların yokmu yada mevcut projelerde ilerleme vs. ?
  • YENİ TASARIMLAR YOLDA ONLARI EN KISA ZAMANDA INSALLAH BURAYA KOYACAGIM.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum
  • çok güzel çizimin ya.thermaltake e 300 lira vermektense boyle bi kasa yapmayı tercih ederim.insallah gerekli maddi kaynagı bulup hayata gecirebilirsin bu tasarımı.ben görünüşünü çok beğendim şahsen.
  • kısmet artık.yorum için teşekküer ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasuta

Coolermaster, zalman, silverstone, asus, Aopen, aeorocool, raidmax, thermaltake, Icute (Feel) bunların internet sitesinde mutlaka irtibat için mail adresleri vardır google'dan araştır ve mail at...

Bilgin için teşekkür ederim...
  • hocam benım bı kasayı modlayıp sunum yapmam gerek bı fırmaya yardımcı olabilirmısın ?
    zor bişey degıl bı plexı koyucaz kapaga bıde ıcıne neon ışık.. ben sketcup da yapmaya calıstım ama acemıyım tam beceremedım :D

İŞTE SİZE SOLİD WORKS DA MODLANMIS KASA
  • gerçekten çok güzel olmus ben çok beendim en kisa sürede hayata geçirmelisin
    yapinca söyle de ne kadara mal oluyor belki ben de alinti yaparim
    tabi izin olursa...
  • becerebilir misin bilmem ama çizimlerin harika olmuş. ellerine sağlık
  • bunu photo shop hayalleri brakk kardeş içraat göster biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mlado

bunu photo shop hayalleri brakk kardeş içraat göster biraz

HA HA HA HA

• çizmek de ayrı bi marifet ama hayata geçirirken görmek istiyoruz seni..
    ama cnc imkânın varsa çok da zor olmayacaktır bunu gerçekleştirmek..
    kolay gelsin şimdiden hayırlı forumlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAG Heuer

hocam benım bı kasayı modlayıp sunum yapmam gerek bı fırmaya yardımcı olabilirmısın ?
    zor bişey degıl bı plexı koyucaz kapaga bıde ıcıne neon ışık.. ben sketcup da yapmaya calıstım ama acemıyım tam beceremedım :D

İŞTE SİZE SOLİD WORKS DA MODLANMIS KASA

arkadaşım bence çok farklı bi kasa değil
    biraz daha geliştermen gerek.. sana has orjinal bişiler bekliyor bu kasa senden..
    sana da kolay gele.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.