Şimdi Ara

İşte yeni mountlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • heh bi böcek sürmediğimiz kalmıştı oda oldu.gerçi bu ne böceğe benziyor nede başka bişeye...Allah aşkına ne bu ya alien filminden fırlamış gibi hiçbişeye benzetemedim walla...yakında murloc koyacaklar binek olarak!!!tövbe tövbee
  • BEN BUNLARA PARA VERMEM.
  • hakkaten rezil olmus
  • Bu ne lan?!Harbi blizzard kafayı yedi,acaba kadrosu falan mı değişti bu adamların bu nedir böyle yaa...2004'te wow'u yapan blizzard ile şimdiki kadro değişti bence.Böyle rezillik olamaz...Blizz vaadettikleri şeyleri vereceğine yeni mount,honor sisteminde yenilik yaparak iyice batırmaya başladı oyunu.Vaadettiklerini verseler şu oyuna bağlanacak milyonlarca insan var.Hattta artık lütfen saçmalamasınlar,bu hailyle bile oynayacak milyonlar var.Yenilik diye saçmalık yapmaya başladılar.wow'un sonunu hiç iyi görmüyorum ben bu gidişle...Gel Warhammer..Gel!
  • o ne öyle vatoz balığı gibi valla para vermeye yazık ne onlar öyle iğrenç bişe yaa bari birşeye benzeseydi hiç bilmediğimiz görmediğimiz bişe..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu silah yeni galiba :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evt hic güzel degiler
  • bu FACTION BINEGIDIR(nether ray) skyquard factionunun binegi. yanı daha baska 280 lik binekler de var.

ama harbiden irenç. vatosa benzıolar
  • ben test server da sadece netherdrake yi gördüm gayet güzel ama armor lu olan netherdrake daha bir dehşet :D
  • Bizde sanıyorduk natherdrake açılacak.. Nether ray miş.. Komedi ötesi bi binek..

Zırhlı netherdrake almak kolay değil sadece arena şampiyonlarına verecekler.
  • benim bildiğim ejderhaydı yaw hani şu nagrad'ın bi questinde bindigimiz bu nedir anlamadım
  • Abi yapmayınya süper olmuş çok tatlılar bence

Hem çağ uzay çağı sonuçta Draneiler uzaylı Outland uzay memleketi e bizde uzaylı bi böcüqe binmeliyiz ama dimi?

Ama tatlı olmuş emege saygı

( bana sorarsanız ben o şeye binmem tatlı ama çok komik) bir Taurenin o şeye bindiğini hayal edemiyorum eğer görürsem 3-5 gün boyunca gülerim herhalde

• WoW=Karmasa
    Karmasa=>cok satar...
  • Buraya yazan bir çok kişi outland e gitmemiş
    zangarmarsh da bunların ufaklarında heryanda var
    ayrıca cok şık
  • Gusel Gusel Beğendim
  • zangarmarsh tı galiba ismini kestiremiom o şeirde bunnarın mob olanlarından bolca war bide bunların goövde kısımları bişeye benzio ama neye acep :) neyse anladınız siz onu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goaben -- 27 Nisan 2007; 14:00:59 >
  • bi pokemona binmediğimiz kalmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.