Şimdi Ara

İstediğim hesabı banlatmak aslında mümkün (galiba). (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten dh de yazılanlara göre hareket ediyor riot. burda açılan konudan dolayı kimse ban yemez. eğer riot hesap satışını kendi tespit ederse banlar.
  • Bu bölüm şaka gibi ya açılan konuya bak
  • 5 kere okudum ilk mesajı anlamadım. Allah'tan altta açıklamış kanım dondu nefes alamıyorum. Nasıl bir psikopatlıktır bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akilsizadam

5 kere okudum ilk mesajı anlamadım. Allah'tan altta açıklamış kanım dondu nefes alamıyorum. Nasıl bir psikopatlıktır bu?

+123712427389423904
  • banlatamazsın askıya aldırırsın en fazla hesabı oda sağlam kanıt gerektiriyor yani öyle kolay değil o işler.
  • allaha, atatürke, kurana küfür ss leri atttım da ne yaptı support oto mesaj atmaktan başka ?
  • Dyrus'un hesabı banlattım kardeş eyvallah
  • Arkadaslar Sımdı Benım Hesabım Baska Bırı Tarafından Ele Gecırıldı Ele Gecırılen Hesabın E Posta Adresı Bloklu Ve Ben Suan Baska Hesap Kullanıyorum Ama O Hesaba Gırınce Baskaları Moralım Bozuluyor Yanı Bazen Kufur Bıle Ettıgım Oluyor O Nedenle Ben Bu Hesabı Nası Banlatırım Lütfen Yardım Edın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakvrls

Arkadaslar Sımdı Benım Hesabım Baska Bırı Tarafından Ele Gecırıldı Ele Gecırılen Hesabın E Posta Adresı Bloklu Ve Ben Suan Baska Hesap Kullanıyorum Ama O Hesaba Gırınce Baskaları Moralım Bozuluyor Yanı Bazen Kufur Bıle Ettıgım Oluyor O Nedenle Ben Bu Hesabı Nası Banlatırım Lütfen Yardım Edın.

Riota hesabım çalındı dite ticket at sorular verecekler cevaplayabildiğin kadar cevapla senin olduğuna inanırlarsa hesabını geri verirler en kötü banlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakvrls

Arkadaslar Sımdı Benım Hesabım Baska Bırı Tarafından Ele Gecırıldı Ele Gecırılen Hesabın E Posta Adresı Bloklu Ve Ben Suan Baska Hesap Kullanıyorum Ama O Hesaba Gırınce Baskaları Moralım Bozuluyor Yanı Bazen Kufur Bıle Ettıgım Oluyor O Nedenle Ben Bu Hesabı Nası Banlatırım Lütfen Yardım Edın.

· Hesap Adı (LoL istemcisine giriş yapmak için kullandığın isim):
    · Sihirdar Adı (arkadaşlarının oyun içinde seni gördükleri isim):
    · Oynadığın sunucu(TR/EUW/EUNE/NA):
    · Hesabını oluşturduğun sunucu(TR/EUW/EUNE/NA):
    · Hesap oluşturulma tarihi (Ay/Yıl):
    · Doğum tarihin (Ay/Yıl):
    · Hesap kaydı sırasında kullandığın e-posta adresi:
    · Hesaba ulaştığın son tarih:
    · Hesap kaydını gerçekleştirdiğin yer (Şehir/Ülke):
    · Hesaba erişimi olan başka kimse varsa sihirdar isimleri:
    · Hesabına bugüne kadar yollanan&hesabından yolladığın hediyeler ve bunları yolladığın&aldığın kişilerin sihirdar isimleri:
    · Hesabından bugüne kadar yaptığın iade işlemleri(şampiyon,kostüm,rün vb.):
    · Hesabı oluşturan kişi sen misin?
    · Hesaba nasıl sahip olduğun:
    · Hesapta kullanılan başka e-posta adresleri:
    · Hesabının transfer geçmişi(bugüne kadar sunucular arasında yapmış olduğun transfer işlemleri):
    · Bugüne kadar yapmış olduğun sihirdar ismi değişiklikleri(eski sihirdar ismi - yeni sihirdar ismi):
    · RP satın almak için kullandığın ödeme yöntemlerinin listesi:
    · Satın aldığın ilk birkaç şampiyon:
    · RP ile satın aldığın ilk öğe:
    · IP ile satın aldığın ilk öğe:
    · Paypal, Paysafecard veya SMS doğrulama sayıları:
    · RP almak için kullandığın kredi kartının (kartlarının) son dört hanesi ve son kullanım tarihi:
    bunların hepsinin cevabını yazıp riota ticket atman yeterli

• galiba değil kesin işe yarıyor. sayende 100 hesap banlattım. sıra sana da gelicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.