Yine milyonlarca euro döküldü, yine milyon euroluk takımlara karşı dökülüyoruz. Transferle değil sistemle başarının geleceğini anlayacak mıyız benim hiç ümidim yok. Quaresma kanatta kendi kafasına göre takılıyor takım oyununa katkısı yok, Hilbert biri pas atsa da koşsam diye bekliyor. En büyük transfer Necip onun varlığı sözde yıldızları kendine getiriyor. Batuhan olsa o da biraz ruh katardı takıma. Guti takıma girince pek farklı olacağını sanmyorum belki bir penaltı daha kazanırız. Beşiktaş takım oyunu oynamayı paslaşmayı yıldızların anlık parlamalarına tercih ettiği zaman şampiyon olur yoksa hüsran.
Aynı şey GS için de fener için de geçerli. Şişmiş takımlar şişmiş oyuncu egoları normal bir avrupa takımıyla karşılaşınca patlıyor. Bütün bunların sorumlusu futbolun kurumsallaşmasını engelleyen aziz yıldırım tipindeki paralı yöneticilerdir. Transfer şampiyonluğunu saha içindeki futbola yansıtamayan hocalardır.
Daha takımımız oturmadı oturduğunda rahatça maçları izleyeceğimize eminim. Daha aylardan Temmuz bu işler 20 antrenman 3 maçla olsaydı benim oynadığım amatör takım lig şampiyonu olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Daha takımımız oturmadı oturduğunda rahatça maçları izleyeceğimize eminim. Daha aylardan Temmuz bu işler 20 antrenman 3 maçla olsaydı benim oynadığım amatör takım lig şampiyonu olurdu.
+ 1903
quote:
Haha aynı geçen sene kahvelerde konuşulan Galatasaraylı muhabbetleri ...sonra lig biter.İlk senede hangi takım şampiyon olmuş,istisnalar kaideyi bozmaz falan denir.
Schuster'e de zaman vermek gerek, takımı tanımaya ve sistemi oturtmaya çalışıyor.
Bu arada Batuhan ruh katardı demişsin de aman eksik olsun.Eskişehir'in Beşiktaş'tan farkı yok diyordu, bırakalım devam etsin çok sevdiği takımında.Bizden uzak olsun da
quote:
Orijinalden alıntı: ginovili
Yine milyonlarca euro döküldü, yine milyon euroluk takımlara karşı dökülüyoruz. Transferle değil sistemle başarının geleceğini anlayacak mıyız benim hiç ümidim yok. Quaresma kanatta kendi kafasına göre takılıyor takım oyununa katkısı yok, Hilbert biri pas atsa da koşsam diye bekliyor. En büyük transfer Necip onun varlığı sözde yıldızları kendine getiriyor. Batuhan olsa o da biraz ruh katardı takıma. Guti takıma girince pek farklı olacağını sanmyorum belki bir penaltı daha kazanırız. Beşiktaş takım oyunu oynamayı paslaşmayı yıldızların anlık parlamalarına tercih ettiği zaman şampiyon olur yoksa hüsran.
Aynı şey GS için de fener için de geçerli. Şişmiş takımlar şişmiş oyuncu egoları normal bir avrupa takımıyla karşılaşınca patlıyor. Bütün bunların sorumlusu futbolun kurumsallaşmasını engelleyen aziz yıldırım tipindeki paralı yöneticilerdir. Transfer şampiyonluğunu saha içindeki futbola yansıtamayan hocalardır.
şu anda yaptığın doğru değil
schuster de olmadı peki kim gelsin takımın başına..bari toplanın birkaç arkadaş siz idare edin..
sezonun 3. resmi maçı..diğer 2 maçla bunun alakası yok takımlar arasında uçurum olunca bizimkiler de afalladı..
hocanın işi hiç kolay değil..eline vermişsin adamın 13 yabancı hala karar vermeye çalışıyor kimler kalsın diye..belli ki adam ince eleyip sık dokuyor..ayrıca hatırlarsan bi de geçen sene adeta yatan futbolu unutan bi takım vardı..
bu sabırsızlık niye anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: M1rage
quote:
Haha aynı geçen sene kahvelerde konuşulan Galatasaraylı muhabbetleri ...sonra lig biter.İlk senede hangi takım şampiyon olmuş,istisnalar kaideyi bozmaz falan denir.
peki durum sence nasıl
açıkla da aydınlanalım
Lige başlarsınız 5-6 hafta 3 puan alırsınız,sonra düşüşe geçersiniz durum bu
Daha ilk puan kaybında zırlayacaksanız olmaz olsun sizin gibi taraftarımız.Daha takımın belli,oturmuş bir kadrosu,iskeleti yokken ne kadar beklentiniz var öyle.Takım henüz hazır değil.
quote:
schuster de olmadı peki kim gelsin takımın başına..bari toplanın birkaç arkadaş siz idare edin..
sezonun 3. resmi maçı..diğer 2 maçla bunun alakası yok takımlar arasında uçurum olunca bizimkiler de afalladı..
hocanın işi hiç kolay değil..eline vermişsin adamın 13 yabancı hala karar vermeye çalışıyor kimler kalsın diye..belli ki adam ince eleyip sık dokuyor..ayrıca hatırlarsan bi de geçen sene adeta yatan futbolu unutan bi takım vardı..
bu mesajın nesi onay bekliyor anlamadım
Şimdi bu diyeceklerime kızabilirsiniz ama. Oturmuş kadromuz vardı, oturmuş sistemimiz vardı. En azından geçen seneyi hatırlayın. Denizli'ye çok kızdınız. O şablon, o oyuna golü de eklerseniz ne olurdu bir düşünün. Yani bu sene geçen seneki kadro + sistem ve buna eklenecek transferler + sistem eklemeleri çok çok daha farklı olacaktır kurcalamaya fazla gerek yok. Çok iyi takım savunması yapıyorduk, yenilen goller bireysel hatalardandı. Nobrenin Nihatın Holoskonun Bobonun kaçırdıklarını düşünün. Açık ara şampiyonduk. Gerçi Güiza atsaydı FENERBAHÇE de şampiyondu ama o başka konu :D Ben aynı sisteme aynı kadroya bile razıyım. Tabi geçen seneki gibi oynamamaları koşuluyla. Bu takım düzelecek. Ha tek korkum transferlerin takım içi dengeleri bozması. Gerçi ötekiler de yatarken aldıklarına saysınlar.
Takım daha ilk kez bu kadar güçlü bir takımla oynadı yeni teknik direktör yeni sistem... Ayrıca rakip takımın ligi 2 hafta önce başladı bizden daha hazırlar. Daha ilk maçtan kızmak anlamsız. Azıcık sabredin.
Sen benim Beşiktaşlılığıma laf edeceğine futbolu öğren. Dün tribünlerin kıl olduğu Hakan devleşmeseydi bugün Beşiktaş avrupada yoktu. Büyük camia isen her zaman büyüklüğünü sahada hissettireceksin. Büyüklük transferle olmaz oturmuş sistemle olur. Her sene gelsin shuster gitsin ertuğrul dersen on sene öncesinin fenerbahcesine dönersin. Takımını seven acı konuşur kimse gocunmasın.
Takımın iskeleti geçen senenin aynısı. Fark yetenekli adam çok. Peki bu fark oyuna yansıyor mu? Hiç kimse hücumda ne yaptığının farkında değil. Kaptırılan toplardan 5 pozisyon verdik dün sıradan takıma. Takımın lideri belli olmalı herkes onun etrafında rolünü bilmeli. Bana sorarsanız Quaresmadan lider olmaz fazla artiz. Delgado veya Guti olur ama oynamaları takıma alışmaları lazım. Daha 10 maç ısınamazlar bu takıma shuster ne yapsın etsin hazırlık maçı oynasın bol bol
Haklı olabilirsin,dogal olanı böylesi rakipleri kolayca geçmek gerekir.ancak genel olarak futbol kültüründe bu var.hazırlık maçlarında,ilk maçlarda çok sıkıntı çeker.birkaç maçta daha çekecegimizi düşünüyorum.
ancak biraz daha sabır göstermek gerekir.lig başlasın 4-5 hafta geçsin hala aynıysa o zaman konuşuruz.
haaa elenmeyi falanda aklımın ucundan bile geçirmiyorum.öyle bir talihsizlik yaşarsak eger o zaman konuşuruz.turu geçicen,mükemmel futbol olmayabilir ama paldır küldür de olsa geçiceksin.şimdilik....
quote:
Sen benim Beşiktaşlılığıma laf edeceğine futbolu öğren. Dün tribünlerin kıl olduğu Hakan devleşmeseydi bugün Beşiktaş avrupada yoktu. Büyük camia isen her zaman büyüklüğünü sahada hissettireceksin. Büyüklük transferle olmaz oturmuş sistemle olur. Her sene gelsin shuster gitsin ertuğrul dersen on sene öncesinin fenerbahcesine dönersin. Takımını seven acı konuşur kimse gocunmasın.
Takımın iskeleti geçen senenin aynısı. Fark yetenekli adam çok. Peki bu fark oyuna yansıyor mu? Hiç kimse hücumda ne yaptığının farkında değil. Kaptırılan toplardan 5 pozisyon verdik dün sıradan takıma. Takımın lideri belli olmalı herkes onun etrafında rolünü bilmeli. Bana sorarsanız Quaresmadan lider olmaz fazla artiz. Delgado veya Guti olur ama oynamaları takıma alışmaları lazım. Daha 10 maç ısınamazlar bu takıma shuster ne yapsın etsin hazırlık maçı oynasın bol bol
Bu takım 2 senedir hücum mu oynuyordu ki 3 maç içinde hücum oynamayı öğrenecek. Transferler değil ama sistem diyen sensin, ama daha ilk önemli maçta ona buna giydiren de sensin. Senin de bileceğin üzere sistem oturtmak kolay değildir. Lucescu bize ilk geldiği sene bütün hazırlık maçlarımızı kaybettik. Ama ne oldu şampiyon olduk. Önemli olan sabır. Bu sene şampiyon olamasak ne olur, seneye olamasak ne olur. Ama eğer bir sistem oturtabilirsek bu takım 3-4 sene sonra ligi domine eder. Şu anda ligimizde belli bir oyun şablonunu devam ettiren takım sayısı 0 (sıfır).
quote:
Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu
quote:
bu çıkardıgı kadroyla ben schuster in iyi bir hoca olduguna inanmıyorum 5 tane ofansiz oyuncuyu sürersen sahaya orta sahan gel geç hanına döner boyle ama necip i alması çok dogru bir hamle oldu yanlışından dönmüş oldu ama lig maçlarında da boyle oynarsak biteriz fink in gönderilmesi hata bence guti nin delgado nun bölgesinde oynayacagını varsayarsak bile tek başına ernts yine bu yükü kaldıramaz yanına necip veya fink in olması şart fink azda olsa ofansif yonleri var ama çok iyi değil cisse nin gonderilmesi çok buyuk bir hata oldu bu yuzden hem en çok top kazanan oyuncuydu hemde tekniğide fana sayılmazdı necip in 1-2 snesi daha var ondan çok umutluyum o bolgede ama oda tek başına yeterli olmaz fink inş gönderilmez oy yuzden
Sistemden bahsetmişsiniz de getirilen hocalar zaten sistem hocaları değiller mi ?
Del Bosque,Louis Aragones,Rijkaard bla bla bla...
Sistemin oturması için sabretmek yerine kovup milyonlarca keş paraları ödemeyi yeğlediğimiz için sorunları yönetimlerimizin basiretsizliğine bağlamamız gerektiğini düşünüyorum.
arkadaş ne aceleci milletiz ya. Daha bismillah durun bi takım otursun
Baba biz neden böyleyiz ya ? Allah rızası için arkadaşlar biraz sabır ya harbi sabır , mevlana ne demiş ; sabreden derviş muradına ermiş.. 2 2 daha 4 yani niye bu kadar fazla sorguya gerek var ?
Bırakın zaman verin. Zaten takım başarısız olursa 1 kişi suçlu olucak. Oda schuster .. Bütün istediği transferler yönetim valla yapıyor. Bide kurulu bir takım vardı geldiğinde yani oyuncuların çoğu da takımda.. Daha ne istesin.. Onun artık tek işi başarı yakalamak bekleyin ve görelim..
Şuan ki zaman Beşiktaşımıza destek verme zamanıdır. Forma satışlarından tuttunda , maçlara gitmeye kadar.. Her alanda ve her yerde.. Seviyorsak biraz sabır arkadaşlar..
quote:
Orijinalden alıntı: BaLaSs
Baba biz neden böyleyiz ya ? Allah rızası için arkadaşlar biraz sabır ya harbi sabır , mevlana ne demiş ; sabreden derviş muradına ermiş.. 2 2 daha 4 yani niye bu kadar fazla sorguya gerek var ?
Bırakın zaman verin. Zaten takım başarısız olursa 1 kişi suçlu olucak. Oda schuster .. Bütün istediği transferler yönetim valla yapıyor. Bide kurulu bir takım vardı geldiğinde yani oyuncuların çoğu da takımda.. Daha ne istesin.. Onun artık tek işi başarı yakalamak bekleyin ve görelim..
Şuan ki zaman Beşiktaşımıza destek verme zamanıdır. Forma satışlarından tuttunda , maçlara gitmeye kadar.. Her alanda ve her yerde.. Seviyorsak biraz sabır arkadaşlar..