Bildirim
İşte yeni Volkswagen Passat | Yenilikler, değişenler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Süreyya hanım?
-
Çin(piyasası) Passatı bence daha güzel olmuş. -
Erdi hocam araç içi teknolojilere de bir el atsan süper olur aslında ayrı bir konsept olarak.
-
Passat mı çekeyim altıma?
-
-
klasik süreyya konusu -
-
Deyişensiz
-
Tok kapi sesi de olcak mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taaaaaaaa ne zamandır DH'de otomobil editörü iş ilanı var.
Konsept olarak Saffet Üçüncü'nün " 0'dan 100'e " programından bir bölüm paylaşıyorum.
Kim der ki Erdi Bey böyle bir program yapamaz? Hani otomobil teknolojileri ve fuarları bir yana dursun o kısmı zaten halleder de... Hatta trafikte arabayı kullanmasına bile gerek yok, teknik ve sürüş deneyimi videoları bağlamında;
- İstanbul'da satış yapan Volkswagen, Toyota, Ford... firmalarla anlaşılsa,
- hem trafikte hem yerinde muhabbet tarzında markaların o yıl çıkan modelleri firma yetkilisi ile muhabbet tarzında sunulsa ne güzel olurdu.
Firmalarında tanıtım ve reklam olarak işine gelirdi. Birde Monster gibi bir sponsor bulundumu...
(Dipnot: Monster - otomobil ne alaka diyenler için; gereksiz, saçma ve özensiz reklam değerinde "Monster'da Bu Hafta" programı yerine çok daha cool bir videosunu paylaşıyorum. Reklam dediğin böyle yapılmalı kanaatimce)
-
Bende kim süreyye diyecek diyordum taam. Nasılsa satıyoruz diye avrupa versionda bi degişiklik yapmamışlar kısaca.çin versiyonu gerçektn göze güzel görünüyor.
-
Gözüm yenilik arada ama hiçbir yenilik göremedim bulamadım
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X