Şimdi Ara

>>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<< (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
22
Favori
129.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk başlarda benim de gözüme takılıyordu. ama zamanla alışıyorsun. klavuza bakmıştım kapatma ile alakalı bir bilgi yoktu. gece olduğunda daimi yanan ambiyans ışığı. zararı olmaz aydınlatmayı yakmadan kolayda olan şeyleri bulmanıza yardımcı oluyor.
  • Arkadaşlar yeni araç almayı düşünüyorum Fiesta , İ20 arasında kalmıştım birden RİO yu fark ettim sizce nasıl detaylı bilgi verecek (artısıyla eksisiyle ) arkadaş varmı ?

Mümkünse Dizel ve Benzinli arasındaki farklarda olabilir.
  • v_emre kullanıcısına yanıt
    bu devirde araç alacaksanız marka model ne olursa olsun esp siz araç bakmayacaksınız. rio ya gelirsek gördüğünüz gibi forum hayalet gibi. nedenini sorarsanız daha önce de burada konuşmuştuk araçta kronik herhangi bir sorun yok. yani yeni aldım şurasına şu oldu burasına bu oldu diyen yok (çoğu ana konular böyle) alan herkes yakıttan memnun aşırı derecede şikayet yok. aracın limitlerini bildiğin takdirde yakıtın makul olur. güvenlik olarak piyasadaki en dolu araçlardan birisi. konfor donanımı olarak piyasadaki en dolu araçlardan birisi. servis olarak kia servisleri iyidir. çok fazla şikayet duymazsınız. metalik renge para vermezsiniz. ben 2013 eylülden beri kullanıyorum Allah a şükür beni hiç üzmedi. kia yaramaz ikinci elde üzer sözlerine kanmayın. hangi aracı alırsanız alın bayiden çıktığınız an değer kaybı olur. sıfır fiyatları yükselmezse ikinci el fiyatları da yükselmez. yoldan fiesta ve rio yanyana geçsin yada bir otoparkta yan yana dursun rio daha çok farkettirir. 3 tane tasarım ödülü olan bir araç o kadar da olsun sorunuz varsa cevaplarım.

• Arkadaşlar merhaba. Kia Proceed marka aracım vardı. Talihsiz bir kaza sonucu sattım. Şimdi sıfır km Rio Sporty bakıyorum. Kırmızı renk + koltuk koruma ile 54.000 TL ye bırakıyorlar. Fiyat iyi mi sizce? Birde sormak istediğim bu araçta park sensörü ile kararan dikiz aynası yok sanırım. Bunları serviste taktırabiliyor muyuz? Özellikle kararan dikiz aynası benim için önemli. Gözümde rahatsızlık olduğu için fazla ışık iyi gelmiyor. Bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legion90

Arkadaşlar merhaba. Kia Proceed marka aracım vardı. Talihsiz bir kaza sonucu sattım. Şimdi sıfır km Rio Sporty bakıyorum. Kırmızı renk + koltuk koruma ile 54.000 TL ye bırakıyorlar. Fiyat iyi mi sizce? Birde sormak istediğim bu araçta park sensörü ile kararan dikiz aynası yok sanırım. Bunları serviste taktırabiliyor muyuz? Özellikle kararan dikiz aynası benim için önemli. Gözümde rahatsızlık olduğu için fazla ışık iyi gelmiyor. Bilginiz var mı?

herhalde dizel için geçerli bu fiyat? öncelikle geçmiş olsun. Proceed den sonra alınacak güzel spor araçlardan biri. park sensörünü bayiden taktırabilirsiniz. hatta bütçe uygun ise 2500 tl gibi bir fiyata navigasyonlu geri görüş kamerası takıyorlar yetkili serviste. şu an rio larda gece gündüz mandallı dikiz aynası mevcut diye biliyorum. yani gece farlardan dolayı gözlerinizin kamaşmasını engeller.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: legion90

Arkadaşlar merhaba. Kia Proceed marka aracım vardı. Talihsiz bir kaza sonucu sattım. Şimdi sıfır km Rio Sporty bakıyorum. Kırmızı renk + koltuk koruma ile 54.000 TL ye bırakıyorlar. Fiyat iyi mi sizce? Birde sormak istediğim bu araçta park sensörü ile kararan dikiz aynası yok sanırım. Bunları serviste taktırabiliyor muyuz? Özellikle kararan dikiz aynası benim için önemli. Gözümde rahatsızlık olduğu için fazla ışık iyi gelmiyor. Bilginiz var mı?

herhalde dizel için geçerli bu fiyat? öncelikle geçmiş olsun. Proceed den sonra alınacak güzel spor araçlardan biri. park sensörünü bayiden taktırabilirsiniz. hatta bütçe uygun ise 2500 tl gibi bir fiyata navigasyonlu geri görüş kamerası takıyorlar yetkili serviste. şu an rio larda gece gündüz mandallı dikiz aynası mevcut diye biliyorum. yani gece farlardan dolayı gözlerinizin kamaşmasını engeller.

Evet dizel sporty. Park sensörünü bayii takarız dedi fakat karartmalı dikiz aynası takamıyorlarmış. Mandallı dikiz aynası varmış. Her gece olduğunda mandalla uğraşamayacağımı belirttim. Eski aracımda vardı bu aynadan. Bu sebepten ötürü alamadık arabayı. Hayırlısı.

• Biraz daha bilgi vereyim ; 1,25 benzinli fancy ile 35 litre benzin aldim 175 TL tuttu ve 450 km yol yaptim isik yandi. Tamami istanbul sehir ici cok yogun trafik ve klima acik. Arac en son 7,3 litre yakit tuketimi 30 km ortalama hiz gosteriyordu. Dogrumu yanlismi bilemem takdir sizin. Simdilik gorduklerim bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün aracimin ilk yıl bakımını yaptırdım. Kilometrem dolmamasina rağmen garanti olayından dolayı bakıma soktum. Kayıt bakım yıkama ödeme araç teslimi yaklaşık 45 dakika sürdü. Ilk bakım için 275 tl ödedim. Gayet uygun bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 15 Eylül 2014; 22:42:36 >
  • Herkese selam, 2. el 30.000 civarı bir araç alacakken Kia Rio modeli gözüme çarptı ve inceledikçe daha da çok hoşuma gitti, şimdi bütçemi de yükselterek sıfır Kia Rio Fancy 1.25 benzinli modelini almayı düşünüyorum.

Forumda bir çok model için club'ler olmasına rağmen bu araca ilginin çok düşük olması beni şaşırttı. Daha büyük bir oluşum için gerek mi duyulmadı yoksa kullanan sayısı mı düşük anlayamadım.
  • EzerchE kullanıcısına yanıt
    merhabalar.kia hakkında bilgi ve fikir sahibi olmak istiyorsanız kiaclubtr ye üye olup araştırabilirsiniz her türlü sorunuza cevap bulabilirsiniz.ben de 2 aydır 2014 model sporty kullanıyorum.ben de yardımcı olabilirim sormak istedikleriniz olursa.ancak burada pek aktif değilim kiaclub da daha aktif oluyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baller23

merhabalar.kia hakkında bilgi ve fikir sahibi olmak istiyorsanız kiaclubtr ye üye olup araştırabilirsiniz her türlü sorunuza cevap bulabilirsiniz.ben de 2 aydır 2014 model sporty kullanıyorum.ben de yardımcı olabilirim sormak istedikleriniz olursa.ancak burada pek aktif değilim kiaclub da daha aktif oluyorum :)

teşekkürler :)
  • Her gördüğümde bi daha aşık oluyorum bu arabaya. Allahtan piyasada pek yok da haftada 2-3 kez anca görüyorum

Araba alma hayallerim biraz ertelendi. Sabretmem gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Her gördüğümde bi daha aşık oluyorum bu arabaya. Allahtan piyasada pek yok da haftada 2-3 kez anca görüyorum

ben trafikte hergün en az 10 tane görüyorum. bir tane de garajımda var tabi Allah size ve isteyen herkese nasip eder inşallah

• quote:

quote:

Her gördüğümde bi daha aşık oluyorum bu arabaya. Allahtan piyasada pek yok da haftada 2-3 kez anca görüyorum

ben trafikte hergün en az 10 tane görüyorum. bir tane de garajımda var tabi Allah size ve isteyen herkese nasip eder inşallah

kazasız belasız sürün hocam. inş altımızda rio'lu günleri de görürüz ilçede kaldığım için bana pek görünmüyorlar. Görünmesinler de

• quote:

quote:

quote:

kazasız belasız sürün hocam. inş altımızda rio'lu günleri de görürüz ilçede kaldığım için bana pek görünmüyorlar. Görünmesinler de

amin cümlemize.

• merhaba arkadaşlar. Dün akşam 2014 sıfır 1.25 Kia Rio Natty aldım kampanyalı fiyat. Aracın yakıtı ortalama nedir? Tüp taktırmama gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

merhaba arkadaşlar. Dün akşam 2014 sıfır 1.25 Kia Rio Natty aldım kampanyalı fiyat. Aracın yakıtı ortalama nedir? Tüp taktırmama gerek var mı?

merhabalar. hayırlı olsun aracınız. ben en son 100 liralık benzinle 320 km kadar gittim. 150 km kadarı uzun yol, kalanı şehir içi. benzinin litresini 4,85ten almıştım. 22 litre gibi bir şey yapmıştı.
    bu arada ne kadara aldınız aracınızı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

merhaba arkadaşlar. Dün akşam 2014 sıfır 1.25 Kia Rio Natty aldım kampanyalı fiyat. Aracın yakıtı ortalama nedir? Tüp taktırmama gerek var mı?

hayırlı olsun. şehir içi benim ortalamam 6.4 lt fabrika verisini yakalıyorum. ama bu trafik durumuna ve sürüş tarzına göre değişir. bence çok km yapmıyorsanız lpg ye gerek yok.
  • h.cagil H kullanıcısına yanıt
    37.750 TL nakit'e aldım. Aldığım bayii park sensörünü, cam filmini ve çelik jantları hediye olarak takacak yarın inşallah..

Aracı ilk olarak seri mi kullanmalıyım yoksa 3000 devri geçmemeli miyim? 100 km yaptım ortalama 7,2 lt olarak hesapladı araç..

Bir de park sensörünü kaliteli bir işçilikle takarlar mı diye düşünüp duruyorum bu konuda servise nasıl yaklaşmam lazım =)
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Yani ortalama 25-30 Krş yakacaksa taktırmam ama bu ortalama 35-40 Krş olursa düşünürüm. Çünkü lpg'de 20 Krş yaktığını söylüyorlar
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.