quote:Orijinalden alıntı: JustranceŞans Çok İyi Yakalamışsın.ohhoo bana ondan haftada 4-5 tane çıkıyo dh li çıkıyo afedersin ama a*q lu bile çıkıyo
quote:Orijinalden alıntı: EmReErDeM 07ohhoo bana ondan haftada 4-5 tane çıkıyo dh li çıkıyo afedersin ama a*q lu bile çıkıyoAlıntıları Göster Güzelmiş quote:Orjinalden alıntı: CaptainIvy ohhoo bana ondan haftada 4-5 tane çıkıyo dh li çıkıyo afedersin ama a*q lu bile çıkıyo Bunu da haftanın yorumu seçiyorum .
quote:Orijinalden alıntı: EmReErDeM 07ohhoo bana ondan haftada 4-5 tane çıkıyo dh li çıkıyo afedersin ama a*q lu bile çıkıyoAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: CaptainIvy ohhoo bana ondan haftada 4-5 tane çıkıyo dh li çıkıyo afedersin ama a*q lu bile çıkıyo eskilerden bi film geldi aklıma bu yorumu okuyunca başrolünde parçala behçet oynuyodu '' civciv çıkacak kuş çıkacak '' seninkide o hesap
quote:Orijinalden alıntı: LifeForStylequote:Orjinalden alıntı: CaptainIvy ohhoo bana ondan haftada 4-5 tane çıkıyo dh li çıkıyo afedersin ama a*q lu bile çıkıyo eskilerden bi film geldi aklıma bu yorumu okuyunca başrolünde parçala behçet oynuyodu '' civciv çıkacak kuş çıkacak '' seninkide o hesap Alıntıları Göster sağlam espiri :D
quote:Orijinalden alıntı: EmReErDeM 07ohhoo bana ondan haftada 4-5 tane çıkıyo dh li çıkıyo afedersin ama a*q lu bile çıkıyoAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: CaptainIvy ohhoo bana ondan haftada 4-5 tane çıkıyo dh li çıkıyo afedersin ama a*q lu bile çıkıyo Affetmessek ne olcak ? =) Bak kar yağıyo olmuş bi 10 cm falan.Onun hatrına affedelim.
quote:Orijinalden alıntı: Evil Clownquote:Orjinalden alıntı: CaptainIvy ohhoo bana ondan haftada 4-5 tane çıkıyo dh li çıkıyo afedersin ama a*q lu bile çıkıyo Affetmessek ne olcak ? =) Bak kar yağıyo olmuş bi 10 cm falan.Onun hatrına affedelim.Alıntıları Göster Zuahahahahaha qüsel yakalamısın knka
quote:Orijinalden alıntı: XxF34RxXZuahahahahaha qüsel yakalamısın knkaAlıntıları Göster alın buda dc yedi
quote:Orijinalden alıntı: ExtremVoodooalın buda dc yedi Alıntıları Göster bana bikeresinde m4hmed gelmişti :D
quote:Orijinalden alıntı: FaTaLGüzel SS ler.Alıntıları Göster fatar ilmzan kural dışı boşluklarla 4 satırı geçiyor boşluksuz da geçiyor
quote:Orijinalden alıntı: Unique_Turkfatar ilmzan kural dışı boşluklarla 4 satırı geçiyor boşluksuz da geçiyorAlıntıları Göster O da Bıseymı Bana bi kere 4AQ5GM cıktı
quote:Orijinalden alıntı: the_BUGBana da "aBicM4" geldiydi... Alıntıları Göster bana gelenleri yazsam forum göçer
quote:Orijinalden alıntı: SinapSbana gelenleri yazsam forum göçerAlıntıları Göster çikti dic''EMİZE'' resim varsa koyalım