Şimdi Ara

İşte sürpriz! Vw opsiyon listesi ve fiyatları. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
18.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jetta 1.6 tdi + dsg araca ayna paketi eklenirse benim için olay bitmiş olur.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Herşeyin CLIMAX'ı olur, zirvesi.

Sevişmenin, filmlerin, eğlencenin, herşeyin CLIMAX'ı olur.

Doğuş Otomotiv'in CLIMAX'ı 5 yıl önceydi. Şu andaki tamamen kepazelik... ... ... ...!

2007 PASSAT ÖZEL EKİPMAN ...

İşte sürpriz! Vw opsiyon listesi ve fiyatları.

Şu anda opsiyon fiyatları çok yüksek. Galiba yoğun talepten dolayı fiyatlar makul düzeyin üstüne çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Cihan dediğin doğruymuş. VW arabaları kaba inşaatı bitmiş daire gibi. Aldıktan sonra kendin döşüyorsun.

+1
  • quote:

2011 oldu böyle oldu

Bu da B7 Kasa Yeni PASSAT'ların fiyat listesi, tabi motora göre ayarlanmış fiyatlarla... Burada 1.4 TSI

Tabi 2.0 TDI için de herşey var... Parasını verdiğin ve beklediğin süre. İlginçtir ki bu kadar VW Yetkili Bayi ile etkileşimde bulundum, sadece Antakya/İskenderun GÜMÜŞ benim "özel isteklerimi" kabul edebileceğini söyledi. Çok şaşırdım, çünkü diğer yakın illerdekiler sadece satmakla meşguldü. Bu konuda GÜMÜŞ'ü tebrik ederim!

RNS 510 Navigasyon, radyo, cd, mp3, Dvd 4.090 TL

Bu kadar para verilince çok önemli, değerli ve farklı özellikleri var mı merak ediyorum. Örneğin, bununla müzik dinlemek isterdim. Acaba çok mu güzel. (Laguna ııı müzikçalarını beğenmiyorum. Ve bu araca hiç yakıştıramıyorum.)

• Doktor bu nee....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Konuyu değiştirmeyelim ama söylemeden duramayacağım.

"*Avensis opsiyon fiyatı:Navigasyon sistemi ve arka görüş kamerası 7,300 TL." (Toyota.com)

Gerçekten bu opsiyonlar niye bu kadar yüksek fiyatlı anlamadım.

Yan sayileri yok mesala vw yeni araclarinda yan sanayi yok

Benim polonun aynasi kirildi biri carpti 730 tl sadece bir ayna iscilik ivir zivir 800 tl buldu icim yandi parayi ben vermedim halde ::)))

Polo aynası 730 TL. Bu kadar olacağı aklıma gelmezdi.

Aracımın arka stop lambasının tek bir led i patladı, tek led patlayınca bütün arka stop çalışmıyo Servise götürdüm 800 liraya yeni stop lambası takcaz dediler sinirimi bozdu internetten buldum taktırdım 150 liraya maloldu

• Bir araba parası da donanımlara vereceğiz desenize... Üstelik çoğu rakiplerinde standart olan özellikler...

Alternatiflerin yolu göründü bize artık.
  • comfortline golflere artık takılıyor mu hız sabitleyici yani? öyleyse yarın koşa koşa gidiyorum.yarında arayıp sorarım zaten soruma cevap gelmezse
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

comfortline golflere artık takılıyor mu hız sabitleyici yani? öyleyse yarın koşa koşa gidiyorum.yarında arayıp sorarım zaten soruma cevap gelmezse

Golf 1.4 lt., 1.6 lt. Hız sabitleyici 470,00

Sonradan takılmıyor diye biliyorum. Uzun yolda gerekli bir donanım olarak görüyorum.
  • Çok iyi de olmuş çok güzel de olmuş.
  • Bence hız sabitleyici kadar gereksiz bir donanım yok. Daha 2-3 kere ancak kullanmışımdır.
  • opel insignia ....................................................... vw passat

sunroof 2308............................................................sadece panaromik var
    panaromik sunroof 2800............................................2050
    deri döşeme 3090.....................................................1750
    navigasyon 4187......................................................3535
    infinity ses sitemi 1800...............................................2930(dynaudio ses sistemi)
    flexride 2500 tl.........................................................yok
    parkasist&kendine park..yok.......................................860
    bixenon farlar......yok.................................................2700

(bixenon farlar editionda yok, opsiyon olarak da listede yok o yüzden yok yazdım)

VW hala pahalı mı?
    ...
    opsiyon olmaz laf edilir, opsiyon olur pahalı diye dalga geçilir, amacın üzüm yemek olmadığı çoktan ortaya çıktı gerçi de, ben yine de yazmak istedim, Vw'e sövmek için değil de gerçekten bilgi almak için konuya girenler açısından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 28 Aralık 2011; 20:49:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Bence hız sabitleyici kadar gereksiz bir donanım yok. Daha 2-3 kere ancak kullanmışımdır.

2005 yılından itibaren Hız sabitleyicisi olan araç kullanıyorum. Birkaç ay öncesine kadar toplasam beş kere kullanmadım.

Birkaç aydır her fırsatta kullanıyorum. Büyük bir rahatlık. Gaz derdi yok. Aracın hızıyla uğraşma derdi yok.

Bana göre bunu kullanmakta geç kalmışım.
  • quote:

Bence hız sabitleyici kadar gereksiz bir donanım yok. Daha 2-3 kere ancak kullanmışımdır.

Bence uzun yolda cok gerekli ve olmazsa olmaz
  • Hız sabitleyici ile yakıt tüketimi belirgin bir şekilde aşağıya iniyor. Yakıt tüketiminde büyük bir tasarruf sağlıyor.
  • quote:

Hız sabitleyici ile yakıt tüketimi belirgin bir şekilde aşağıya iniyor. Yakıt tüketiminde büyük bir tasarruf sağlıyor.

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

comfortline golflere artık takılıyor mu hız sabitleyici yani? öyleyse yarın koşa koşa gidiyorum.yarında arayıp sorarım zaten soruma cevap gelmezse

Servis takmak istemiyor bazen ancak takılabiliyor. Güvenlik donanımı(Hava yastığı ve ESP) hariç aracınıza nerededeyse her şeyi ekletebilirsiniz.
  • quote:

Müdürüm,

Bence hız sabitleyici o kadar iyi ve işlevsel bir donanım ki bırak aracımda bulunmasını istemem, kafatasımda port olsa oraya bile takacağım. Tom Cruise Control, "Otomatik Pilot" (oğlumun tanımlaması), yakıt tüketimini azaltmak, kasıtsız aşırı hız yapmayı önlemek, otomatik vites sol ayağa özgürlük sağladıysa hız sabitleyici de sağ ayağa özgürlük sağlamıştır.

Düşünsenize, Lane Assist, Adaptive Cruise Control, Otomatik Vites, Trafik Levhası Tanımlama gibi 1-2 asistan sistemlerle araç yolda tamamen otomatik gidecek... Şu anda bile gidiyor da. Yukarıda saydıklarımın ilk üçüne sahip olan bir otomobil örneğin TEM'de 120 km/h sabit hızda aracı tamamen kendisi kontrol ve kumanda edebilir.

Bunu ister miyiz, otomobil sürüş zevkimiz baltalanmaz mı? Öyle ya da böyle ara sıra bir asistanın yanımızda olduğunu bilmek de bir rahatlık, bir konfor, her ne kadar ona sürekli ihtiyacımız olmasa da. İnsanın bir karısı varken metres tutması gibi değil de iyi bir cep telefonuna sahipken yedek olarak çantada bir tane daha taşıması gibi.

Selamlar,

Taner Göde

• quote:

quote:

2005 yılından itibaren Hız sabitleyicisi olan araç kullanıyorum. Birkaç ay öncesine kadar toplasam beş kere kullanmadım.

Birkaç aydır her fırsatta kullanıyorum. Büyük bir rahatlık. Gaz derdi yok. Aracın hızıyla uğraşma derdi yok.

Bana göre bunu kullanmakta geç kalmışım.

Ben genelde sakin kullanmam arabayı. Sürekli ayağım gazda olduğundan heralde hız sabitleyiciye ihtiyaç duymadım.
  • quote:

quote:

Müdürüm,

Bence hız sabitleyici o kadar iyi ve işlevsel bir donanım ki bırak aracımda bulunmasını istemem, kafatasımda port olsa oraya bile takacağım. Tom Cruise Control, "Otomatik Pilot" (oğlumun tanımlaması), yakıt tüketimini azaltmak, kasıtsız aşırı hız yapmayı önlemek, otomatik vites sol ayağa özgürlük sağladıysa hız sabitleyici de sağ ayağa özgürlük sağlamıştır.

Düşünsenize, Lane Assist, Adaptive Cruise Control, Otomatik Vites, Trafik Levhası Tanımlama gibi 1-2 asistan sistemlerle araç yolda tamamen otomatik gidecek... Şu anda bile gidiyor da. Yukarıda saydıklarımın ilk üçüne sahip olan bir otomobil örneğin TEM'de 120 km/h sabit hızda aracı tamamen kendisi kontrol ve kumanda edebilir.

Bunu ister miyiz, otomobil sürüş zevkimiz baltalanmaz mı? Öyle ya da böyle ara sıra bir asistanın yanımızda olduğunu bilmek de bir rahatlık, bir konfor, her ne kadar ona sürekli ihtiyacımız olmasa da. İnsanın bir karısı varken metres tutması gibi değil de iyi bir cep telefonuna sahipken yedek olarak çantada bir tane daha taşıması gibi.

Selamlar,

Taner Göde

Yav ne çok seven varmış hız sabitleyiciyi. Vallahi bilmiyordum bu kadar sevildiğini.

Allah böyle donanımlarınızı arttırsın arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.