Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
554
Cevap
103
Favori
115.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yazıyı okurken geçen süreyi o beş dakikaya ekler, kıza evet dedirtirim.
  • Güzel yazmışsın katılıyorum dediklerine.
  • utkuhan reyizin dediklerini forumdan gördüğüm kadarıyla dönem başından beri uyguladım sonuç olarak 4 tane kız yavşama ile karışık peşimden geldi zaten utkuhan reyizin forumda daha önceden yazdıklarını öğütlerini falan okumuştum.. ben de size taktik vereyim

KÖPEKBALIĞISINIZ TEK TAKILIN okulun ilk günlerinde ankaradan gölbaşına giden serviste herkes kız iki erkek varız ben de ne biliim elemanla falan konuşmadım tek takıldım kulağımda kulaklık sabahları geliyorum otobüse biniyorum okula gidiyorum yanıma da kimse gelmiyor ben de sıkılmıyorum yayıla yayıla gidiyorum neyse işte bi gün kızın biri geldi sigara içer misin dedi ben de olur dedim indik tanıştık neyse kızı beğenmedim ama bana dediği bi cümle hala dikkatimi çekmiştir ben senin gibi kendi halinde olanları çok severim tarzında bişey demişti.. ben de hoşlanmadığım için bundan sonra sana kuzen diiye hitap edeceğim dedim

daha yazıcam ama geç oldu yarın görüşürüz beyler
  • Rezerve
  • quote:

.
  • Devamı nerde hocam
  • hepsini okudum tamamen saçmalık.
  • uygun bir vakitte okurum.
  • Anlatmakla olmaz bu işler iyilik yapcam diye millete kötülük yaparsın valla :)
  • rizörv
  • Ağzınız laf yapsın yeter beyler.

Uygun frekansı tuturun yeter. Frekanslar uyuşmuyorsa karşınızdaki kişiyle hiç bir şey yapamazsınız.

Ağız laf yapmıyorsa, isterseniz dünya kadar malınız olsun yine de fayda etmez.
  • Yakışıklı değilseniz , dikkat çeken bir tipiniz yoksa cool davranayım , az konuşayım , kısa cevaplar vereyim demeyin. Sonra adınız "ay sessiz asosyal mal bir çocuk o" olur.

Tecrübeyle sabit değildir. Ama gözlemlere dayanılarak net olarak böyledir.
  • Yinede bir kızı tavlamak için bin bir takla atmam.
  • uyanınca bakarım :D
  • Takip
  • takip
  • Bankada 5 dk işim var hemen geliyorum bu burda dursun
  • özet?
  • Takip
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.