Şimdi Ara

>>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<< (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
22
Favori
129.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SOLARE

quote:

Orijinalden alıntı: bLockhiT^

quote:

Henüz 2800 km. olan 2014 model rio fancy beyaz aracımı ev aldığım ve paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorundayım ilgilenenlerin pm den mesaj atmaları rica olunur

sa. Yakit dizel mi ? Hasar kaydi lokal boyasi veyabi degiseni var mi? Fiyat ne dusunuyorsun ?

Aracım hatasız henüz fabrikanın zarar görmesin diye koltuklara ve diğer aksamlara geçirdiği poşetler, koltuklar hariç üzerinde duruyor hata boya yok en ufak nokta kadar bile çizik yok 1,25 benzinli fancy full modeli şehir içi yakıt değerim 6.8 tabi - 10 derece olan bir ilde kullanıyorum buna rağmen harika, fiyat konusunda görüşmek isterseniz özelden size telefon numaramı gönderiyorum

hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLockhiT^

quote:

Henüz 2800 km. olan 2014 model rio fancy beyaz aracımı ev aldığım ve paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorundayım ilgilenenlerin pm den mesaj atmaları rica olunur

sa. Yakit dizel mi ? Hasar kaydi lokal boyasi veyabi degiseni var mi? Fiyat ne dusunuyorsun ?

ne kadar
  • Arabamı satmaya kıyamadım ayrıca gün geçtikçe daha çok sevmeye başladım. Sizlere bişey sormak istiyorum bizim araçlarda viraj aydınlatma varmış biliyormuydunuz ? Yada dogru mu ?

• quote:

Arabamı satmaya kıyamadım ayrıca gün geçtikçe daha çok sevmeye başladım. Sizlere bişey sormak istiyorum bizim araçlarda viraj aydınlatma varmış biliyormuydunuz ? Yada dogru mu ?

sporty donanımında var diye biliyorum.
  • Beyler merhaba bu aracin 1.25 concept donanim olan 2015 icin sifir fiyati 45500 tl fiyat aldim trafik srti paspas ve yangin tupu hediye en uygun bu fiyati verdiler bekleyelim mi yoksa alalim mi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Beyler merhaba bu aracin 1.25 concept donanim olan 2015 icin sifir fiyati 45500 tl fiyat aldim trafik srti paspas ve yangin tupu hediye en uygun bu fiyati verdiler bekleyelim mi yoksa alalim mi ..

Sahibinden.com sitesine bakarsanız 1.25 Fancy modelinden tüm Türkiye'de 60 adet görürsünüz bu demektir ki alan vazgeçemiyor bu kadar donanımlı ve az yakan bir araç bulmak zordur. Bence hiç düşünmeden alın pişman olmazsınız derim. Fiyatı nereden aldınız bilmiyorum ama bir de Adıyaman Özdicle Otomotivden fiyat alın satış müdürü Cengiz Bey, mutlaka bu arkadaşla görüşün kesinlikle aldığınız fiyatın altına verecektir aracı. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu araç benim ve hafta sonu şehir dışı yakıt tüketimim hesabını siz yaparsınız artık :)

https://www.youtube.com/watch?v=p56eKQELjSc

• 2015 Makyajlı Rio fiyatları biraz pahalı değil mi?
    55e Juke Otomatik veriyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

2015 Makyajlı Rio fiyatları biraz pahalı değil mi?
    55e Juke Otomatik veriyolar.

55 bine visia donanımı alınabiliyor juke un. 53700 tl ye makyajlı rio concept donanımı alınabiliyor. donanımlara bakınca juke daha pahalı duruyor
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Rio nee, Juke ne?
    100 kişiye sorsak 99u Juke der.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Rio nee, Juke ne?
    100 kişiye sorsak 99u Juke der.

99 Kişiyi bulun öyle tartışalım. Dijital klima deri direksiyon ve vites topuzu hız sabitleme sınırlama bluetooth usb bağlantısı alaşım jant vs. Ve fazlası... Boş juke için daha fazla para veririm diyorsanız sizi tutan Yok. Hayırlısı olsun

• Aslında hasanoglanli doğru diyor rio neree juke nere kurbağa görünümlü bi araba asla bir rio nun sisfarı etmez

• arkadaşlar forum çok hareketsiz arabayı alan kenara çekiliyor. Biraz yorum olsun da şenlensin buralar.

• Bu kia 1.25 benzinli aracin motor kapagi sizce neden yok motor kapagi takilirsa sikinti olur mu :)

• sıfır almayı düşünüyorum ama keşke benzinli manuel olanda led gündüz farı ve led stop olan donanım paketi olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

sıfır almayı düşünüyorum ama keşke benzinli manuel olanda led gündüz farı ve led stop olan donanım paketi olsaydı

en büyük eksiklik 1.25 motorda en üst paketin olmaması.

• acaba şuan piyasada rio mu daha çoktur ceed mi ? ikisinin de son kasaları için soruyorum .
  • h.cagil H kullanıcısına yanıt
    satış rakamlarından öğrenebilirsin
  • Merhaba arkadaşlar,
    ocak ayında sıfır 2014 rio fancy 1.4 dizel alarak aranıza katıldım.
    Arabamdan genel olarak memnunum, büyük bir zevkle kullanıyorum.
    Araç şu an 4.500. km de. Ancak yakıt tüketimi şehiriçi 7 - 7,5 lt değerinin altına düşmedi.
    Bu değerler şu an için normal mi?
  • 2015 Makyajlı kasa Consept jantlarını gören var mı?
    Yeni bir 16" jant var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aldibero

Merhaba arkadaşlar,
    ocak ayında sıfır 2014 rio fancy 1.4 dizel alarak aranıza katıldım.
    Arabamdan genel olarak memnunum, büyük bir zevkle kullanıyorum.
    Araç şu an 4.500. km de. Ancak yakıt tüketimi şehiriçi 7 - 7,5 lt değerinin altına düşmedi.
    Bu değerler şu an için normal mi?

Öncelikle aracı hangi şehirde kullanıyorsunuz akıcı bir trafikmi var yoksa dur kalkmı biliyorsunuz bunlar hep etken ama yazdığınız veriler bir süre sonra yani 5000 km den sonra standardına dönecektir. Aldığınız yakıtta önemli tabi opet yada shell deneyin fark edecektir mutlaka
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.