Şimdi Ara

İŞTE YENİ OPEL ASTRA! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.642
Cevap
36
Favori
1.787.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anahtarsız sistem yine opsiyon olacak sanırım.
  • ben bu tasarımı beğenmedim.hormonlu insignia olmuş.eski kasada daha sert özgün hatlar vardı....
  • Corsa'nın boyutlarını genişletmişler, Astra çıkmış ortaya..
    Ben de beğenmedim hiç..
  • Kokpit yeter

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

• Türkiye ye ne zaman geliyor bu araç belli mi ?
  • Heytt be Süper bi otomobil olmuş.Umarım şu 2. sayfada,en son mesajdaki kırmızı araba gibi çıkar...Şu andaki güncel kasa kasa astralar zaten harika! 2010 Astra tahminimce C sınıfında en iddaalı araçlardan biri olur....Astra,ister tip olsun,ister iç mekan işçiliği ve kalitesi olsun en sevdiğim araçlardan biri zaten... Discover Opel
  • Bu şekilde de çıkabilir:
     İŞTE YENİ OPEL ASTRA!
  • 2009 Eylül'de Frankfurt Austoshow'a kadar beklemekten başka yol yoknette bir ton casus foto war.hangisine güwenecen?ama kesin olan şu ki ''JUNIOR INSIGNIA'' olacak...
  • Bugün arabamı sattım (sonunda) ve Astra ve Focus gelmeden hiçbir arabaya para vermeyi düşünmüyorum.uzun bir süre için yaya kaldım =)ama bu iki modelden birini seçip en az 8 yıl kullanmayı düşünüyorum.Astra'nın tasarımı kendi yüklediğim resimlerdeki gibi olurda,flexi ride,bağımsız arka süspansiyon,ivmelenmede daha başarılı ve nispeten daha ekonomik bir motor ( twincharger gibi) ile gelirse ilk tercihim olur....ama herşey bir yana kokpite bayıldım
  • Twincharger gelecek gibi.

Aslında Corsa GSI gibi motor getirseler olmaz mı? Olur gibi.

Keşke şu 1.3 105 HP dizel motoru da 1.4 1.6 falan yapsalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

...................
    Keşke şu 1.3 105 HP dizel motoru da 1.4 1.6 falan yapsalar.

Keşke, bende dört gözle bekliyorum ama ihtimal az hatta yok gibi..
  • Yeni Astra çok iddalı olacağa benziyor..Ve ayrıca kokpit harika,arka tasarım da gayet hoş olmuş (resimlerde göründüğü kadarıyla).Kısaca kalite olarak bir adım daha önde olacak.Zaten Opel Yeni Corsadan bu yana çıkardığı arabalarla 'Ben Alman arabasıyım' dedirtiyor kendine..

Ah bide şu Combonun yeni kasası gelse tam süper olacak ama ...Ne zaman çıkacağını bilen varmı acaba?
  • Güzel olmuş çok satar
  • 1.3 90 hp 105 hp ye çıkarılırsa,

acaba eski bir kullanıcı , servislerde yeni yazılım yükleterek orginal bi şekilde 105hp ye çıkartılabilir mi?
  • ön güzelde arkada tip yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: rallyman23

ön güzelde arkada tip yok

Amma yaptın be hocam...
  • arka yan profil mazda 3 ten esintiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: oquzdag

1.3 90 hp 105 hp ye çıkarılırsa,

acaba eski bir kullanıcı , servislerde yeni yazılım yükleterek orginal bi şekilde 105hp ye çıkartılabilir mi?

Büyük ihtimale öyle yaptılar aynı motorda yazılımla oynandı ya d aturbo basıncı arttırıldı biraz.

Eski garantisi bitmiş aracı götür Chip tuning yaptır %20 ya da 40 performans artışın olsun. 90 iken 126 olsun
  • sadece turbo basıncı artırılmamıştır o işlem yapıldıysa. bence turbo ünitesi bile değiştirilmiş olabilir. 75 likle 90lıklar arasında yazılımdan öte farklar var. ayrıca 1.3 cdti yerine daha büyük hacimlisi lazım ama 1.7 cdti olduğu için opel yanaşmaz 1.6 üretmeye.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: oquzdag

1.3 90 hp 105 hp ye çıkarılırsa,

Büyük ihtimale öyle yaptılar aynı motorda yazılımla oynandı ya d aturbo basıncı arttırıldı biraz.

Eski garantisi bitmiş aracı götür Chip tuning yaptır %20 ya da 40 performans artışın olsun. 90 iken 126 olsun

• Bu resime bakarak arka süspansiyonun yine tam bagımsız olmayacağı söylenebilirmi?

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.