|
Bildirim
Geçen sene sattığım 2012 tiguan 318.000 TL olmuş. Bu fiyata 2012 araba mı alınır derken şu fiyatları gördükçe paranız varsa alın diyorum. çünkü şuan pahalı olana 3 ay sonra ucuzmuş diyoruz. hoş bu fiyatlara araba alacak babayiğit de kaldı mı bilmiyorum artık.
|
Bayi müdürlerinin ve satış temsilcilerinin hesap hareketleri incelenirse sebebi ortaya çıkacaktır...
|
Ayını tam hatırlayamayacağım, 2021 ilk çeyreğinde, 2021 1.5tsi tiguan Rline paket aldık (470bintl) o zaman bu arabaya bu para verilir mi demiştik. Çok şükür almışız. Aracın tipi hoşuna gidipte alamayanlar hiç üzülmesin. AraÇ çok boktan. (içini dökmek gibi olsun) 19inç jantlar çok konforsuz, hayvan gibi yol sesi var. İzolasyon yok... C segmenti suv böyle mi oluyor anlamadım. Premium B segmenti olurmuş. Klima bölgesinin kullanımı , direksiyon üzerindeki kullanım inanılmaz sıkıntılı. Direksiyon kavraması malzemesi et kalınlığı çok iyi.
|
Çok ihityacınız olmadığı sürece araba almayın, kiralayın. Bu vergi sistemi devleti zengin etmekten başka bir şey değil. Milletin kazandığı her kuruşu almaya çalışıyorlar dolaylı yollarla.
|
Hayalimdeki aracımdın tiguan. Hayallerim hayal oldu..
|
Sıradan Volkswagen ilgi çeken bir iç veya dış tasarımı yok, iç tasarımı artık çok eskidi ve çok pahalı.
|
Bu arabanim 2.0t sifir amerikada 29.000 $
Köle gibi yasiyorsunuz turkiyede soylim..2.ci eli 19.000 ile 22.000 dolar arasinda hatta..2.0t turbo motorlusu hemde |
|
|
|
adam bütün akrabalarına araba almış sonrasında satmak için:... |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 5 Aralık 2021; 15:57:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yaşam umudumuzu çaldılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |