Şimdi Ara

!!! İŞTE VAHŞETİN BELGESELİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşte vahşetin belgesi
    2003 yılından bu yana Irak'ı işgal altında tutan ABD güçlerinin Irak'ta gerçekleştirdiği işkenceler,bombalamalar ve cinayetler bir ABD askerinin itiraflarıyla tescillendi.Tüyler ürpertecek itirfalarda basın önüne çıkan ABD askeri yaptıklarının pişmanlığıyla tüm olaylara açıklık getiriyor. Cami bombalamadan,işkencelere, silahsız sivil cinayetlerinden, dayak sıkandallarınıa kadar her türlü vahşeti gerçekleştirdiklerini anlatan ABD askeri yaptıklarını da barkovizyondaki Fotoğraf ve görüntülerle tek tek açıklıyor. Tüyler ürperten görüntülerde bir cami minaresinin vurulması olayı, yolda yürüyen suçsuz ve silahsız bir adamın ailesinin gözü önünde vurulması, gece baskınları, işkenceler ve bunun gibi bir çok vahşete açıklık

izlemek için tıkla

• Hem üzülüyorum hem kızıyorum bu Arap milletine. Ettiklerini çekiyorlar. Amerikayı kendi elleriyle buyur etmediler mi Irak'a. Söylenecek fazla birşey yok. Benzer şekilde Filistin. İsrail diye bir devlet bile yoktu zamanında. Topraklarını sata sata kendi sonlarını hazırladılar.
  • aynen katılıyorum sözlerinize gecmişini unutanın geleceği olamaz
  • öle demeyin ama ırak a demokrasi geldi....uyuz oluyorum bu lafa
  • quote:

Orjinalden alıntı: POFUDUK

Hem üzülüyorum hem kızıyorum bu Arap milletine. Ettiklerini çekiyorlar. Amerikayı kendi elleriyle buyur etmediler mi Irak'a. Söylenecek fazla birşey yok. Benzer şekilde Filistin. İsrail diye bir devlet bile yoktu zamanında. Topraklarını sata sata kendi sonlarını hazırladılar.

Asıl yanıbaşımızda bunlar olurken uyuyan Türk Milletine kızıyorum.
    2000 yılından önce ne güzel her cuma Beyazıt Camii' nde Amerika ve İsrail protesto edilirdi.
    Peki şimdi ne oldu?

Turhan Çömez ve bazı milletvekillerinin tespitlerine göre, Güneydoğu' da İsrail firmaları yerli ortakları aracılığıyla binlerce dekar araziyi satın almış. Yine Edirne ve Trakya' da çifçinin ayağına giden "Senin borçlarını ödeyeceğiz sadece arazini ipotek göstermen yeter." vaadiyle binlerce dönüm arazi son zamanlarda "çok samimi" olduğumuz hatta dışişleri bakanımızın "Kusura bakmayın vakıflar yasasını zamanında çıkaramadık" diye hesap verdiği söylenen komşu bir ülkenin yabancılaşan bir bankası tarafından kapatıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 11 Haziran 2008; 14:46:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: POFUDUK

Hem üzülüyorum hem kızıyorum bu Arap milletine. Ettiklerini çekiyorlar. Amerikayı kendi elleriyle buyur etmediler mi Irak'a. Söylenecek fazla birşey yok. Benzer şekilde Filistin. İsrail diye bir devlet bile yoktu zamanında. Topraklarını sata sata kendi sonlarını hazırladılar.

Asıl yanıbaşımızda bunlar olurken uyuyan Türk Milletine kızıyorum.
    2000 yılından önce ne güzel her cuma Beyazıt Camii' nde Amerika ve İsrail protesto edilirdi.
    Peki şimdi ne oldu?

Şimdi heryeri yeşillik(!) sardı malum

Ettiklerini çekiyorlar Osmanlı'yı sırtından bıçakladılar. Hiç üzülmem dindaşlarım olabilirler ama Dünya'nın en sevmediğim ırklarından.

• emperyalizme karşı mücadelemiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.