Şimdi Ara

İşTe YeNi HaLiM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BeYLeR 30LvL OLDuM BaYaDıR KaSmIYoRuM BoTSuZ İyİ MiYiM?

NoT:En FaZLa 1 HaFTaDıR KaSıOm

SoRu:4 HaFTaDa Ne KaDaR YaPaRıM?

BiRaZDaN VeReCeĞiM ReSiM 30 LvL'DiR AmA YaNLıŞLıKLa 10 LvL At ALDıĞıM İçİn Bu AtI KuLLaNDıM.

İşTe YeNi HaLiM!!

• arkadaşım diğer konuna bakarmısın

2 konu açıyorsun 5 dk arayla insan ikisinede bakar değilmi yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majeste0990 -- 13 Aralık 2007; 22:39:47 >
  • soruna yanıt verilemez mesela ben istersem 3 günde 32 yaparım(mesela yani)gene aynı istekle 1 haftadada yapamayabilirim ,o anki moduna oynama sürene sıkılmana oyuna girip girmemene ve bunun gibi bir sürü şeye bağlı,hep okulda sorulardı bana "sen bi char açsan 2 gündfe kaç yaparsın?"
    "30 lvl charım var 1 günde kaç yaparsın?" gibisinden sinir olurdum
  • 4 haftada ne kadarr yapçağını kimse bilmez o senin kasmana bağlı
  • Onu Bırak Gel Ben Sana 1 Gunde 40 LwL Yapayım Ne Dersin :)

Ama Kendi İstediğim Bir Serverda :) Kasacagım Kim İddaaya Girerim Derse Cıksın Karsıma

LwL 80 Wizardla Kasacagım Acacagımız Charı ustundeki Ticketleri Ve Gold Premium Ve Gold Ticket Premiumdan Ayrı Olanla 1 Gunde 40 LwL Yapıyoruz :)

Full B*t Olarak Allaha Sukur İyi Kasılıyor

Yani 1 Haftada Kastıgın Char Daha Az Millet 1 Gunde O Kadar Kasıyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Onu Bırak Gel Ben Sana 1 Gunde 40 LwL Yapayım Ne Dersin :)

Ama Kendi İstediğim Bir Serverda :) Kasacagım Kim İddaaya Girerim Derse Cıksın Karsıma

LwL 80 Wizardla Kasacagım Acacagımız Charı ustundeki Ticketleri Ve Gold Premium Ve Gold Ticket Premiumdan Ayrı Olanla 1 Gunde 40 LwL Yapıyoruz :)

ben gold pre vs. alim sen beni 60 a kadar kas dua cın olayım
  • valla pre alirim her seyi alirim sen 60 kadar kas
  • 4 haftada anca eğer 7/24 sen oyunda 42+ olursun
  • bunlar yeni ama cevap içinde soalun

İşTe YeNi HaLiM!!
  • quote:

ne yaptın sen beahh 1 gunde 40
    ben zorlasam sıkılmasam başka işim olmasa 1 günde 27 rahat yaparım ama 24 yaptıgımda oldu
    kart1993 e gelelim bize sen programını gönder haftalık matematiksel sana hesaplıyalım

• quote:

Orjinalden alıntı: ___LinkinPark___

quote:

ne yaptın sen beahh 1 gunde 40
    ben zorlasam sıkılmasam başka işim olmasa 1 günde 27 rahat yaparım ama 24 yaptıgımda oldu
    kart1993 e gelelim bize sen programını gönder haftalık matematiksel sana hesaplıyalım

:D:D gerçekten konik oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

soruna yanıt verilemez mesela ben istersem 3 günde 32 yaparım(mesela yani)gene aynı istekle 1 haftadada yapamayabilirim ,o anki moduna oynama sürene sıkılmana oyuna girip girmemene ve bunun gibi bir sürü şeye bağlı,hep okulda sorulardı bana "sen bi char açsan 2 gündfe kaç yaparsın?"
    "30 lvl charım var 1 günde kaç yaparsın?" gibisinden sinir olurdum

aynene banada soruyolar ve su soruda var 80 level en fazla kaç vurur direk hangı canavara ve hangı skill oldugunu solemeden gıcık olurm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.