Şimdi Ara

İŞTE YENİ OPEL ASTRA! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.642
Cevap
36
Favori
1.787.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orjinalden alıntı: strong84

Motor seçenekleri hakkında bilgi varmı

1.3 CDTİ 90 hp'den 105 hp'ye çıkacakmış tabiki 6 ileri manuel şanzıman ile

Kaynak : Otohaber

GM / Opel üstünde çalıştıkları elektrikli bir motor vardı. şarj ile 60 km. hiç benzin yakmadan gidebilen bir 250 tane lityum-iyon pil ile donatılmış bir motor.. O motor ilk etapta olmasa dahi yeni Astra' da sunulabilir deniyor. Elektrik sarfiyatı çok yüksek değilse şarj süresince (3-6 saat) çok avantajlı olabilir.
    Türkiye' ye gelmesi düşük bir olasılık tabii.

• quote:

quote:

quote:

Motor seçenekleri hakkında bilgi varmı

Çok teşekkür ederim vw tsi motor benzeri seçeneğide olsa çok güzel olur

• 1.4 turbo olcak deniyordu 120 ve 140 hp lik modeller hatta testte yakalanmıştı. tsi da ki gibi twincharger la daha yüksek güç elde edilir opc ortalaması yakalanırsa tek turboyla bile 168 hp üretebilir litre başına 120 hpden(bknz corsa opc 1.6 192 hp astra opc 2.0 240 hp)
  • 1.4 turbo motor çok iyi olur gerçekten meganda bile 1.4 turbo 130 hp motor kullanılacağı yazıyor
  • Arkadaşlar 2 tane foto buldum.Böyle çıkma ihtimali çok yüksek gibi geliyor bana...Eğer böyle olursa çok hoş bir duruşu var gerçekten kral bi araç olur.

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

• quote:

Orjinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Arkadaşlar 2 tane foto buldum.Böyle çıkma ihtimali çok yüksek gibi geliyor bana...Eğer böyle olursa çok hoş bir duruşu var gerçekten kral bi araç olur.

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İnsignia'nın da ilk PS resimleri çıktığında öyle deniyordu. Piyasaya çıkınca gördük ki pek değişiklik olmamış. Astra'da %50 bu tarz çıkabilir.

• quote:

Arkadaşlar 2 tane foto buldum.Böyle çıkma ihtimali çok yüksek gibi geliyor bana...Eğer böyle olursa çok hoş bir duruşu var gerçekten kral bi araç olur.

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

ön far grubunun yapısı bu olacak,ama önden tam olarak bu değil araç..ama buna baya benzer olacak..

arka far grubu ile biraz oynanmış,yine tam olarak bu değil..ayrıca aracın arka duruşu bu değil..

bu resimler bayadır internette vardı,bunlar bir kurumun yaptığı tahmini photoshop çalışmaları..zaten resimlerde de bir gariplik olduğunu hissediyor insan

ayrıca önden çekilmiş resmin daha gerçekçi olduğunu arka kelebek camların üste doğru uzayarak arkaya yaklaştığını görürsünüz aynı en son yayınlanan gerçek fotoları gibi.arkadan çekilen fotoda arka kelebek camlar aşağıya doğru uzayarak sonlanıyor yani bu 2. resmin pek bir inandırıcılığı yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 16 Şubat 2009; 1:39:45 >

• acaba baz fiyatı neolacak easytronik olanı nekadar olacak
    bu kriz ortamında çok önemli
    vw golfte zam üstüne zam yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

acaba baz fiyatı neolacak easytronik olanı nekadar olacak
    bu kriz ortamında çok önemli
    vw golfte zam üstüne zam yapıyor

Easytronic koymayacak sanırım buna. Öyle bi hata yapacağını sanmam. Aynı hata iki defa yapılmaz bu sektörde pek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: livaneli0008

yeni bir resim

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İlk anda yeni megan zannettim..
  • quote:

105 hp olsa ne olur ki arkadaşlar, 1.3 dedikleri 1248 cc motorla. Corsa da bu motor çok iyi ama Opel artık Astra ve yukarısı için 1.5-1.6 cdti bir motor yapmalı ki focus, pejo, citroen, megan gibi dizellere rakip olabilsin.. Bunları Astra 1.6 benzinli kullanıcısı olarak söylüyorum, yanlış anlaşılmasın..
  • sadece türkiye için öyle bir motora ihtiyac duymazlar . çok çok başarılı bir 1.7 cdti var.
  • aracın kamuflaşsız gerçek fotoları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.profilden çekilen fotoğrafa bakıldığında seat leon'a çok benzediğini hemen farkettim.opel tasarım konusunda çok iyi şeyler yapmaya başladı.
  • Şu sunroof'u keşke panaromik yapsalardı
  • Yeni astra Türkiyeye gelene kadar çoğunluk için alınır olmaktan çıkacak gibi , bir sene sonra dolar ve euronun hangi değerlere yükseleceği , ve eski işlerimizi koruyup koruyamayacağımız şüpheli biraz. Beş ayda parası % 45-50 değer kaybetmiş başka bir ülke var mı acaba . Otomobil firmaları gene de çok az zam yaptılar sayılır
    Affınıza sığınarakhttp://www.penguen.com/content/Kapak/kapak335.jpg
  • Hocam malasef haklısınız bir kaç yıl boyunca sıfır araba almak çok zor olacak. Yeni astranın son halini sabırsızlıkla bekliyorum ama.
  • quote:

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

böyle çıkmaz bu çok kötü gözüküyor ve bu şekilde çıkmayacak zaten
    bu kasa daha çok zafira scenic kasalarına benziyor yani mpv bir araca daha çok benziyor

• Daha çıkmasın ki 2008 Astramızın keyfini doyasına sürelim
  • Arkadaşlar,bende opel astra alacaktım , ama kasa değiştirecegini duydum vazgeçtim , bu işi en iyi bilen Almanyada opel fabrikasında çalışan bir arkadasımı aradım.Arkadaşım opel Astra'nın son versiyonunun resmini gönderemeyeceğini ama insignia ön far ve ön kaput'u gibi olacagını arka farklarında daha ince ve daha guzel olacağını soyledi.Bu arada piyasada dolaşan resimler ve araba görüntüleri sadece ön tanıtım amaçlı yapılan demo astralara aitmiş yani baz modeli daha farklıymış.Dedikleri aynen bu şekildeydi bana telefonda. İyi gunler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tekos

Arkadaşlar,bende opel astra alacaktım , ama kasa değiştirecegini duydum vazgeçtim , bu işi en iyi bilen Almanyada opel fabrikasında çalışan bir arkadasımı aradım.Arkadaşım opel Astra'nın son versiyonunun resmini gönderemeyeceğini ama insignia ön far ve ön kaput'u gibi olacagını arka farklarında daha ince ve daha guzel olacağını soyledi.Bu arada piyasada dolaşan resimler ve araba görüntüleri sadece ön tanıtım amaçlı yapılan demo astralara aitmiş yani baz modeli daha farklıymış.Dedikleri aynen bu şekildeydi bana telefonda. İyi gunler.

Nasıl yani,en son Portekizde bu yüzünü göstermişti.Buna benzemeyecekmiymiş?

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.