Şimdi Ara

İSTEDİĞİMİZ SAĞLAM BİR TÜRK SERVERİMİ YOKSA KENDİMİZE AİT BİR TÜRK SERVERİMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜRK SERVERLERİ GÜNDEN GÜNE ÇOĞALIYOR ...

Gerçekten Herkesin İsteği SAĞLAM BİR TÜRK SERVERİ'mi

Yoksa

Kendisine Ait bir Servermi ?

Bunu ayırt etmeliyiz bence mağdem sağlam TÜRK bir serveri istiyoruz Hepimizin Muonline Serverinde 10 Kişi olacağına birlik oluruz bir serverda 50 türk olur
    Adıda türkonline gibi birşey olabilir.

Bu bir Teklif Değil sadece Öneri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuzo -- 14 Ağustos 2012; 11:06:22 >

• kendime ait sağlam bir server, çünkü bu işi yapmayı seviyorum, herkese eşit, adil davranmak, bilmiyorum huzur veriyor

birde her zaman en iyisini yapma isteğim, ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunaksoy

kendime ait sağlam bir server, çünkü bu işi yapmayı seviyorum, herkese eşit, adil davranmak, bilmiyorum huzur veriyor

birde her zaman en iyisini yapma isteğim, ah

Bir Elin nesi var 2 elin sesi var . sanırım senin gayen sağlam bir türk serveri değil .
  • ergün arkadasımız tam tersine su anda mükemmel bir serveri var gerçekten ugrasılmıs güzel kurulmuş bir server playerlar kapanmasından korkuyor olabilir belkide ama kader kısmet gerçekten güzel server biraz basit olsada
  • burada kendime ait bir server diyenlerin halini defalarca gördük. o yüzden buraya yazmadan önce keşke bir kaç defa düşünseler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsEsLee

ergün arkadasımız tam tersine su anda mükemmel bir serveri var gerçekten ugrasılmıs güzel kurulmuş bir server playerlar kapanmasından korkuyor olabilir belkide ama kader kısmet gerçekten güzel server biraz basit olsada

Ergün arakdaşınız serverini eleştirmedim konuya farklı acılardan bakıyoruz
  • bunu yıllarca tartıştık, olmuyor, biri kendinde tek başına server açabilecek gücü gördüğünde "neden başkasıyla server açayım, türkiyenin en iyi serverini açarım ben" gibi ezik bir düşünceyle işe girer, tabii ki hüsranla sonuçlanır, belki 1gün sonra belki 1ay sonra.

hani birkaç kişiyle bu işe girenler de oldu, tabii grup dışında kalıp kendi serverları olan kişiler tarafından başarının hissedildiği an taarruza geçip serverın kapanması için ellerinden geleni yapmışlardır, dolayısı ile de bu ekipler de pes etmiştir.

tr serverları dün de bugün de günübirlik sw lar olmaktan öteye gitmedi gidemiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

bunu yıllarca tartıştık, olmuyor, biri kendinde tek başına server açabilecek gücü gördüğünde "neden başkasıyla server açayım, türkiyenin en iyi serverini açarım ben" gibi ezik bir düşünceyle işe girer, tabii ki hüsranla sonuçlanır, belki 1gün sonra belki 1ay sonra.

hani birkaç kişiyle bu işe girenler de oldu, tabii grup dışında kalıp kendi serverları olan kişiler tarafından başarının hissedildiği an taarruza geçip serverın kapanması için ellerinden geleni yapmışlardır, dolayısı ile de bu ekipler de pes etmiştir.

tr serverları dün de bugün de günübirlik sw lar olmaktan öteye gitmedi gidemiyor.

Ağzınıza Sağlık Bu yorumun Üstüne denecek birşey yok fakat ben daha önce böyle bir oluşumun içinde yer almadım ve şimdi şuan şu günden itibaren böyle bir niyeti olan arkadaşlara duyurulur ben hazırım ekibimizi kuralım TÜRK SERVERİMİZİ açalım ..

iyi forumlar

• 1 server olsun ama adam gibi olsun hep yabancilarda siginti gibi oynamak tan bıktık

• Hiç kimse 1 Elbirliği için yanaşmıyor . Yabancılara devam belkide bizelerin hakkettiği budur.
  • acalim arkadaşlar maddi manevi ne yonden olursa cok buyuk miktarda paralarda veremesektede yabancilardan kazanacagimiz paralarla bile sw idare ederiz yani benim pc buna el verisli degil tek bu işe girmekte istemiyorum ama gercekten turk serverleri alt sirada
    yazik cok yazik bundan 7 veya 8 sene oncesine geri donelim Kingmu online inanilmaz zevk aldimiz server ama şimdi bir tane sw kalmadi bole.
  • BEN DETİCAD VERİRİM .
  • Sakın Vaz Gecmeyin Arkadaşlar Ama Eyer Vazgeçe cekseniz Sakın Bu İşe Girişmeyin
    Çünkü Buda Hüsran Olursa ..
    Birdaha Hiç Kimse Bu İşe Girişmeye Kalkışmazz..

Yabancıların Server Ları Neden Bukadar
    Uzun Süreli Bir Bilginiz Varmı .. ?

Çünkü Adamlar Haince Düşünmüyor.. Ben Gidim Bunun Serverini Kötiliyim Serverine Saldırıyapim (Vs) Gibi
    Yani Adamlar Rekebet Gösteriyor ..
    Serverlerinde 5 Online Bile Olsa en Az 6 İle 12 Ay Arasında Açık Bırakıyorlar..
    İnanmıyorsanızz Bir Deneyin Herhangi Bir Serveri Takip Edin Görün Ben 10 Yıldır Oynuyorum ..
    10 Yıl İçinde En Çok Kingmuonline Serverinde Zevk Aldım Fakat İllahi Kingmu Gibi Olması Deyil..
    Onun Formatı Gibide Olsa Olur Yani Özellikle Yabancı Olmasın Herkezz Türk Olsun Oda Yeter .. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen-yk

Sakın Vaz Gecmeyin Arkadaşlar Ama Eyer Vazgeçe cekseniz Sakın Bu İşe Girişmeyin
    Çünkü Buda Hüsran Olursa ..
    Birdaha Hiç Kimse Bu İşe Girişmeye Kalkışmazz..

Yabancıların Server Ları Neden Bukadar
    Uzun Süreli Bir Bilginiz Varmı .. ?

Çünkü Adamlar Haince Düşünmüyor.. Ben Gidim Bunun Serverini Kötiliyim Serverine Saldırıyapim (Vs) Gibi
    Yani Adamlar Rekebet Gösteriyor ..
    Serverlerinde 5 Online Bile Olsa en Az 6 İle 12 Ay Arasında Açık Bırakıyorlar..
    İnanmıyorsanızz Bir Deneyin Herhangi Bir Serveri Takip Edin Görün Ben 10 Yıldır Oynuyorum ..
    10 Yıl İçinde En Çok Kingmuonline Serverinde Zevk Aldım Fakat İllahi Kingmu Gibi Olması Deyil..
    Onun Formatı Gibide Olsa Olur Yani Özellikle Yabancı Olmasın Herkezz Türk Olsun Oda Yeter .. :))

Ağzına sağlık kardeş ...

• Kaliteli adminlerin ortak yapımı kaliteli DONATESİZ bir serveri herkez benimseyecektir bence.
    Zaten 20-30 usere hitap eden bir muonline anlayışı hakim bunun nedeniyse açılıp kapanan serverler...
    ex230 du sanırsam son muonline clienti onu içeren hack koruması yüksek saldırıya ihtimal vermeyen bir sistem oluşturularak bir server oluşturulabilir ama bunun yoluda işi bilen adminlerle harika işler yapılabilir :)

AMA SORUN ŞU EGOİSTLİKTEN KURTULABİLECEK MİSİNİZ?
  • Doru söylüyorsun kardeş .

Daha evvelde dediğim gibi ben her türlü ortaklığa hazırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkbatu

http://forum.donanimhaber.com/m_64893301/tm.htm

buyrun beklerim sizide

• Kalabalık bir Türk server ı olsa güzel olurdu.
  • Hocam ben bu forumda yıllardır varım fakat fazla mesaj yazmam üyelik tarihimle mesaj sayıma bakabilirsiniz burada sürekli üye olmadan yazılanları takip etmişimdir ve yıllardır bu forumdayım bir çok server tanıtıldı. Bir çok server iyi ilerledi ama hepsi en sonunda kapandı. Kapanmalarının nedeni bazen maddi sıkıntı bazen hırs bazense sadece başka server sahiplerinin kıskançlığı sonucunda yerle bir edilmesi. Artık mu online piyasası aşırı kötü durumda, çünkü bu işe artık para girdi. Kuranlara hak veriyorum servera para ödüyorlar vs. ama servera bir gelir kaynağı olarak bakılmamalı. Ancak böyle bakan bir çok server var. Adam server kuruyor daha konuyu yeni açmış, konuda 1.nesil donateler şu kadar, 2.nesiller şu kadar Bu ne ya?? Sen daha serveri açalı 1 gun olmus donate satmaya calısıyorsun once bir o güveni ver emin ol zaten bütün playerların servera destek saglarlar.

Donate satma, vip satma, GMliği sat ama gidip her başvurana değil, başvuruları göz önünde bulundur adamı sürekli izle ne yapıyor ne ediyor davranışları nasıl. Sonra adamdan aylık cüzi bir ücret al.

Türkish MU bu şekildeydi tamam o zaman o servera da çok kızdım donate satılıyor diye ama asıl gelir GM lerden di ve herkes her şeyini verirdi GM olmak için ama o kadar keyifliydi ki AFK kalmak bile yasaktı. Biz player arardık yanına gelirdik baktık afk Lorencia'ya yollardık en son geldiyse affeder kasmasına geri gönderirdik ya da gelmediyse banlardık. Oyun çok sertti ama bir o kadar da zevkliydi. Şimdi nerede o zevk? Herkes rankingin peşine düşmüş. Ne bir muhabbet var ne de bir selamlaşma. Oyuna giren Posttan S.a yazıyor diğerleri de A.s yazıyor hooop herkes tekrar kasmaya. Zaten herkes AFK bırakıyor. Sonra fulleyince sadece savaşılıyor. Yenilince küfüler ediliyor. Banlar kavada uçuşuyor. Bu ne?

Ama biz ne kadar bunları yazsakta yarın Ooooo Mu Onlineeee Season 6 Fun Serveeerrr ooOOOOO yazıları baş gösterecek ve bir çok gelişmekte olan serverlar kapatılacak..

Umarım her şey eskisi gibi saf ve temiz olur..

Uzun bir yazı oldu, belki hepsini okuyamamışsınızdır ama umarım neler demek istediğimi anlamışsınızdır.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf.Hitler -- 28 Ağustos 2012; 0:39:27 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.