Şimdi Ara

İşte Volkswagen GOLF VI (Son Fotograflar ve Detaylar) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
64.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Audi'lerin aslında bu konuyla alakası yok ama Golf hakkında şunu söyleyebilirim, yeni gelecek olan model'in özgün bir tasarımdan ziyade var olan modellerden birine benzeyeceği kanısındayım. Jaguar ile aynı hataya düşmeye başladılar.
  • over und arkadaşım pist verilerinden basetmişşin yine pittlerden hiç bir yere yola cıkamazsın ,basbaya golf sasili tt ,özellikle 2.0 tfsı önden ceker olmazmı......arkadan itiş z4 dün yanında bence albenisi yok
    sunuda geçmek istemiyorum, 250 bin euroluk r8 in içi bile ndense 50-70 bin euroluk tt ile aynı bukadarda pes yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ventu -- 25 Nisan 2008; 13:20:39 >
  • ventu bir önceki mesajında rakipleri sürüş özelliklerinde golf sasili tt yi ezer geçer diyen sensin arkadaşım

ezemediğini kimin kimi ezdiğini öğrenmiş oldun o TT neler yapıyor neler

saygılar

• testte bmw virajlarda daha iyi oldugunu apıcak ingilizce bilen anlar videodanda anlasılır,audi 4 çeker olmasına rağmen bmw daha iyi...........mercedes slk yada nissan z350 olsun hepsi tt den daha iyi........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ventu

testte bmw virajlarda daha iyi oldugunu apıcak ingilizce bilen anlar videodanda anlasılır,audi 4 çeker olmasına rağmen bmw daha iyi...........mercedes slk yada nissan z350 olsun hepsi tt den daha iyi........

beygirlerini de yazar mısın

• audi tt 3.2 250 hp(golfde bile bu motor var )
    bmw z4 3.0 265 hp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ventu

audi tt 3.2 250 hp(golfde bile bu motor var )
    bmw z4 3.0 265 hp

Aradaki beygir farkını bir yana bırakalım ben daha önceki sayfada TT'nin pistte neleri geride bıraktığını yazdım

Sen hiçbirşey yapamaz diyordun görmüş oldun arkadaşım

Yukarıda verdiğin testte de Z4 pistte sadece biraz daha iyi onun dışında fark atma falan gibi bir olay yok

Diğer yandan 265 beygirlik 130'u pistte TT 65 beygir daha güçsüz olmasına rağmen geçiyor
  • firmaların içine barındırdığı markalar teknoloji, motor ve ortak şase kullanımını yapmaktadırlar.
    örnek: mercedes ve chrysler >slk ile crossfire hem motoru hem de şasesi aynı diye biliyorum.(yanlışsam düzeltin)
    jaguar bile kendine özgü değil, ford ile ortak motorlar,ortak iç aksam kullanıyolar (dı).
    keza chevrolet captiva ile opel antara nerdeyse birebir aynı arabalar marka ve model isimleri farklı.
    aynı zamanda general motor üretimi motorlar ve şaseler tüm markalarında kullanılıyor (saab,opel, chevrolet)
    chevrolet Türkiye pazarına giriş yaptı hangi modelleriyle? daewoo şaseleri ve modelleriyle.
    millet yuttu artısı büyük amerikan imajı verildi vs.
    peugeot 106 ile citroen saxo? neredeyse aynıydı şase,teknik ve dizayn olarak.
    renault ile dacia da aynı, renault un eski motor ve şaselerini dacia kullanıyor ve ekonomik seçenekler sunuyorlar.
    kia sorrento, eski modeli çok tuttu, adamlar biraz makyaj yapıp, motoru güçlendirip satmaya devam ediyorlar.
    eskilerden, bmw ile rover örneği verilebilir.
    keşke her marka kendine özgü şase,motor ve dizayn üretebilse, her yenilenen modelde yenilikçi olsalar.
    ama çağın ekonomik şartları bunu gerektiriyor.
    bende yeni golf ün tasarımı yenilenmiş olmasını isterim fakat kemikleşmiş bir alıcı kitlesi var.
    yeni müşteri kazanmaktansa eldekileri kaybetmeme görüşü içindeler herhalde. var olan güzeli geliştirmek her zaman daha avantajlı, satışları iyice düşünceye kadar tabi :)

• artık üretim resmen ticarete dönüşmüş..nerde o güzelim efsane golfler 1 ve 2 ler

İşte Volkswagen GOLF VI (Son Fotograflar ve Detaylar)

İşte Volkswagen GOLF VI (Son Fotograflar ve Detaylar)

• hastasıyım golfün döktürmüşler gene yaw...
  • http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=1868&no=1 arkadaşlar derhal bu linke bakın 1.6 tdi ve golf 6
  • yeni golf şimdikinden çokta farklı olmasada daha karizmatik bir görünüm kazanmış, beğendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

quote:

Orjinalden alıntı: ERDM

quote:

Orjinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

efsane her zaman efsanedir.golf her zaman tutmuştur bu da tutar...

zaten anlaşılan o ki vw de senin gibi düşünen insanlara güvenerek aracın kalitesinden ödün vererek sözde yeni golf ü çıkarıyorlar...

not= dış görünüş itibarı ile albenisi olan bir araç olduğu fikrimce sabittir....

kalitesinden ödün verdiğini nerden biliyorsun aracı gördünmü?elinle tuttunmu?golf 5 te öyle denildiği gibi golf 4 ten daha kalitesiz bi araç değil,aksine çok daha kaliteli bi araç.golf 6 nında çok kaliteli olacağını düşünüyorum.

Golf6 yı elektronik donanım ve konfor açısından daha da ileriye taşımışlar. Galiba arabam com da okumuştum Üstelik scirocco da beklenilen sportif görüntüye sahip bence golf alternatifi olarak üretiliyor. Golfte ki bağımsız arka süspansiyon çok önemli acaba o duruyormu? Eğer oda varsa Yine sınıfının en iyisi olur. Motor cevabı zaten ortada 1.4 160hp

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.