Tarife fiyatları düzene girecek mi rekabet oluşacak mı ? Yoksa danışıklı dövüş devam mı edecek ? ülkede İNTERNET ve GSM konusunda bir kanser var rezil bir hizmeti fahiş fiyata sunuyorlar. |
İşte Türkiye’nin dördüncü GSM operatörü ve numarası (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Liseye başladığım yıl gelecek diyorlardı. Hatta fiyatı uygun olursa bende geçerim diyordum.
Lise bitti hala yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: yuzyirmiLiseye başladığım yıl gelecek diyorlardı. Hatta fiyatı uygun olursa bende geçerim diyordum.
Lise bitti hala yok
Gelse iyi olur bir alternatif yaratır. Ayrıca operatörlerde sıfır numara kalmadı numara alıyorsunuz hep daha önce başkası kullanmış çıkıyor. Çok şükür Turkcell'in yeni kodlarında sıfır numara bulup almıştım. ama yeni alacakların bulması çok zor. Bu kod faaliyete başlarsa daha önce kullanılmamış numara isteyenler içinde bir alternatif yaratılmış olur hocam.
-
Daha turkcell falan kullanilmaz. Herkes turkcellin alt yapisini kullaniyor. Gidin kendinize alt yapi yapin kardesim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayatımda gördüğüm en rezil gsm operatörü ve müşteri desteklerinin bir şeyden anladığı yok sadece insanları mağdur etmek üzerine kurulmuş bir firma asla kimseye önermem kendi sitemlerinde oluşan sorun yüzünden ben mağdur oldum ve fazla fatura ödemek zorunda kaldım rezillik konusunda bir numaralar kimseye önermem
-
konuyu hortlatmasan, böyle bir operatör olduğunu bile bilmeyecektim. öğrendim, zerre bir şey değişmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir operatörü mü vamış... İlginç...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X