Şimdi Ara

>>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<< (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
22
Favori
129.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metaga

Öncelikle herkese selamlar. Yaklaşık 2 aydır yeni araç bakıyorum ve test sürüşleri yapıyorum son olarak skoda rapid spaceback 1.4 dsg ye karar verdim 55 bin TL fakat bayi ıslarla 66 bin TL ye dizel otomatiği satmaya çalıştı fark bizim için fazlaydı zaten yılda max 15 bin km yapıyorum düşünmek için bayiden ayrıldık yolda eşimle araçtan vazgeçtik Kia bayisini gördük bir bakalım dedik. Fazla araç kalmamıştı ellerinde ceed e bakarken bize gülümseyen bir araç gördük satıcı arkadaştan gerekli bilgileri aldık ve yaklaşık yarın saat sonra özelliklerine hayran olduğumuz KİA RİO HB Fancy modelinin sahibi olmuştuk. 42.500 tl'ye alınabilecek en iyi araç diyebilirim buradaki yorumları okuduktan sonra içim daha da rahatladı tek sıkıntımız bagaj hacmi olacak oda bu sınıf araçlar için ideal. Allah herkese kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Aracımı alırken boya koruma+park sensörü+cam filmi+bagaj havuzu talep ettim sağolsunlar hepsine ok verdiler (bagaj havuzunu araştıracaklar) 10 Aralık günü teslim alıcam çok heyecanlıyım ilk sıfır aracım

güzel tercih hayırlısı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Her zaman söylüyorum eğer marka saplantıniz yoksa kesin olarak bir araba alacaksanız kia bayisine gittiğinizde bütçenize en uygun araç kesin olarak aklınızı çeler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Yol bilgisayarında bulunan Mesafe A ve Mesafe B neyi gösteriyor?

Şöyle izah edeyim. bir depo ile kaç km gittiğinizi tesbit edebilmek için A mesafe ölçeri kullanırsınız. Daha farklı kısa bir mesafeninde kaç km olduğunu belirlermek için B yi kullanabilirsiniz. Bezen çok gerekli oluyor. A yı bozmadan B ile kısa veya uzun bir mesafeyi belirlemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemabay

quote:

Şöyle izah edeyim. bir depo ile kaç km gittiğinizi tesbit edebilmek için A mesafe ölçeri kullanırsınız. Daha farklı kısa bir mesafeninde kaç km olduğunu belirlermek için B yi kullanabilirsiniz. Bezen çok gerekli oluyor. A yı bozmadan B ile kısa veya uzun bir mesafeyi belirlemek için.

Kendi kendine sürekli sifirlanip duruyor. Ben nasıl kontrol edebikirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bilemiyorum. Genelde TRİM tuşuna kısa bir süre basınca sıfırlanır. Eliniz acaba bu tuşa kısa süreliğine alabilir mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilemiyorum. Genelde TRİM tuşuna kısa bir süre basınca sıfırlanır. Eliniz acaba bu tuşa kısa süreliğine alabilir mi

Hocam bir de merak ettiğim bir şey var. Şimdi direksiyondaki telefonla arama tuşuna (yeşil olan) basınca arama geçmişi çıkıyor ya işte oradan aşağı yukarı gitmeyi direksiyondan kontrol edemiyor muyuz?

• herkese merhaba arkadaşlar..
    benimde 2012 kia rio 1.4 crdi fancy im var daha doğrusu yeni aldım 10 gün oldu 40bin kmde fakat beni rahatsız eden bir durum var sizdede varmı aynı durum merak içindeyim tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim benim aracın motorundan 80 km nin üzerineyken uğultulu bir ses keliyor kesik kesik önceleri üzerinde orjinal kumho lastikleri vardı fakat bu ses okadar hissedilmiyordu lastiklerin sert yapısından kaynaklanan asfalt sesinden dolayı 2 gün evvel lastikleri değiştirip michlen lastik taktım asfalt sesinden kurtuldum ama motordan gelen uğultuyu daha net duymaya başladım bu sesi tecrübe edeniniz varmıdır acaba...
    kazasız belasız sürüşler...
  • Arkadaşlar merhaba,
    Otomotikleri nasıl Rio'ların...
  • Arkadaşlar selam,

Bu yokuş kalkış desteği nasıl devreye giriyor allah aşkına biri tarif etsin.
    aracım 2011 model 1.25 fancy. yeni aldım özelliklerini pek bilmiyorum.Yokuş kalkışı denedim ama beceremedim bir yerinde bir düğmesi falan mı var aktif etmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_5834

Arkadaşlar selam,

Bu yokuş kalkış desteği nasıl devreye giriyor allah aşkına biri tarif etsin.
    aracım 2011 model 1.25 fancy. yeni aldım özelliklerini pek bilmiyorum.Yokuş kalkışı denedim ama beceremedim bir yerinde bir düğmesi falan mı var aktif etmek için.

yokuş kalkış destek sistemi her yokuşta devreye girmez. belli bir eğim olması gerekiyor. o eğimde de yaklaşık birkaç saniye devrede oluyor. tamamen araç kendini tutsun diye bekliyorsanız tutmaz sadece kalkışınıza yardımcı olur. eğer aklınıza takılan bir şeyler varsa yetkili serviste yardımcı olacaklardır.
  • 2012 model RIO'da otomatik klima açmayı engellemenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

2012 model RIO'da otomatik klima açmayı engellemenin bir yolu var mı?

kullanma klavuzuna bakarsanız detaylı bir şekilde nasıl kapanacağı anlatilmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

2012 model RIO'da otomatik klima açmayı engellemenin bir yolu var mı?

kullanma klavuzuna bakarsanız detaylı bir şekilde nasıl kapanacağı anlatilmakta.

Teşekkürler.
  • arkadaslar bu aracin fiyati nasildir sizce.ilk kez araba alicam yardimci olursaniz.sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-acil-ihtiyactan-orjinal-araba-195428276/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: verbrecher35

arkadaslar bu aracin fiyati nasildir sizce.ilk kez araba alicam yardimci olursaniz.sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-acil-ihtiyactan-orjinal-araba-195428276/detay

bence iyi hocam fiyatı.
  • herkese merhaba bende 2014 1.4 rio natty mevcut.

benim öğrenmek istediğim birşey var natty de gündüz farı normal lamba ama ben onu sporty modelindeki gibi beyaz led yaptırmak istiyorum fancy modelinde gündüz led varmı emin değilim. bunu yaptıran arkadaş var mı ? yada yapılabiliyor mu ? ayrıca arka led lambalar da yapılabilir mi ? bazı araçlarda xenon far yada led farlar takılınca araçta bazı hatalara neden olabiliyormuş bilgisi olan var mı bu konuda.

herkese kazasız belasız sürüşler dilerim bu arada araçtan çok çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acegod

herkese merhaba bende 2014 1.4 rio natty mevcut.

benim öğrenmek istediğim birşey var natty de gündüz farı normal lamba ama ben onu sporty modelindeki gibi beyaz led yaptırmak istiyorum fancy modelinde gündüz led varmı emin değilim. bunu yaptıran arkadaş var mı ? yada yapılabiliyor mu ? ayrıca arka led lambalar da yapılabilir mi ? bazı araçlarda xenon far yada led farlar takılınca araçta bazı hatalara neden olabiliyormuş bilgisi olan var mı bu konuda.

herkese kazasız belasız sürüşler dilerim bu arada araçtan çok çok memnunum.

fancy de de led yok. Yetkili servise danışırsaniz yardımcı olacaklardır. Buradan bizide bilgilendirirseniz güzel olur.

• Arac uzerine opsiyonel olarak yapistirilan orjinal seritlerin fiyatini bilen var mi servisi aradim ama muhtemelen kapattiklari icin acan olmadi.

• Henüz 2800 km. olan 2014 model rio fancy beyaz aracımı ev aldığım ve paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorundayım ilgilenenlerin pm den mesaj atmaları rica olunur

• quote:

Orijinalden alıntı: SOLARE

Henüz 2800 km. olan 2014 model rio fancy beyaz aracımı ev aldığım ve paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorundayım ilgilenenlerin pm den mesaj atmaları rica olunur

sa. Yakit dizel mi ? Hasar kaydi lokal boyasi veyabi degiseni var mi? Fiyat ne dusunuyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bLockhiT^

quote:

Orijinalden alıntı: SOLARE

Henüz 2800 km. olan 2014 model rio fancy beyaz aracımı ev aldığım ve paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorundayım ilgilenenlerin pm den mesaj atmaları rica olunur

sa. Yakit dizel mi ? Hasar kaydi lokal boyasi veyabi degiseni var mi? Fiyat ne dusunuyorsun ?

Aracım hatasız henüz fabrikanın zarar görmesin diye koltuklara ve diğer aksamlara geçirdiği poşetler, koltuklar hariç üzerinde duruyor hata boya yok en ufak nokta kadar bile çizik yok 1,25 benzinli fancy full modeli şehir içi yakıt değerim 6.8 tabi - 10 derece olan bir ilde kullanıyorum buna rağmen harika, fiyat konusunda görüşmek isterseniz özelden size telefon numaramı gönderiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLARE -- 14 Ocak 2015; 15:22:33 >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.