Şimdi Ara

İşte sürpriz! Vw opsiyon listesi ve fiyatları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
18.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taner Göde

JETTA'da özel donanım sipariş etsek herhalde 2 yıl sonra gelir...

Siparişin Yetkili Bayiden Doğuş Otomotiv'e geçilmesi, Doğuş Otomotiv'den VW Wolfsburg Genel Merkeze iletilmesi, oradan Volkswagen dos Santos Mexicòs SA şirketine faks çekilmesi, kafa kesme meraklısı uyuşturucu kartellerden kurtulup fabrikaya ulaşabilen doped işçiler tarafından Avrupa'da sadece Türkiye'de satılan bu aracın özel olarak imal edilmesi, hazırlanarak Atlantik okyanusunu aşması, Alamanya'nın kuzeyindeki Emden limanına ulaşması, oradan trenle Triëste limanına gitmesi, gemi ile Gebze limanına ulaştırılması, gümrükten çekilip Doğuş Otomotiv'in arabalara çöplük gibi davrandıkları açık saha deposuna alınması, otomotiv taşıma TIR'ı ile tanesi 70 bin TL'lik otomobil değil de 70 TL'lik atık kağıt bidonu taşıyormuş gibi muamele görüp nihayetinde Yetkili Bayiye geceyarısı yangından mal kaçırır gibi ulaşması, aracın 1 hafta yağmurun altında kalmasından sonra PDI'den geçmesi, "lütfen arabaya iyi davranın" ricasının "hadi ordan!!!" şeklinde iç sesle cevaplanması ve 60 bin TL'ye sipariş edilen JETTA'nın 75 bin TL'ye fatura edilmesi.

Herşey çok daha güzel olabilirdi ama başka şeyler de olabilirdi... Doğuş Otomotiv bu markayı temsil etmeyi haketmiyor ama yerine geçecek başka bir distribütörün devletten KİT devralıp daha da kötü bir hale getirmesi gibi (Mersin Limanı... TEDAŞ... liste uzun) VW grubu marka araç almak Türkiye'de padişahın kızını istemek gibi. Kız fizyolojik olarak normal bir kız işte ama bu padişahın kızı... Fark burada, göremediğimiz şey olan ünvan.

bizden sipariş aldıklarında hala ortada araç olmuyor vw de.hammaddeyi anca temin ediyor vw .onun için donanım eklenmesiyle sipariş uzamaz.

• Araçların boşline versiyonları zaten muadillerine göre pahalı üstüne bir de opsiyonları ekleyince tadından yenmez. Doğuşum işini bilir.
  • Polo için Yan ve Perde Hava Yastıkları ve ESP opsiyon dahi değil. İbiza'da da yapıyor bunu Doğuş Oto. Amacı nedir anlamadım.

5 yıldızlı Polo 2 airbag ile kaç yıldız alır çok merak ediyorum. E tabi Doğuş Oto da çözmüş Türk Halkını, Ot çöp sensörleri ESP ve hava yastığından daha çok ilgi görüyor
  • Otomatik klima 2800 tl sanruf 2000 tl hangisi daha mantikli ::)))
  • Aydigan bey sitede goremedim ben vwin link vermeniz mumkunmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Aydigan bey sitede goremedim ben vwin link vermeniz mumkunmu

Fiyat listesinin altına eklenmiş vaziyette.
  • quote:

Aydigan bey sitede goremedim ben vwin link vermeniz mumkunmu

Araçların fiyat listesi bölümünde.

Link:
    http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-listesi.aspx
  • quote:

Otomatik klima 2800 tl sanruf 2000 tl hangisi daha mantikli ::)))

Bana göre otomatik klima. Ama fiyat az da sayılmaz.
  • 100 küsur bin tl'yi geçen passat'ın ses sistemi yetersiz mi ki, dynaudio gibi ucuz ve emsallerine (bose, harman kardon) göre uyduruk bir markanın ses sistemini opsiyonel sunuyor.

Yazık, hakikaten çok yazık..
  • Birçok arabada bunların çoğu standart. Ayrıca artık birçok arabaya da multimedia sistemleri takılabiliyor. Gırtlak dolu Golf parasına baz donanım bir Golf ve bir Polo alabiliyorsunuz. Peki neden daha ucuz ve donanımlı arabalar varken hala Golf'lere Jetta'lara 1 yıl sıra veriyorlar? Diğer araçlar alanın elinde mi kalıyor?
  • demek doğuş oto zararda. otomatik klimaya 2800 tl verilirmi yav. gider ev tipi alırım, onu arabaya bağlarım hem yakıt sarfiyatımda artmaz elektrik işini bir şekilde hallederiz.
  • quote:

Otomatik klima 2800 tl sanruf 2000 tl hangisi daha mantikli ::)))

Zaten kliması olan bir arca sırf kliması otomatik olsun diye 2800lira vermezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Birçok arabada bunların çoğu standart. Ayrıca artık birçok arabaya da multimedia sistemleri takılabiliyor. Gırtlak dolu Golf parasına baz donanım bir Golf ve bir Polo alabiliyorsunuz. Peki neden daha ucuz ve donanımlı arabalar varken hala Golf'lere Jetta'lara 1 yıl sıra veriyorlar? Diğer araçlar alanın elinde mi kalıyor?

2013 yilinda sira olmaz insallah yeni golfte olmasinda ::)))
  • Konuyu değiştirmeyelim ama söylemeden duramayacağım.

"*Avensis opsiyon fiyatı:Navigasyon sistemi ve arka görüş kamerası 7,300 TL." (Toyota.com)

Gerçekten bu opsiyonlar niye bu kadar yüksek fiyatlı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Konuyu değiştirmeyelim ama söylemeden duramayacağım.

"*Avensis opsiyon fiyatı:Navigasyon sistemi ve arka görüş kamerası 7,300 TL." (Toyota.com)

Yan sayileri yok mesala vw yeni araclarinda yan sanayi yok

Benim polonun aynasi kirildi biri carpti 730 tl sadece bir ayna iscilik ivir zivir 800 tl buldu icim yandi parayi ben vermedim halde ::)))
  • Cihan dediğin doğruymuş. VW arabaları kaba inşaatı bitmiş daire gibi. Aldıktan sonra kendin döşüyorsun.
  • quote:

quote:

Benim polonun aynasi kirildi biri carpti 730 tl sadece bir ayna iscilik ivir zivir 800 tl buldu icim yandi parayi ben vermedim halde ::)))

Polo aynası 730 TL. Bu kadar olacağı aklıma gelmezdi.
  • Cihan ben yan sanayi Caddy aynasını 120 tl'ye almıştım Aksaray Üçel otomotivden. Parça lazım olursa ara Aksaray bayisini, en uygun fiyatları onlar veriyor. Oirijnal dedikleri kesinlikle orijinaldir, yan sanayi dedikleri de yan sanayidir. Sen nasıl öyle parça veriyorlar, çok çabuk temin ediyorlar. Servisin 2.5 milyar çektiği debriyaj-volan setine 850 lira vermiştim Maslak Üçel'de. Akaray şubesinden 800'e alırdım belki. :)

VW'in servisteki parçaları inanılmaz pahalı ama piyasaya oturur oturmaz çok fazla seçenek var. Karpuz seçer gibi parça alıyordum ben.
  • quote:

quote:

Necvox vb bir sürü ucuz kaliteli yan sanayileri mevcut
  • quote:

Sanırım Ötv+Kdvnin etkisi. Sonradan alıp taktırmak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.