Şimdi Ara

İşte Transferler İşte Berbat Futbol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ße®k

quote:

Orijinalden alıntı: BaLaSs

Baba biz neden böyleyiz ya ? Allah rızası için arkadaşlar biraz sabır ya harbi sabır , mevlana ne demiş ; sabreden derviş muradına ermiş.. 2 2 daha 4 yani niye bu kadar fazla sorguya gerek var ?

Bırakın zaman verin. Zaten takım başarısız olursa 1 kişi suçlu olucak. Oda schuster .. Bütün istediği transferler yönetim valla yapıyor. Bide kurulu bir takım vardı geldiğinde yani oyuncuların çoğu da takımda.. Daha ne istesin.. Onun artık tek işi başarı yakalamak bekleyin ve görelim..

Şuan ki zaman Beşiktaşımıza destek verme zamanıdır. Forma satışlarından tuttunda , maçlara gitmeye kadar.. Her alanda ve her yerde.. Seviyorsak biraz sabır arkadaşlar..

Yazdıklarım çok mu komik geldi ? Ben sadece takımımızı çok sevdiğimden bu mesajı attım.

• daha 2-3 ciddi maç bile oynanmamışken nasıl karar veriyorsunuz bunlara bende bunu anlamıyorum... sezon açılır açılmaz form tutarsan bu yaradan çok zarar zaten ligi bitiremezsin...
  • Ya arkadas sizin nasik bir zihin yapiniz, nasil bir futbol mantiginiz var bi soyleyin de biz de cozebilelim. Daha takim ciddi anlamda sadece iki tane mac yapmisken, daha oyuncular tabiri.caizse birbirinin adini bile ogrenememisken, teknik direktor daha ideal kadrosunu kafasinda belirleyememisken, siz hangi husrandan, hangi takim oyunundan bahsediyorsunz. Allah rizasi icin bi bekleyin ya. Bu mudur taraftarlik? Ne farkiniz var saksakci, iki macta oyuncu, teknik direktor infaz edip bir macla kahraman yapan medyadan su yaptiginiz yorumla? Fifa mi oynuyosun ki bilgisayarda takimi kurar kurmaz sampiyon olacaksin. Bi aklinizi basiniza alinda, gercekci yorumlar yapin lutfen!
  • Bazıları 2 maçda barca performansı bekliyor anlaşılan komiksiniz gerçektende bu takım bu sene kazanılmadık kupa bırakmayacak merak etmeyin.
  • vikungurdan sonra bu maci da kolay gececegini sandik sonra yanildigimizi anladik ve beraberligi yakaladik bu kadar basit daha niye zirliyon anlamadim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ße®k

quote:

Baba biz neden böyleyiz ya ? Allah rızası için arkadaşlar biraz sabır ya harbi sabır , mevlana ne demiş ; sabreden derviş muradına ermiş.. 2 2 daha 4 yani niye bu kadar fazla sorguya gerek var ?

Bırakın zaman verin. Zaten takım başarısız olursa 1 kişi suçlu olucak. Oda schuster .. Bütün istediği transferler yönetim valla yapıyor. Bide kurulu bir takım vardı geldiğinde yani oyuncuların çoğu da takımda.. Daha ne istesin.. Onun artık tek işi başarı yakalamak bekleyin ve görelim..

Şuan ki zaman Beşiktaşımıza destek verme zamanıdır. Forma satışlarından tuttunda , maçlara gitmeye kadar.. Her alanda ve her yerde.. Seviyorsak biraz sabır arkadaşlar..

Yazdıklarım çok mu komik geldi ? Ben sadece takımımızı çok sevdiğimden bu mesajı attım.

bence arkadaş mevlana kısmına takılmış

• Öncelikle zırlamak gibi saygısız laflar edenleri görmezden geliyorum kaale almaya deymez

Diğer sabırsız eleştirilerine de siz bence fazla sabırlısınız diye cevap veriyorum. Sezon açılalı bir ay oldu vikingur maçlarında kendimize güvenimiz yerindeyken sezon daha erken demiyordu kimse. Hakan devleşebiliyorsa diğerleri de Hakan kadar yıldızsa onlardan da iyi performans beklemek gerekmez mi? En azından Hakandan bikac milyon euro fazla alanlardan. Plzen maçı 5-1 bitseydi, kısaca avrupadan elenseydik bu sene Quaresma, Guti, Hilberti nasıl motive edecektiniz? Adamlar manisasporla oynamak için mi avrupanın dev liglerini bıraktı geldi. Olacakları söyleyeyim Quaresma daha fazla kafasına göre takılacak, tribüne oynayacaktı, Guti, Hilbert sakatlanmamak için maçları rölantide geçirecekti. Anlamanız gereken bir şey var. Takıma yıldızları doldurarak başarı gelmez gelseydi her sene fener şampiyondu. Fener gibi olmak isteyen transfer manyağı olmuş taraftarlar merak etmesin o yolda gidiyor takım biraz sabır.

Shuster bu sene şampiyon olamazsa takımda kalır ya da daha doğrusu bırakılır mı? zor
    Shuster iki sene şampiyon olamazsa takımda bırakılır mı? bu kafayla imkansız

İyi niyet ile aptallık arasında ince bir çizgi var bunu hatırlatayım

• quote:

Orijinalden alıntı: ginovili

Öncelikle zırlamak gibi saygısız laflar edenleri görmezden geliyorum kaale almaya deymez

Diğer sabırsız eleştirilerine de siz bence fazla sabırlısınız diye cevap veriyorum. Sezon açılalı bir ay oldu vikingur maçlarında kendimize güvenimiz yerindeyken sezon daha erken demiyordu kimse. Hakan devleşebiliyorsa diğerleri de Hakan kadar yıldızsa onlardan da iyi performans beklemek gerekmez mi? En azından Hakandan bikac milyon euro fazla alanlardan. Plzen maçı 5-1 bitseydi, kısaca avrupadan elenseydik bu sene Quaresma, Guti, Hilberti nasıl motive edecektiniz? Adamlar manisasporla oynamak için mi avrupanın dev liglerini bıraktı geldi. Olacakları söyleyeyim Quaresma daha fazla kafasına göre takılacak, tribüne oynayacaktı, Guti, Hilbert sakatlanmamak için maçları rölantide geçirecekti. Anlamanız gereken bir şey var. Takıma yıldızları doldurarak başarı gelmez gelseydi her sene fener şampiyondu. Fener gibi olmak isteyen transfer manyağı olmuş taraftarlar merak etmesin o yolda gidiyor takım biraz sabır.

Shuster bu sene şampiyon olamazsa takımda kalır ya da daha doğrusu bırakılır mı? zor
    Shuster iki sene şampiyon olamazsa takımda bırakılır mı? bu kafayla imkansız

İyi niyet ile aptallık arasında ince bir çizgi var bunu hatırlatayım

es geçtiğin birkaç bişey var

ilki..burdaki vikingur maçında hatırladığım kadarıyla yenilerden bi Q7 vardı..erhan 2. yarı kiralıktı delgado 1.5 senedir topa dahi dokunmamıştı v.s.

+ daha 1 adet forvet gelecek

+ mustafa denizli sağolsun takıma kondisyonu da hücum yapmayı da unutturdu

zaten yıllardır gol kısırlığı çekiyorduk m.denizli giderayak ibreyi iyice dibe vurdurdu..

geçen sene nasıl bir sistemle oynadık çözebilen var mı

2 hazırlık maçı yaptık vikingur da hazırlık maçı gibiydi..yani nerdeyse ilk resmi maçımıza çıktık,

neden bunu es geçiyorsun

futbolcular için en iyi idman ancak maçtır..antremanlarla onlara ancak belli şeyler kazandırılır..

hala unuttuğun birşey var sen yeni gelen adama bi kısmı çöp olan 13 yabancı teslim etmişsin

o da daha baştan hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyor..bu maçta bile bişeyleri denedi

hem deneme amaçlı kadro hem de futbolcuların rehaveti yüzünden oyun anlamında dibe vurduk

ayrıca şu da var..adam belli ki tedbiri almış ben takımı denerim gol yersem ve durum kritikleşirse önlemimi alırım demiş..necipin oyuna girmesi de bunun bi ispatı..2. yarı adam gibi gelemediler

beşiktaşın bu maçtaki en büyük kazancı neciptir..bence bunun için paha biçilemez..elenmeye bile razıyım

ikinci kez forma alacağım ve arkasında yazacağı tek bi isim olacak..bu ne guti ne q7 hatta messi bile gelse değişmeyecek

necip uysal

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Daha takımımız oturmadı oturduğunda rahatça maçları izleyeceğimize eminim.
    Daha aylardan Temmuz bu işler 20 antrenman 3 maçla olsaydı benim oynadığım amatör takım lig şampiyonu olurdu.

+ 1903

Hocam sana neden öm atılmıyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.