Şimdi Ara

İşte Volkswagen GOLF VI (Son Fotograflar ve Detaylar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
64.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam Golf IV çok tutuldu belki de efsane olarak nitelendirildi ama Golf V'i neden bu kadar çok eleştiriyorsunuz anlayamıyorum..Bana göre eleştirilebilecek tek yönü fiyatının rakiplerine göre yüksek olmasıdır..Sonuçta C sınıfı bir araç alıyorsunuz beklentileriniz nedir bir türlü anlayamıyorum..

Hemen eklemek istiyorum hiçbir markayı özellikle sevmem ve şu anda aracım yok fanatik demeyin :)

Ayrıca fotoğraflardaki aracın dizaynı bence güzel,kullanılan motorları ve donanımları da ortaya çıkınca tekrar tekrar tartışmalar yapılacaktır zaten
  • bence yine olmamış bunu donanımsal olarak desteklemezlerse yandılar
  • Önü güzel olmuş ama.Bu hatchbacklerin hepsinin sorunu arkası.arkası en güzel olan araç a3 2 kapılılar.Keşke ona benzetebilselermiş.
  • Arkadaşlar bilmiyorum ne dersiniz ama ilk kamuflajlı resimi bmw 1 serisine benzettim arka taraf çok benziyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZMY3435

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Spy Photo golf olamayacak kadar küçük. Bilmem farkettiniz mi...

Belki yeni polo olabilir..

http://www.motortrend.com/future/spied_vehicles/112_070608_2009_volkswagen_golf/photo_01.html

Yukarıdaki linkten de görebileceğiniz üzere Spy Photo Golf VI' ya ait.

Doğrudur. Ama o resimde biraz küçük gibi gözüküyor.

Bu arada Autoxpress resimlerindeki gibi Farlar ledli gelirse (A4 deki gibi) mükemmel olur.

İşte Volkswagen GOLF VI (Son Fotograflar ve Detaylar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 17 Kasım 2007; 22:49:30 >

• golf 5 in makyajlısı gelmeden golf VI yı beklemeyin. daha golf 5 makyajlı ile birlikte 6 model yılı tamamlayacak vw bu kadar çabuk kasa değiştirmedi asla vw efsaneyede böle bi muamale yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mech.Engineer -- 29 Mart 2008; 22:02:37 >
  • bence bu şekilde cıkarsa güzel olur ben begendim sportif bir havası var
  • bekliyoruz golf almak için yazın Türkiyede satışa başlar mı acaba?
  • daha class olmus
  • Golf yine güzel olmuş. Golf her zaman görüntünün ötesinde şeyler sunmuştur. 4 ve 5i uzun zaman kullanmış ve hala kullanan biri olarak 5'in 4'ten artıları daha fazladır.
  • ölüyü diriltmekte üstünüze yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Yeni modelin Golf V ile aynı platform üzerinde üretilmesine karar verilmiş.

Akıllanmamış Vw yönetimi, Golf V'in insanlarda yarattığı hayal kırıklığının hala farkında değiller. Bu aynı zamanda şu demek oluyor. Vw; golf'ü gözden çıkardı. Zira Golf IV'deki satış başarısını Golf V'te bir türlü yakalayamayan VW, daha yeni ve modern bir ürün yaparak Golf'ü eski günleri geri götürmek yerine, güncel kasaya makyaj yapmakla yetiniyorlar, yani satışlar eskisinden de aşağıya düşecek. Sonra ne olacak, golf gözden düştü artık diyerek, daha sonra da yürürlükten kaldıracaklar...

Eğer bunlar gerçek görüntülerse, yeni denmez buna, güncel kasanın makyajlanmış hali denir.

Bir efsanenin sonu yaklaşıyor...

yazını sanki bir bilim kurgu romanı okur gibi okudum vw nasıl golf 5 de umduğu satış başarısını yakalayamadı adamlarlar satışlarını %10 arttırdı hatta bununla ilgili dh de haberde vardı bulabilirsem linkini koyanır hiç bir otomobil firması hiç bir aracını gözden çıkartmazki heleki vw gibi bir firma efsane olmuş bir model olan golfü asla gözden çıkartmaz bizim insanımız hiç birşeyden almasa bile bu aracı sadece merakından satın alırlar

Yeni golfün önceki nesilin platformu üzerine inşa edilmesinin sebebinide adamlar açıklama yapmış audinin satış grafiğini düşürmemek için ki bu durum yeni bir şey değil geçmişten günümüze kadar gelen bir süreç

• quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

Akıllanmamış Vw yönetimi, Golf V'in insanlarda yarattığı hayal kırıklığının hala farkında değiller. Bu aynı zamanda şu demek oluyor. Vw; golf'ü gözden çıkardı. Zira Golf IV'deki satış başarısını Golf V'te bir türlü yakalayamayan VW, daha yeni ve modern bir ürün yaparak Golf'ü eski günleri geri götürmek yerine, güncel kasaya makyaj yapmakla yetiniyorlar, yani satışlar eskisinden de aşağıya düşecek. Sonra ne olacak, golf gözden düştü artık diyerek, daha sonra da yürürlükten kaldıracaklar...

Eğer bunlar gerçek görüntülerse, yeni denmez buna, güncel kasanın makyajlanmış hali denir.

Bir efsanenin sonu yaklaşıyor...

yok daha neler vw golfü gözden çıkaracak.olurmu öle şey yaw.satmıo demişinde sokaklar golf kaynıo nasıl satmıo.golf herzaman tuttu yine tutulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 30 Mart 2008; 15:10:52 >

• arkadaşlar allah aşkına su kulaktan dolma sozleri bırakın.
    golf 5 rezaletti,vw i sarsti vs... tarzında.
    golf 4 ve golf 5 cok cok iyi tanıyan biri olarak daha oncede cok dile getirdim.
    golf bircok yonu ile golf 4 ü geçmiştir.zaten olmasi gereken de buydu.
    golf 4 gerçekten cok guzel bir araçtı.uzerine golf 5 geldıgınde açıkçasi tasarımını bende hiç begenmedim.tombul yuksek birsey ne bu boyle dedim.
    gun geçtıkce goz alıştı hatta cok da sevmeye basladım.
    herneyse.
    ev arkadasim da golf 4 comfortline 1.9 90 hp lik tdi vardi.gerçekten basaril bir araçtı,traktor gibi motor sesi dısında
    185.000 km de golfunu sattı.(alan kişi hala memnuniyet ile kullanıyor)
    yerine uygun buldugu cok temız bir corolla 2005 model terra hb aldı.
    onuda diger ev arkdasim ,bu arkadasimdan aldı
    golf sahibi yine golf e dondu ve bursada gozune kestirdigi golf 1.6 fsi 2005 comfortline plus1+plus2 paketli full bir golf u 2. elde aldı.
    araç da bi-xenon far_far yıkama,6li cd changer,sunroof,16" atlanta jant,full dış parça govde rengi(arka tampon alt kısım dahil),triptronik vites vs vs...
    oole boole diil dopdolu bir golf.çok nadir gelen plus paketlerden.aracın ilk sahibi gerçekten zevkli birisi imiş.renk secimi,jant secimi vs.. hersey cok guzeldi.

herneyse.
    golf 4 un uzerine golf 5 ile tabiikide cok sefer denedik.acaba nasıl olmus diye.
    sonuc da sunu gorduk.gelişen teknolojik ozellikler golfu iyice keyfili hale getirmiş.yumusak suspansiyonlara ragmen sagladıgı basarili yol tutusu ve guven hissi iyice gelişmiş.konfor daha da artmiş.iç hacim buyumus.
    cok guzel bir araç olmus.eksisi ne derseniz,sadece on konsol ust kısımdaki malzeme kalitesi biraz dusmus ki bu neredeyse tum araçlarda oluşan bir gerçek.
    son yıllarda teknolojik ozellikler ile yuklenen araçlarda,maliyetın artmasi,firmaları malzemeden biraz çalmaya yoneltti.bunun sonucunda araçlara cok daha fazla teknolojik ozellik geldi ama iç malzemede ,plastik kalitelerinde bazi gerilemeler oldu.
    doğal olarak golfde de oldu.sankı focus da olmasi.bmw de bile yer yer goruluyor bu durum.genel bir olay yanı.

ve inanırmısıız bu hafta aracın eski sahibi arkadasimi aradi ve aracı tekrar bana satmayı dunur musun dedi?aradıgı konforu ,sınıfındaki dier araçlarda bulamamiş ve satııgı araci bugun daha fazla para odeyerek geri almak istiyor.
    araç 20 kusurbınler de alındı ve su anda 80 bınde.

arkadaşlar biraz uzattim kusura bakmayin,ancak ortada var olan ciddi bir yanılgı var.
    golf5 hüsran falan yaratmadi.bizzat ben foruma vermiştim golfun satiş eğrisindeki artmayi.
    arkadaşlarında dedii gibi tek dezavantajı,markayi dogus grubun getiriyor olmasi.hem alırken ,heme de servisler de rakiplerinden daha pahalı.
    ancak satarken de aynı şey geçerli

• quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

arkadaşlar allah aşkına su kulaktan dolma sozleri bırakın.
    golf 5 rezaletti,vw i sarsti vs... tarzında.
    golf 4 ve golf 5 cok cok iyi tanıyan biri olarak daha oncede cok dile getirdim.
    golf bircok yonu ile golf 4 ü geçmiştir.zaten olmasi gereken de buydu.
    golf 4 gerçekten cok guzel bir araçtı.uzerine golf 5 geldıgınde açıkçasi tasarımını bende hiç begenmedim.tombul yuksek birsey ne bu boyle dedim.
    gun geçtıkce goz alıştı hatta cok da sevmeye basladım.
    herneyse.
    ev arkadasim da golf 4 comfortline 1.9 90 hp lik tdi vardi.gerçekten basaril bir araçtı,traktor gibi motor sesi dısında
    185.000 km de golfunu sattı.(alan kişi hala memnuniyet ile kullanıyor)
    yerine uygun buldugu cok temız bir corolla 2005 model terra hb aldı.
    onuda diger ev arkdasim ,bu arkadasimdan aldı
    golf sahibi yine golf e dondu ve bursada gozune kestirdigi golf 1.6 fsi 2005 comfortline plus1+plus2 paketli full bir golf u 2. elde aldı.
    araç da bi-xenon far_far yıkama,6li cd changer,sunroof,16" atlanta jant,full dış parça govde rengi(arka tampon alt kısım dahil),triptronik vites vs vs...
    oole boole diil dopdolu bir golf.çok nadir gelen plus paketlerden.aracın ilk sahibi gerçekten zevkli birisi imiş.renk secimi,jant secimi vs.. hersey cok guzeldi.

herneyse.
    golf 4 un uzerine golf 5 ile tabiikide cok sefer denedik.acaba nasıl olmus diye.
    sonuc da sunu gorduk.gelişen teknolojik ozellikler golfu iyice keyfili hale getirmiş.yumusak suspansiyonlara ragmen sagladıgı basarili yol tutusu ve guven hissi iyice gelişmiş.konfor daha da artmiş.iç hacim buyumus.
    cok guzel bir araç olmus.eksisi ne derseniz,sadece on konsol ust kısımdaki malzeme kalitesi biraz dusmus ki bu neredeyse tum araçlarda oluşan bir gerçek.
    son yıllarda teknolojik ozellikler ile yuklenen araçlarda,maliyetın artmasi,firmaları malzemeden biraz çalmaya yoneltti.bunun sonucunda araçlara cok daha fazla teknolojik ozellik geldi ama iç malzemede ,plastik kalitelerinde bazi gerilemeler oldu.
    doğal olarak golfde de oldu.sankı focus da olmasi.bmw de bile yer yer goruluyor bu durum.genel bir olay yanı.

ve inanırmısıız bu hafta aracın eski sahibi arkadasimi aradi ve aracı tekrar bana satmayı dunur musun dedi?aradıgı konforu ,sınıfındaki dier araçlarda bulamamiş ve satııgı araci bugun daha fazla para odeyerek geri almak istiyor.
    araç 20 kusurbınler de alındı ve su anda 80 bınde.

arkadaşlar biraz uzattim kusura bakmayin,ancak ortada var olan ciddi bir yanılgı var.
    golf5 hüsran falan yaratmadi.bizzat ben foruma vermiştim golfun satiş eğrisindeki artmayi.
    arkadaşlarında dedii gibi tek dezavantajı,markayi dogus grubun getiriyor olmasi.hem alırken ,heme de servisler de rakiplerinden daha pahalı.
    ancak satarken de aynı şey geçerli

AKLIN YOLU 1

ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN DOSTUM

• saolasın over&under,yani uzun uzadıya yazdım hatta yazacak daha uzun seylerde var ama arkadaşları daha da uzun yazılar ile sıkmak istemedim.
    su kulaktan dolma" golf 5 fiyasko"soylentisine bir nebze açıklık getirebilmişimdir inşallah.
  • eğer en üstteki resimdeki gibi hatlara sahip olacaksa bence hoş görünüyor.golf olsun da ot kökünden olsun.onlarca rakibi var hepsinin tek hedefi golf ü tahtından indirmek ama yıllardır çamur atmaktan başka birşey yapamadılar.hem tsı motoru olan hemde dsg gibi bir şanzımana sahip olan başka bir firma varmı?ben cevap vereyim arkadaşlar malesef yok.
  • aşağıdaki linktede pejo cuların kategorisinde yılın motoru diye gazladıkları motorun aldığı puana birde tsı ların aldığı puana bir bakın.

yorumsuz...

http://www.ukipme.com/engineoftheyear/winners_07/winner.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

aşağıdaki linktede pejo cuların kategorisinde yılın motoru diye gazladıkları motorun aldığı puana birde tsı ların aldığı puana bir bakın.

yorumsuz...

http://www.ukipme.com/engineoftheyear/winners_07/winner.html

mulligun dostum ancak çamur atarlar

çamur attıkları motor ödüle doymaz nedense

ama inan bana bunların da içi gidiyor o tsi'lar yanlarından her yardırarak geçtiğinde emin ol

verdiğin listede de tsi pejonun motoruna 2 kat fark atmış açık ve net

• onlar önce yollarda transporter ları geçsinler de ondan sonra sıra TSI lara gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulligun -- 31 Mart 2008; 21:10:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.