çizmek de ayrı bi marifet ama hayata geçirirken görmek istiyoruz seni.. ama cnc imkânın varsa çok da zor olmayacaktır bunu gerçekleştirmek.. kolay gelsin şimdiden hayırlı forumlar..
ÜSTAD BEN CNC OPARATÖRÜYÜM ASLINDA AMA IMKAN YOK YAPMAM İÇİN .İNANMAYANLAR İÇİNDE 1 AY İÇİNDE CNC FOTOGRAFLARINI ATACAĞIM.
TEŞEKKÜR EDERİM YORUM İÇİN..
çalışmaların güzel cdtak arkadaşım Gerçekten beğendim.şahsen ben öyle programları pek kullanamam ve senin gibi kullananda azdır bunada eminim
google cathup mıydı neydı kesın yanlıs yazdım ama hatılamıyorum ıste cızım progunun adını ama bende ugrastım bı ara gusel calısma yapmıs sannederdımkı usttkı calısmayı gorene kadar..tbrkler.gsll olms
ARKADAŞLAR BİRAZ GAYRET VE AZİMLE OLUYOR.UMARIM SİZDE EN KISA ZAMANDA BAŞARIRSINIZ.
YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM.
yakında gerceklestırıyorum.konu hakkında yardım ısteyen arkdaslar olursa yardım etmeye calısırım
Helal olsun arkadaşım metaryali güzel ayarlamışın.
güzel tasarlanmıs üretimi varmı acaba
Gerçekten güzel olmuş . sıradışı da diyebilirim.. Bende google sketchup ile uğraşıyorum bitirebilirsem ki şu an kafamı kaşıyacak vaktim yok.
Buraya koyabilirim. Hem çizimini hemde çizime göre uyarladığım kasayı koymak gibi bir düşüncem var
hayalini kurup plan proje taslak hazırlaması, yapmak kadar belkide yapmaktan daha bile zevklidir... tabi bi ledli fan takıp mod yaptığını zanneden arkadaşlar gelip icraat istemiş kendi icraatlarını referans verselermiş keşke... ben kendimden biliyorum ve 1 senedir araştırıp çizip parça toplayıp bi mod yapıyorum ve eminimki koyduğum gibi burayı sallayacaktır...
eline sağlık kardeş resimleri beğendim diyemem ama daha sen onu mükemmelleştireceksin binbir ayrı fikirle biliyorum... kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: Peperoglu
hayalini kurup plan proje taslak hazırlaması, yapmak kadar belkide yapmaktan daha bile zevklidir... tabi bi ledli fan takıp mod yaptığını zanneden arkadaşlar gelip icraat istemiş kendi icraatlarını referans verselermiş keşke... ben kendimden biliyorum ve 1 senedir araştırıp çizip parça toplayıp bi mod yapıyorum ve eminimki koyduğum gibi burayı sallayacaktır...
eline sağlık kardeş resimleri beğendim diyemem ama daha sen onu mükemmelleştireceksin binbir ayrı fikirle biliyorum... kolay gelsin...
+1 sonuna kadar destekliyorum,madem modifikasyon diyoruz,bunun sonucunda hissedilebilir ve görülebilir bir emek olmalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme