Şimdi Ara

İŞTE YENİ OPEL ASTRA! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.642
Cevap
36
Favori
1.787.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabam.com da bikaç official resim yayınlanmış...ön panjur küçük geldi bana...makyaja yer bırakmışlar heralde...ama genel anlamda baya güzel
  • Bingo! yorumları merakla bekliyorum

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

Arkadaşlar bu resimler Opel'in yayınladığı fotoğraflar.

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 9 Nisan 2009; 16:25:25 >

• C4 ile Leon arası birşey çıkmış sanki ortaya
  • fotolar ps olabilir. xenon mercekler var ama far yıkamalar yok.
    gtc si bi şekillensin para biriktirmeye başlıyorum yarın...
    edit: gtc de 6 silindirli bir makina gelme ihtimalinden bahsediyor. opc olay abartacak heralde=)
    ayrıca 1.4t motorun da 180 hp civarında güç üretmesi bekleniyormuş. opel durdun durdun turnayı vurdun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 9 Nisan 2009; 19:11:59 >
  • dış görünümü bence yeni fiestayı andırıyor
  • bencede ps olabilir..ön ızgara bu kadar küçük olmaz uymuyo tasarıma

quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

fotolar ps olabilir. xenon mercekler var ama far yıkamalar yok.
    gtc si bi şekillensin para biriktirmeye başlıyorum yarın...
    edit: gtc de 6 silindirli bir makina gelme ihtimalinden bahsediyor. opc olay abartacak heralde=)
    ayrıca 1.4t motorun da 180 hp civarında güç üretmesi bekleniyormuş. opel durdun durdun turnayı vurdun
  • güzel olmuş
  • Dizel'in motorunda değişme var mı? 1.3 90hp yakıştırmıyorum bu araca. En azından 1.4-110hp olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Dizel'in motorunda değişme var mı? 1.3 90hp yakıştırmıyorum bu araca. En azından 1.4-110hp olsun.

Daha öncede yazmıştım. 1.3 cdti 90 hp'den 105 hp'e çıkarılacak .

Kaynak : Otohaber

• Nm değerleride etkili tabiki,sadece HP artışı kaydadeğer bir performans artışı sağlamaz.
  • nasıl sağlamaz?
    motor gücü ne kadar artarsa aracın düz yolda max devir çevirebilme kapasitesi artar. benim arabam 6. vites 5bin devir görürse 210 km/h civarında bir teorik hıza sahip ama düzlükte 180i geçmesi bile zar zor oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Robertobaggiojuve

Nm değerleride etkili tabiki,sadece HP artışı kaydadeğer bir performans artışı sağlamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umit

quote:

Orjinalden alıntı: berat23

ben bu tasarımı beğenmedim.hormonlu insignia olmuş.eski kasada daha sert özgün hatlar vardı....

Biz demek istediğini anladık ama hormonlu insignia anlatmak istediğinin karşılığı değil herhalde . Hormonlu deyince insan daha gelişkin ,şişik birşey bekliyor.
    Ben de yuvarlak hatlarından hoşlanmadım, keşke biraz daha sert tipli olsaydı. ( herkesin zevki kendine tabi)

ben hala h kasayı çok beğeniyorum tasarım olarak.kaba hatlara fazla ellemeden far tampon vs parçalar değiştirilerek yeni bir astra oluşturulabilirdi.bu fotoğraflarda(bariz ps olsada) araç çok yükek duruyor.

birde insigniadaki gibi geniş çamurluklar olursa iyice garip olur.insigniayı tam karşınıza alıp baktığınızda resmen şaşı çinliye benziyor.çamurluklar hem çok geniş hemde dışarda.insignia yandan güzel ama karşıdan çok garip duruyor bence.yeni astrayıda insignianın büyütülmüşü yaparlarsa hormonlu insignia olur(insignianın enden boydan kısılmış hali,yükseklik aynı)

astra h ın yol tutuşu baz haliyle bile gayet iyi.şahsen ben birçok kez isteyerek/istemeyerek deneme imkanı buldum biliyorum.illa bağımsız olsun diye düşünmeye gerek yok ,bağımlıykende gayet iyi.

motoruda 1.4 t olursa birde yanında güzel bir otomatik şanzıman koyarlarsa ben almayı düşünüyorum.gerçi opeli türkiyede yeni çıkmışken almak büyük risk ama olsun.bu ülkede yaşamak doğuştan risk zaten...

• Ben çocukluğumdan beri Opel arabalarını beğeniyorum. Corsa Clio derken Clio HB aldım. Şimdi bu yaz gelmeden Astra HB alacaktım ama yeni kasanın çıkmasını bekliyorum. Sırf yeni kasa için aracımı 1 yıl daha kullanacağım. Astra'nın iç ön konsolunu pek beğenmiyordum ama bu sefer Astra bu yönden de beni mutlu etti. Son olarak 90hp 105 olmasına ise Allah derdim.:) Keşke motor'da 1.4 ya da 1.5 olsaymış ama neyse. Şimdilik çok olumlu bakıyorum ve araç kesinlikle çok satar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Umit

quote:

ben bu tasarımı beğenmedim.hormonlu insignia olmuş.eski kasada daha sert özgün hatlar vardı....

Biz demek istediğini anladık ama hormonlu insignia anlatmak istediğinin karşılığı değil herhalde . Hormonlu deyince insan daha gelişkin ,şişik birşey bekliyor.
    Ben de yuvarlak hatlarından hoşlanmadım, keşke biraz daha sert tipli olsaydı. ( herkesin zevki kendine tabi)

ben hala h kasayı çok beğeniyorum tasarım olarak.kaba hatlara fazla ellemeden far tampon vs parçalar değiştirilerek yeni bir astra oluşturulabilirdi.bu fotoğraflarda(bariz ps olsada) araç çok yükek duruyor.

birde insigniadaki gibi geniş çamurluklar olursa iyice garip olur.insigniayı tam karşınıza alıp baktığınızda resmen şaşı çinliye benziyor.çamurluklar hem çok geniş hemde dışarda.insignia yandan güzel ama karşıdan çok garip duruyor bence.yeni astrayıda insignianın büyütülmüşü yaparlarsa hormonlu insignia olur(insignianın enden boydan kısılmış hali,yükseklik aynı)

astra h ın yol tutuşu baz haliyle bile gayet iyi.şahsen ben birçok kez isteyerek/istemeyerek deneme imkanı buldum biliyorum.illa bağımsız olsun diye düşünmeye gerek yok ,bağımlıykende gayet iyi.

motoruda 1.4 t olursa birde yanında güzel bir otomatik şanzıman koyarlarsa ben almayı düşünüyorum.gerçi opeli türkiyede yeni çıkmışken almak büyük risk ama olsun.bu ülkede yaşamak doğuştan risk zaten...

'şaşı çinli' Hocam süpersin.

süspansiyon konusunda bağımlıyken yol tutuşu gayet iyi olabilir ama bağımsız süspansiyonun keyfi bambaşka.

• İç tasarımın pekte başarılı olduğu söylenemez ancak tasarım şık ve dinamik duruyor...
  • Depo solda olmaz diyenler vardı.

Ben depo kapağı olayını farklı düşüdüm. Acaba dedim ve işte.

resmi ters çevirdim. depo kapağı sağda oldu Bi ihtimal.

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 14 Nisan 2009; 22:53:10 >
  • Tasarımı harika olmuş bence. Beklemeye değer. Fakat adam gibi otomatik vites koymaları gerek artık. 90 hp "yeterli" ama yeterliden biraz daha fazla motor gücü isteyenleri focusa pejo 308e kaptırmasınlar da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakaniko

Depo solda olmaz diyenler vardı.

Ben depo kapağı olayını farklı düşüdüm. Acaba dedim ve işte.

resmi ters çevirdim. depo kapağı sağda oldu Bi ihtimal.

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

aynen arkadaşım zaten işin özüde o..resimler gerçek fakat program yoluyla aynadaki görüntüsü alınmış şekilde yayınlanmış!

• Bilindiği üzere Opel astra sedan, hatchback ten daha sonra piyasaya sürülecek. Ama spy photoları yayınlanmaya başladı. Tabi resimlerdeki araç opel değil. GM bünyesinde yer alan, astra sedanla aynı platformu ve kasayı paylaşacak olan buick markasına ait.

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

İŞTE YENİ OPEL ASTRA!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.