Şimdi Ara

İŞTE ŞOK !! POWERCOLOR PCS+ 4850-4870 STOKLARDA!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodocan

quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Peki HD4870'lerdeki Bios sorunu çözüldü mü bunu biliyormusunuz
    Ben İnventus'a mail atıp bu modeller gelecekse sorunsuz olduğunu kesin bilmeden getirtmeyin dedim beni dinlediler

Eğer sorunsuz olsaydı 4870 PCS+ alacaktım ama geç kaldı GTX260 aldım bile neyse artık bi dahaki sefere Ati yine öne geçerse onu alırız

başlıgı görür görmez bios sorunu çözüldümü dedim bende birtek sen yazmışsın
    arkadaşlar zamanında haberi çıkmıştı powercolorlarda bios sorunu var diye

Yazdım ama kimsenin umrunda değil anlaşılan Hala yorum yapıyorlar...

GTX 260 aldım evet hiç de pişman değilim bu fiyata inmişken neden 4870 alayım ki
    260'ın artısı çok Phsyx var, oc potansiyeli var, Oyunlarda nvidia desteği var, ısınma sorunu yok gördüğüm kadarıyla (yükte 75'i geçmedi) Ayrıca driver desteği çok iyi.

Eee bunlar varken neden 4870 alayım ki hemde yakın fiyatlara gelmişken. 4870'e f/p bir ürün olduğu için yaklaşmıştım yoksa Amd-Ati'nin hiçbir ürününü kullanmam ama nVidia fiyat politikası yüzünden bizi kaybedecekti son anda hamle yaptı ve yine nvidia'dan devam ediyoruz

• valla gözümde 4870 bitti diyebilirim.şimdi gt260+ yı bekliyorum 24tane fazladan işlemcisi var ve oc potansiyelide manyak.330$ ı aşmadığı sürece gayet iyi bir tercih olur
  • REferans 4870 de gayet yeterli, bu hızlara zaten hepsi çıkıyor, %42 fan hızıyla da gayet sessiz ve serin oluyor oyun oynarken. Para tuzağı bunlar, ayrıca PCS+ için problemli diyorlar, acele etmemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

valla gözümde 4870 bitti diyebilirim.şimdi gt260+ yı bekliyorum 24tane fazladan işlemcisi var ve oc potansiyelide manyak.330$ ı aşmadığı sürece gayet iyi bir tercih olur

İStediğin Fiyatta Gelmeyeceğinden Eminim..

• quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

4870in gtx280e kafa tuttugu falan yok gtx260 oc 4870den daha performanslı bir karttır....

4870x2 incelemesınde 4870de var 7 oyunun hiç birinde gtx280e 4870 kafa tutamamiştır hatta gtx280 crysıste 4870x2yı geçıp son ıkı oyun testınde de 4870x2ile kafa kafa sonuçlar vermiştır

araştırmadan yorum yapmayalım
    1.cisi düşük çözünürlükte crysiste x2 yi kıl payı geçmiştir(ki bunu dh testleri içn söylüyorum.yabancı forumların bazılarında x2 bu çözünürlükte de geçmiştir).1900 ve2000 li çözünürlükte x2 geçmiştir.x2 gtx280 den %20 ila %50 arasında daha iyi bi karttır.
    2.cisi default halde 4870 gtx260 dan iyi bi karttır.oc li halde de şimdiki veriler kafa kafaya olduğunu göstermektedir.ve henüz 4870 özel soğutmalı modeller yeni çıktı 900 mhz yi bulan kişler var yabancı forumlarda .fiyat olarak da 20$ 4870 daha ucuzdur.
    ama sonuçta gtx260 da alınabilir düzeydedir şuan için.ama ikisinin de şu koşullarda birbirine bariz üstünlüğü vardır denemez.(trde yeni yapılan indirimle beraber)

1.cisi 4870x2 gtx280den %10 kötüdür ve %50daha ıyıdır bunu belırtelım
    2.cisi gtx 260 standart hızlarında 4870den bıraz daha düşük performans sergılıyor ama gtx260 ın muazzam oc kapasıtesı oldugu için oc halı ıle 4870den daha ıyı bir kart halıne gelıyor

• 4870 pcs techpowerup sitesinde testi bitirememiş.Sebep olarak sessiz olması için fan hızının çok düşük tutulması sebebiyle çok ısınması(ekran kartı bios sorunu)gösterilmiş.Bu sorun düzeltildimi bilmiyorum.Bizim sitelerdeki testlerini beklemek lazım.
  • quote:

bu nasıl oluyor? biraz açar mısınız?
  • bende pek şok olmayanlardanım bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

valla gözümde 4870 bitti diyebilirim.şimdi gt260+ yı bekliyorum 24tane fazladan işlemcisi var ve oc potansiyelide manyak.330$ ı aşmadığı sürece gayet iyi bir tercih olur

İStediğin Fiyatta Gelmeyeceğinden Eminim..

bence emin konusma ...bu kart piyasaya cıkana kadar ati uyanıktır hemen 4870 fiyatını 270 lere ceker 330 ve uzeri gelecek olan bu kartı sattırtmaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: daemonica

quote:

crysısde %10 gtx280 daha ıyıdır 4870x2nın en fazla performans verdıgı ve gtx280 en düşük performans verdıgı oyunda ise 4870x2 %50 daha ıyıdır
  • sapphire his gibi kalite firmalar varken powercolor yeni pcs li kartta çıkarsa bişey olmaz bence + şok olcak bir fiyat değil
  • Overclockersclub PCS+ 4870 incelemesini yapmışlar almayı düşünenler için link;

http://www.overclockersclub.com/reviews/powercolor_4870pcs/6.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CeLLaT_

Overclockersclub PCS+ 4870 incelemesini yapmışlar almayı düşünenler için link;

http://www.overclockersclub.com/reviews/powercolor_4870pcs/6.htm

Bu siteye ne kadar güvenilir bilmiyorum ama altın madalya vermiş adamlar

kötü özellik olarakda sadece 512mb olmasını göstermişler

teslerin hepsinde de 1.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: daemonica

quote:

crysısde %10 gtx280 daha ıyıdır 4870x2nın en fazla performans verdıgı ve gtx280 en düşük performans verdıgı oyunda ise 4870x2 %50 daha ıyıdır

yüzde 10 abartı olmuş http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTUzOSwzLCxoZW50aHVzaWFzdA==

ikside aynı hatta averajda ati geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 2 Eylül 2008; 21:50:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: coksakinol

Fiyatlar bence mükemmel.......

4850 = 195+KDV
    4870 = 299+KDV

http://www.gigatek.com.tr/taksit.php?id=2409

http://www.gigatek.com.tr/taksit.php?id=2408

bunları alana kadar PALIT SONIC veya SAPPHIRE TOXIC alırım daha iyi

• Orjinalden alıntı: sdurust

Arkadaşlar bence de GTX260 oc. editionu da dikkate alın.

Yani şahsen ben olsam hiç düşünmez GTX260 bu fiyattayken onu alırdım.

Ama kim ne derse desin standart ayarlarda iki kartta çok yakın sonuçlar veriyor GTX260 ve HD4870.

Ama GTX260 benim gözümde;

1) Driver la artan performans ( çoğu site testinde GTX260 lar performansın daha düşük olduğu eski sürümlerle test edilmiştir. daha Big Bang 2 gelecek. Abartıldığı kadar olur mu bilmiyorum ama sonuçta bir avantaj)

2) PhysX desteği ( İlla ki kart aldıracak bir özellik değil ama sonuçta bir artı)

3) Muazzam Oc. potansiyeli ( HD4870 de Oc oluyor yazanlar olabilir, ama bu konuda GTX260 deli gibi önde bu açık)

4) Ram miktarı daha fazla.

+1

• 4870 baya güzel olmuş saphireden 2katdaha kaliteli fiyatıda daha uygun..

İŞTE ŞOK !! POWERCOLOR PCS+ 4850-4870 STOKLARDA!!!
  • 10 Derecelik Avantaj Sağlıyormuş Açıkcası Pekde İyi Gelmedi Defde 72 derece Loadda 90 Dereceye Dayanan bu kartlar 62 - 80 Pekde Fark Etmiyecek.Özellikle Sıcak Havayı Kasa İçine Vermesi Kışda Olsa Kasa İçinde Yazı Özletmiyecek Türden Fiyat Olaraksa Refarans Tasarıma göre Oldukça İyi.
  • ben bugun bu karti aldim iyiki beklemisim diyorum gecen hafta alsam ayni fiyata normal hd4870 alicaktim oncelikle kartin uzerinde sivi sogutma olmasi cok guzel kart takilirken baktim gercekten gorunumu bile way be dedirtiyor 1gb cikicak cikmasina ama kac liradan acaba ?arti bir konu varki ekran zaten bu cozunulurlugu karsilamiyorsa yani 19 inch ve alti altida olduktan sonra pekde ehemmiyeti yok gibi bir yazi okumustum .su an sanirim en uygun f/p kart bu gorunuyor 1 gb ciksa bile bu kartlarin fiyati dusecegi icin 2. bir kart ile cf yapilmasi hem ortalamda fiyati asagi ceker hemde zaten performansdada oldukca yol kat ettirir diye kisisel bir gorusum . en iyi kart demiyorum ama alinabilecek en iyi kartlardan bir tanesi oldugunu dusunuyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.