Şimdi Ara

İstediğim Tonu Alamıyorum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 hafta önce cort x-2 ve marshall mg10cf amfi aldım.Aslında daha önceden amfi stagg ga15dr idi overdrive tonları berbat olduğu için arkada da çok cızırtı vardı değiştirdim marshall ile.Gitar bilgim az.Kursa gidiyorum.Ama tabde çıkan ses ile benim amfiden çıkan ses arasında çok fark var.Akorlar da var.Bunun sebebi ne? Şöyle anlatayım klasik gitarın yüksek seslisi gibi çıkıyor.Elektro gitar görünümlü klasik gitar çalıyormuşum gibi oluyor.Gerçekten amfinin tonları iyi fakat ben ayarlayamıyorum.Ben amfiyi alırken cort x2 ile gittim.Adam orda aynı gitar ve amfi ile nirvana çaldı bende öle baktım.Hayır bek ton seçeneği de yok amfide altı üstü 4 tuş var.(2 volume 1 gain 1 contour).Bunun yüzünden ne metallica ne ıron maiden ne de nirvana çalabiliyorum.Lütfen yardım edin...

• Amfin çok iyi değil, ilk sorunun bu. Bunu halletmenin en kolay yolu ikinci el bir pedal alman. Metal Muff, Heavy Metal Master gibi pedallarla o amfinden bile tatmin edici tonlar duyabilirsin.
  • 10 watllık bir amfi pedalı kaldırabilecekmi ? Ayrıca ayni ekipmanlarla ordaki adam gayet güzel ton alabiliyordu...
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.