Şimdi Ara

İşte Türkiye’nin dördüncü GSM operatörü ve numarası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
6.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle bir heyecanlandım ki anlatamam. Ya net GSM Yetkilileri siz 1000 dk 1000 SMS 10 gb internet paketini yapın. Ne siz 2017 ye kadar bekleyin nede ben. Yarın gelirim. Artık usandım şu ülkedeki operatörlerden inşallah onlarla aynı çizgide olmazsiniz. Ama görüyorum ki turkcell ile çalışacakmissiniz. TURKCELLİN YANINDA ÇALIŞACAKLAR YA HUYUNDAN YADA SUYUNDAN BOZULURLAR. Bence siz onlarla aynı olmayın gelin tek başınıza çalışın... UMARIM SİZDE TURKCELL GİBİ TEK ÇEYREKTE 1 MİLYAR TL KÂR ETMEYE ÇALIŞMAZSİNİZ. ÜSTELİK ÜLKEMİZDE SABAHTAN AKŞAMA KADAR ÇALIŞIP 1300 TL ALAN ASGARİ ÜCRETLİ VARKEN.. SİZ KENDİNİZİ İŞİNİZE VERİN MÜŞTERİLERİ DÜŞÜNÜN BİZ ZATEN SİZİN YANINIZDA OLURUZ. RESMEN 2. SINIF İNSAN MUAMELESİ GÖRÜYORUZ ŞU OPERATÖRLERDEN..

• avea 10 yıldır yetişemedi diğerlerine bu daha sıfırdan başlarsa yolu uzun
  • Turkcell baz istasyonlarını kullanarak kendi ara bağlantı anlaşmalarını kendisi yapar ve tarifeleri kendi belirlerse o zaman büyük iş yapar. Mevcuttaki sözde sanal operatörlerde Gelir Paylaşım Ortağı olarak sadece bir tarife sunuyor ve ana operatörün tarifesinden bir farkı kalmıyor.

Gerçek sanal operatörde tüm alt yapı kendine ait olur, santraller, internet ana omurgası, iletişim yazılımları, tarife mekanizması, ara bağlantı anlaşmaları v.s. Sadece ana operatörün baz istasyonunu kullanır ve ona da baz istasyonu kirası öder.

Türkiye'de şu an için gerçek bir sanal operatör yok. Eğer Net GSM bunu başarırsa, bunu yaparken de Turkcell bazlarını kullanırsa tutar. Özellikle 5 GB İnternet + 1000 dakika + 1000 SMS şeklinde bir paket çıkartsın fiyat olarak da 20 TL desin emin olun 1 yılda değil 1 ayda 1 milyon abone kazanırlar. Gerçek sanal operatör oldukları içinde BTK'nın Turkcell'e uyguladığı tarife yaptırımlarından etkilenmeyeceklerdir.

Bu arada haber doğru mu yanlış mı bilmiyorum ancak BTK'nın web sayfasında konuyla ilgili hiçbir duyuru, yönetmelik değişikliği veya kurul kararı görmedim. Bu sebeple reklam gibi duruyor, inşallah reklam değildir gerçekten faaliyete başlayacaktır.

• rekabet iyidir gelsin...

• müşteriler için alternatif olur, rekabet dahada artar.
  • Tayyibin akraba şirketlerinden biri olmalı
  • Turkcell altyapısını kullanan yapışık operatör olacak
    Bimcell,pttcell vs vs gibi..
    Yani;
    Turkcell'den kopana kadar rekabet olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

sanırım akp cenahının şirketi bunlar bi ara adları duyulsun diye 4g ihalesinde de görünüp kaybolmuşlardı.Turkcellin kabul edip kullandırması boşuna değil.

Turkcelin baz istasyonlarını kullanma sebebi 2009 da verilen btk kurul gereğidir.bundan dolayı bu firma turkcel baz istasyonlarını kullanacak.
    Turkcell baz istasyonlarını kullanmak mecburi sanal operatorluk yapmak isteyen firmalar için.Turkcell pazar lideri olduğundan dolayı btk kurulu karar vermiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada bazı arkadaşların takıldığı bir yanlış nokta var. Türk Telekom alt yapısını kullanan Bımcell, Pttcell vb. aboneliklerde sözleşme aslında Türk Telekom ile yapılıyor. Sözleşme kağıtlarına bakabilirsiniz. Bu yeni operatör ise Turkcellden bağımsız abonelik sözleşmesi yapabilecek. O yüzden 4. operatör olacak deniyor. Turkcell altyapısını kullanması da şimdilik kendi adlarına avantaj. Doğru bir fiyatlandırma ile ciddi abone sayısına ulaşabilir. Bu sayede kendi altyapılarını oluşturma noktasında daha hızlı yol alınabilir. Bence güzel bir gelişme.

• Yeterince rekabet var. Birileri tarafindan kayırılmadıkca sansı olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Nerede bu rekabet? Yoksa biz mi göremiyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    oyle birsey olsun aninda gecerim

• 500 dk, 100 sms (sms'in artık önemi yok, sembolik 100 sms yeterlidir), 5 GB interneti 19 liraya versinler, ben hiç düşünmez geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

Ne dengesi sarsacak Allah aşkına. Kendi altyapısını kullanmadığı sürece PTTcell ve Bimcell gibi hizmet verecek Turkcell yerine netgsm yazacak bu kadar.

Kendi altyapısını kullanacak diyor, yani sadece türkcellden baz istasyonu desteğini alacak, diğer yönde her iş kendine ait (Türkcell izin verdiği sürece tabi )
  • Al birini vur ötekine hiç biri bir işe yaramıyor

• Bende bi an heyecan yaptım rekabet artacak diye bugün pttcell bimcell ve diğerlerinden ne farkı var saçma sapan "haber" yapıp milleti heyecanlandırmayın

• Yeni kazık operatörümüz yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

Burada bazı arkadaşların takıldığı bir yanlış nokta var. Türk Telekom alt yapısını kullanan Bımcell, Pttcell vb. aboneliklerde sözleşme aslında Türk Telekom ile yapılıyor. Sözleşme kağıtlarına bakabilirsiniz. Bu yeni operatör ise Turkcellden bağımsız abonelik sözleşmesi yapabilecek. O yüzden 4. operatör olacak deniyor. Turkcell altyapısını kullanması da şimdilik kendi adlarına avantaj. Doğru bir fiyatlandırma ile ciddi abone sayısına ulaşabilir. Bu sayede kendi altyapılarını oluşturma noktasında daha hızlı yol alınabilir. Bence güzel bir gelişme.

Kesinlikle doğru daha geçen beni Türk Telekom'dan aradılar hattım için ama ben Pttcell'liyim.

• Turkcell paketi 50 tl olan malı 35 tl ye verecek. 15 tl arasında karı sen koy diyecek.

turkcell hiç bir şey yapmadan para alacak. malını kullandıracak ama müşteri ile ilgilenmeyecek.

şirket sahibi ise akp li
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.