Şimdi Ara

>>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<< (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
22
Favori
129.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bendeki clio 75 beygir. dediğiniz gibi clio 4 de aynı. iki aracı detaylı olarak görüp inceledikten sonra karar vermek en güzeli. ben de iki araca birden bakıp karar vermeyi planlıyorum. hayırlısı olsun. bilgiler için tesekkurler.
  • 2014 itibariyle kia rio alan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyzencahit

İki ay önce ( eylül 2013) Kia rio nutty 1,4 dizel aracımı aldım. yaklaşık yılda 50- 60 000 Km yol yapıyorum bu 8. arabam. geçmişte fiesta, corsa, Yeni corsa, clio, Citroen C3 ( bu segmentte kullandığım araçlar), astra ve fluance araçları yaklaşık 100 BİN km üstü kullandım.
    Fiyatı ve donanımı ile mantıklı olduğu için birde daha önce hiç kullanmadığım için denemek için bu aracı aldım.
    Şu an 11 000 KM oldu aracım. Sınıfına göre konforu çok iyi sessiz, rahat bir araç. Motor gayet iyi hızlanmalar tepkiler gayet güzel. yol tutuş sınıfın üzerinde. Yakıt sınıfın da aynı (4,7 ortalama) 6 ileri vites olması özellikle uzun yolda keyifli 2500 devirde 130 km üzeri yapıyosunuz. sessiz konforlu. 6 vites astraya göre çekiş gayet iyi.
    netice olarak. önyargılarınızdan kurtulun ve Kia yı kullanın. Fransız arabaları ile kesinlikle kıyaslamayın. kaliteli. 1,3 opel e göre motor kullanım rahat sessiz. ayrıca opel servisleri ayrıca sıkıntı.
    KONFOR, GÜVENLİK VE EKONOMİ İSTEYENLER İÇİN TAVSİYE OLUNUR.

2011 model Corsa kullanıcısıyım. Vites geçişleri Corsa'da çok hoş, yollar belirgin, vites kolunda titreşim yok, 2013 model i20'nin içine oturup vites kolunu 5'ten 4'e ; 1'den 2'ye geçirirken Corsa'ya kıyasla düşük puan vermiştim. Rio'da durum nedir?
     >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<

• quote:

Orijinalden alıntı: CorsaD2011

quote:

Orijinalden alıntı: neyzencahit

İki ay önce ( eylül 2013) Kia rio nutty 1,4 dizel aracımı aldım. yaklaşık yılda 50- 60 000 Km yol yapıyorum bu 8. arabam. geçmişte fiesta, corsa, Yeni corsa, clio, Citroen C3 ( bu segmentte kullandığım araçlar), astra ve fluance araçları yaklaşık 100 BİN km üstü kullandım.
    Fiyatı ve donanımı ile mantıklı olduğu için birde daha önce hiç kullanmadığım için denemek için bu aracı aldım.
    Şu an 11 000 KM oldu aracım. Sınıfına göre konforu çok iyi sessiz, rahat bir araç. Motor gayet iyi hızlanmalar tepkiler gayet güzel. yol tutuş sınıfın üzerinde. Yakıt sınıfın da aynı (4,7 ortalama) 6 ileri vites olması özellikle uzun yolda keyifli 2500 devirde 130 km üzeri yapıyosunuz. sessiz konforlu. 6 vites astraya göre çekiş gayet iyi.
    netice olarak. önyargılarınızdan kurtulun ve Kia yı kullanın. Fransız arabaları ile kesinlikle kıyaslamayın. kaliteli. 1,3 opel e göre motor kullanım rahat sessiz. ayrıca opel servisleri ayrıca sıkıntı.
    KONFOR, GÜVENLİK VE EKONOMİ İSTEYENLER İÇİN TAVSİYE OLUNUR.

2011 model Corsa kullanıcısıyım. Vites geçişleri Corsa'da çok hoş, yollar belirgin, vites kolunda titreşim yok, 2013 model i20'nin içine oturup vites kolunu 5'ten 4'e ; 1'den 2'ye geçirirken Corsa'ya kıyasla düşük puan vermiştim. Rio'da durum nedir?
     >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<

corsa kullanmadım ama rio da vites geçişleri net ve sorunsuz

• slm arkadaşlar. 2 gün önce 2013 1,25 RIO Hatchback FANCY satın aldım.
    ilk izlenimim sürüşü çok zevkli keyif verici . Birkaç sorum var cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    1. hız sabitleyiciyi nasıl aktif edeceğim
    2.telefonumu araç bluetooth ile eleştirdim çok güzel ama her arayanı ben direksiyondaki yeşil tuşuna basmadan otomatik açıyor. nasıl istediğim telefonu açıp istemediğim telefonu açmamak için ne yapmam gerekiyor ?
    3. katlanabilir aynaları anahtar ile uzaktan kapamak için ne yapmam gerekiyor.
    4.eski polom da uzaktan anahtar ile açık unuttuğum çamı kapamak icin 3sn kapama tuşuna basarak camları kapatılabiliyordu yei rio mda bu veya buna benzer özellik var mı?
    5. yol bilgisayarından hiç bir şey :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem39

slm arkadaşlar. 2 gün önce 2013 1,25 RIO Hatchback FANCY satın aldım.
    ilk izlenimim sürüşü çok zevkli keyif verici . Birkaç sorum var cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    1. hız sabitleyiciyi nasıl aktif edeceğim
    2.telefonumu araç bluetooth ile eleştirdim çok güzel ama her arayanı ben direksiyondaki yeşil tuşuna basmadan otomatik açıyor. nasıl istediğim telefonu açıp istemediğim telefonu açmamak için ne yapmam gerekiyor ?
    3. katlanabilir aynaları anahtar ile uzaktan kapamak için ne yapmam gerekiyor.
    4.eski polom da uzaktan anahtar ile açık unuttuğum çamı kapamak icin 3sn kapama tuşuna basarak camları kapatılabiliyordu yei rio mda bu veya buna benzer özellik var mı?
    5. yol bilgisayarından hiç bir şey :(

öncelikle aracınız hayırlı olsun. güzel tercih yapmışsınız.

1-hız sabitleme için hız sabitleme tuşuna bastıktan sonra ekranda simgesi çıkacak. sonrasında istediğiniz hıza geldiğinizde set tuşuna basarak hızı sabitliyorsunuz.

2-bende öyle bir sıkıntı olmadı. aracı hem ben hem eşim kullanıyor. ikimizin telefonuda tanımlı ama yes tuşuna basmadan çağrıyı kabul etmiyor. mutlaka ayar kısmında otomatik cevapla diye bir komut vardır diye düşünüyorum.

3 ve 4 nolu sorular için bir bilgim yok. benimde merak ettiğim konular servise yolum düşse soracam. belki kapalı olan gizli özellikler vardır oradan aktif edilebilir eğer varsa. yoksa da serviste bir çözüm bulunabilir.

5- yol bilgisayarından olan sıkıntıyı anlamadım? açarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 29 Mart 2014; 20:40:54 >

• Bugün kia rio ya bakmaya gittim araba doluluk bakımına güzel 6 airbag yokuş kalkış cruze sisfarları baya bişey var ama arka koltuğa 3 kişi çok zor oturur ellerinde 2013 de vardı dizel 50bin tl benzinli 1.25cc 45bin tl dedi 0km full ve renkleri beyaz
    Bize daha büyük araba lazım onun için kararımı değiştirdim..
    ama belirtmeliyim ki max 3 kişilik aileler için ideal bir araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinbattal

Bugün kia rio ya bakmaya gittim araba doluluk bakımına güzel 6 airbag yokuş kalkış cruze sisfarları baya bişey var ama arka koltuğa 3 kişi çok zor oturur ellerinde 2013 de vardı dizel 50bin tl benzinli 1.25cc 45bin tl dedi 0km full ve renkleri beyaz
    Bize daha büyük araba lazım onun için kararımı değiştirdim..
    ama belirtmeliyim ki max 3 kişilik aileler için ideal bir araba

üstad ben 4 defa uzun yol yaptim bu araçla 5 kişi minimum 3 saat hiç durmadan seyahat. Annem babam kardesim arka koltukta olmak üzere. Hatta 160 boylu insan arka koltukta bacak bacak üstüne bile atabiliyor. Tabiki sizin Beklentiniz önemli. Ama bana göre B sınıfında en geniş araçlardan biri.

• arkadaşlar natty donanıma sonradan hız sabitleyici ve geri görüş kamerası taktırmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.cagil

arkadaşlar natty donanıma sonradan hız sabitleyici ve geri görüş kamerası taktırmak mümkün mü?

geri görüş takılabilir ama hız sabitleme biraz zor. Bazı markalarda sonradan takıldığını okumuştum ama bizim araçlarda bu durum söz konusu mu bilmiyorum. Yine tek çözüm servis.

• Kimse kusura bakmazsa bir eleştirim olacak 2.el bir sporty bakiniyorum ama fiyat c segmentine cok yakin 2012 rio sporty ile 2012 hyundai i30 elite fiyatlari ayni bunun sebebi nedir sizce hatta abisi kia ceede fiyatlari cok yaklasiyor sebebini bilen bir arkadas aciklarsa sevinirim bu arada aynaya geri donuş kemarasi taktirmak icin servise dunya para bayilmayin http://m.ebay.com/itm?itemId=161112116200 bu kiti satin alip geri vites lambasina baglatin mis gibi geri donus kamerasinavsahip olun paylasmak guzeldir saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

Kimse kusura bakmazsa bir eleştirim olacak 2.el bir sporty bakiniyorum ama fiyat c segmentine cok yakin 2012 rio sporty ile 2012 hyundai i30 elite fiyatlari ayni bunun sebebi nedir sizce hatta abisi kia ceede fiyatlari cok yaklasiyor sebebini bilen bir arkadas aciklarsa sevinirim bu arada aynaya geri donuş kemarasi taktirmak icin servise dunya para bayilmayin http://m.ebay.com/itm?itemId=161112116200 bu kiti satin alip geri vites lambasina baglatin mis gibi geri donus kamerasinavsahip olun paylasmak guzeldir saygilar

şu an 2013 sıfır dizel sporty 54515 tl

2014 model sıfır dizel sporty 57100 tl

sebebi bu. tercih meselesi. bütçeyle alakalı. talep gören bir araç demek ki bu yüzden 2. el piyasası da yüksek.

• bir göz atın isterseniz arkadaslar..

http://www.kiaclubtr.com/forum.php
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sifir-cidi-sifir-en-ful-paket-sanruf-haric-damla-boy-yok-sayg-159795579/detay/

ark.lar ılandakı arac ıcın ne dersınız....

sporty modelı jantlatı var ama franc modelo yazmıs....

38 bın son fıyat olur dıyor...

ıst.dayım...yakıt olarak sehır ıcı tuletım ve fıyat nasıl sızce?
  • maşallah hkeresin keyfi tıkırnda demekki bi Allahın kulu yazmıyor foruma :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

maşallah hkeresin keyfi tıkırnda demekki bi Allahın kulu yazmıyor foruma :(

doğru bir tespit. Zaten arabalar dolu. Ekletecek birşey yok. Aksesuar taktirsan arabanın görüntüsü zaten yerli yerinde ne yaptırsam diye soran yok. Kronik sorun yok yazan yok. Yakıt tüketimi tatminkar şikayet eden yok. diğer forumlarin çoğu yorumları bunlardan ibaret.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

doğru bir tespit. Zaten arabalar dolu. Ekletecek birşey yok. Aksesuar taktirsan arabanın görüntüsü zaten yerli yerinde ne yaptırsam diye soran yok. Kronik sorun yok yazan yok. Yakıt tüketimi tatminkar şikayet eden yok. diğer forumlarin çoğu yorumları bunlardan ibaret.

Aynen Üstad bende yeni aldım ikinci el. Bakalim salı günü teslim alacam yapılacak bir kaç şeyi var sonra test etme zamanı

• quote:

quote:

quote:

Aynen Üstad bende yeni aldım ikinci el. Bakalim salı günü teslim alacam yapılacak bir kaç şeyi var sonra test etme zamanı

doğru tercih. Kazasız belasız kullanırsanız inşallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

doğru tercih. Kazasız belasız kullanırsanız inşallah.

Allah razı olsun üstad :)

• servis konusunda fazla bir yorum yazılmamış..
    forumda yedek parça+işçiliğin pahalılığından dem vurulmuş doğrumudur..veya bir pejo bir opel gibimidir??
    deneyimleri, tespitleri olan varmı acaba bu konuda.. karşılaştırabilirmisiniz???

onun dışında kianın son dönemlerdeki popüleritesi çok eski model kialrın bile satışını artırdığını satan arkadaşlarımdan şahidim..
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.