arkadaslar bizim bu üc operator servisinin shopuna gidip: bana su numarayi verin kardesim su numarayi almak istiyorum. diyebiliyormuyuz? zor bisey degil aslinda sim karti basip verecekler. istedigimiz noyu alirdik super olurdu.
böyle bir şansımız yok malesef
Vardır ama parası tuzludur
Bunun için çok uğraştım ama olmadı ... sadece avea da olduğunu duydum. oda 250 ytl fiyat çekti bana...
quote:
Orjinalden alıntı: PcKeOS
quote:
Orjinalden alıntı: serdaraltay
Bunun için çok uğraştım ama olmadı ... sadece avea da olduğunu duydum. oda 250 ytl fiyat çekti bana...
Ben geçen sene 110 YTL verip aldım. 250 çok istemişler.
bayii istemedi.aracı kişi isted.. bayiye gittim böyle bişey olmaz dedii.. sadece 532 li hattınızın aynısını başı 552 şeklinde verebiliriz dediler..
bende aradığım numaranın 532 li sahibine mesaj attım hattı satmak isterseniz talibim die ama .. cevap gelmedi.. telefon sürekli kapalı.. yakında gg ye düşer...
ben de bir numara istiyorum ama 0536 ile başlıyor, kime sorsam alamazsın turkcellden dedi.
bence bu numaraların pahalı olmasından da anlaşılacağı gibi bi yasak yok bu işte ve her operatörden gidip en yetkili yerinden alınabilecek numaralar.
daha önce avea kampanyasından 532 li numaramın aynısının 552 lisini aldım. sonra avea nın bu son kampanyasında 552 yanına birde aynısından 553 lü aldım. böylece 532,552 ve 553 le başlayan 3 tane aynı numaram oldu.......
tanidik bayii var avea da. ona bi gideyim. ama ben vodafone hat almak istiyordum. parayla her is oluyor memlekette
vodafone veriyor istediğini ama çok özel numaraysa vermezler heralde
quote:
Orijinalden alıntı: PcKeOS
Ben bayiden yaptırdım. Yaptırdığım bayi İstanbul Maltepe 4 bayisi. Hastanenin sokağında olan. Hatta numarayı da vereyim 0552 999 99 99. Ama bu iş yasal mı hiç bir fikrim yok.
Oha bu numarayı 110 TL ye nası veriyolar.Böyle numaralara şirketler milyarlar veriyor.
hala varmi bu uygulama.
Vodafone da var ama diğer operatörlerde yok.
Vodafone'da 10 numara sordum en az kullanılmayan, mümkün değil cevabını aldım her seferinde :)
niye mümkün olmasinki ben anlamiyorum yani sonucta kullanilmiyor.
Aslında olmalı gibi geliyor ama teknik olarak olmuyormuş Defalarca sordum. Turkcelle, aveada da olmuyor diye biliyorum. Sadece vodafone dedi ki eğer istediğiniz numara boşta ise ve kapatılmış değilse ya da borcu yoksa ya da başka abone üzerinde görünmüyorsa kullanılmasa bile yani tamamen boşta ise alabilirsiniz faturalı olmak üzere dedi. Sadece faturalı istediğiniz numara oluyor. Benim istedğim numara ya da numaralar kullanımda ya da borcundan kapanmış bu yüzden verememişlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
niye mümkün olmasinki ben anlamiyorum yani sonucta kullanilmiyor.
Yok hayır çok özel de olsa boşta ise alabiliyorsunuz. Öyle bir sınırlama yok :)) Ama boşta bulmak biraz mümkün olmayabiliyor. İstedğiniz tüm numaraları yazın sonra gidin vodafone bayiine sırayla söyleyin hangisi boş ise faturalı açmak koşulu ile alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: tanriseven
Vodafone'da 10 numara sordum en az kullanılmayan, mümkün değil cevabını aldım her seferinde :)
Havuza düşmedi gibi bir tabir kullanmıştı sorduğum her 2 yerde...
Hatta emin olmadım, forumdan Kobifone arkadaşta sağolsun bakmıştı ve malesef alamazsınız demişti sorduğum numaralara.
Yani kullanılmayan bir hat olmasının yanı sıra, havuz diye tabir ettikleri sisteme yansıması gerekiyormuş numaranın.
Ne zaman olur diye sorduğum zamanda, bilemiyoruz demişlerdi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme