Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
554
Cevap
104
Favori
115.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,araştırmalarım ve tecrübelerim sonucunda gerek kız olaylarında olsuın,gerek pazarlama ilişkilerinde olsun bi insana nasıl evet dedirtisiniz ve nelere dikkat etmelisiniz size bunları anlatmak istiyorum eğer dinlemek isteyen olursa ciddi anlamda bazı şeyleri paylaşmak istiyorum.

Merhaba arkadaşalr geldim evet konumuza başlıyoruz.Herkesin bildiği temel konulardan başlayacam.

İlk Dört Saniye:Vücut diliniz ve fiziksel görüntünüz ne kadar beğenildiğinizin,ne kadar ikna edici olduğunuzun ve tanıştığınız kişiler üzerinde iyi bir ilk izlenim bırakmak için tam tamına 4 saniyemiz var bu kesinlikle araştırıldı ve tespit edildi.Hatta bu ilk izlenimler adeta kaydedilir ve ilişkinizin geleceğinde belirleyici rol oynar.Ve sıra bizde hepimizde bu ilk izlenimi belirleyecek kişi biziz eğer kötü anlamda insanları etkilerseniz olacakları kimse düşünemez ama iyi manada bunu kullanırsanız sizden mutlusu olamaz

İnsan biriyle karşılaştığında beyninde bilinçdışında birçok cereyan olur,bilinç yapılması şeyleri düşünerek yapmak,bilinçdışı ise;Arab sürmek,işe gitmek gibi ezbere şeyleri yapmakla yükümlüdür işte ilk görnüşte bilinç değil bilinçdışı devreye girer.

İlk karşılaşma bu sözler tanıdık geldimi:İçimde onunla ilgili kötü bi his var,onu beğenmedim ama nedenini tam bilmiyorum,ondaki şeyler beni rahatsız ediyor ama ne olduğundan emin değilim.

Büyük ihtimal hepimiz bu tür diyaloglarla karşılaşmışızdır.

Biriyle ilk tanıştığınızda beyin onu kategorize eder,yani bilinçdışında bu gerçekleşir örnek vermek gerekirse ben mutlaka bi doktorla evlenecem yada off arabası olan çocuğa bak gibi şeyler ama bilinç halindeyken düşünülen tek şey karşıdaki insanın nasıl göründüğüdür.Birm kişiyi ilk gördüğünüzde onu derhal birçok kategoriden birine sokmak istiyorsunuz,beynin karar vermesini sağlayan öğelerden biriside kişinin grupta yüksek stadüdemi,yoksa düşük statüdemi olduğudurBu önemlidir arkadaşlar çünkü insanlarda hayvanlarda gurupta yüksek statüde olanlara bağlanmak isterler.Beynimiz ilk karşılaştığımız kişinin dış görünüşüne özen gösterip göstermediğini kontrol eder.

Şimdi arkadaşlar gözlerinizin arkasındaki 1.5 kiloluk makinede neler olup bittiğini bilmek istermisiniz ?

Erkekler genellikle önce bir kadının vücut görünümüne dikkat eder ve daha sonra yüze bakarlar kimse inkar etmesin hepimiz aynıyız erkeğiz işte bir kadın ise erkeğin önce yüzüne bakar yani boyu kısa olanlar üzülmeyin benimde boyum kısa ve daha sonra erkeğin vicudunu incelerler bir kişiyi gördüğünüz anda yada telde konuştuğunuzda tanışacağınızı bilmeden çok önce bile onunla ilgili fikirler ediniyorsunuz.Zaman denen kavram tamamen insanların savunma mekanizmasını oluşturuyor,yok zamanla tanırım yoksa işte zaman ihtiyacım var zamanla falan tanımıyor kimse ilk dakikalardan kimin ne olduğu belli oluyor,bi ilişkiye nasıl başlarsanız öyle gider dürüstce başlarsanız dürüstece,yalanla başlarsanız ise yalanla devam eder bunun küçüğü büyüğü fark etmez

FİZİKSEL GÖRÜNTÜNÜN GÜCÜ: Arkadaşlar şimdi anlatacaklarım önemli fiziksel görünüm ne kadar önemli herkes yerini aldımı başlıyayımmı ?

Evet arkadaşlar fiziksel gücün öneminde kalmıştık:Önce kendimden biraz bahsetmek istiyorum 27 yaşında üniv mezunu çalışan bi gencim şu an çok şükür herşey yolunda ama geçmişte lise yıllarımda ise hiçbişey yolunda değildi.

1999 yılı Lise 1: Lise yıllarımda güzel arkadaşlarm yoktu ama o dönem facebook falanda olmadığı için yinede sokaklardaydım,bir gün yağmurlu bir gün liseme giderken sırama geçtiğimde İstiklal marşımızı okumaya hazırlanırken kafamı sağa doğru ani bi çevirmemle o güzel yemyeşil gözleri görmem bir oldu ama okulun en popüler kızlarından biriydi ben ise 1.60 larda ancak olan çelimsiz alnım çok açık ve burnu büyük yamuk biriydi güven tamamen sıfırdı,sadece o kızı hayal edip düşünürdüm başka hiçbişey umrumda değildi,bi gün tüm cesaretimi topladım ve kıza seni evine kadar bırakayım dedim kız ise tamam olabilir dedi ama benim gibi bi tipsize neden evet demişti sizce ? Çünkü iyi bi insandım ama iyi olursan kızlar seni sadece arkadaş olarak görüyormuş bunu sonradan öğrendim,lavaboya gidiyrm geldiğimde bu küçük anıyı sizlerle paylaşacam arkadaşlar.

Geldim arkadaşlar kızın ismi Pınar ciddi ciddi hatırlıyorum,bi keresinde kolum kırıldığında kız bana geçmiş olsun demişti o bile beni çok uzun süre mutlu etmişti,bodur,sivilceli bi gençtim kim bakardıki bana ama sonra bunu öğrendimki etkilemenin en iyi kuralı etkilenmemektir ben hatayı kızdan çok etkilenerek yapmıştım. Etkilemenin ilk kuralı etkilenmemektir,sizin gibi kardeşlerim aynı hataya düşmesinler.

Arkadaşlar kadınler erkekleri seçerken fiziksel özelliklere daha az önem veriyorlar yani ne biliyorsak bunların tam tersi,bazen deriz apaçiye kıroya bak bebek gibi kızı götürmüş işte o etkileyenler çevresel faktörlere göre bi kızı etkiliyorlar kızı öyle bi ortama sokunki size evet desin mesela bi kızı seviyorsanız en başta onun arkadaşına kendinizi sevdirim arkadaşı size ayy o çok şirin derse,sizin sevdiğiniz kızda sizi beğenmeye başlar.Askeriye örneğini vereyim herkes bazı kurallara göre yaşıyor,çünkü herkes birbirine uymak zorunda işte bi kızıda istiyorsanuız size uyması gereken ortama sokun

Belli başlı taktikler vardır piyasada ve yüzde yüz bu kızı etkileyecem diye bişey yoktur mesela yazı tura gibi düşünün yazı gelirse kız senin,tura gelirse ise kız bitmiştir,işte bu noktada kendimizi geri çekeceğimiz duygularımıza kapılmayacağız,isteyen arar sorar asla lütfen konuşalım,ne olur bana gel gibi şeyler asla yapmayın.

ANAHTAR KELİME:Duygularına en çok hakim olan kazanır..

VARAN 2:Tanıdığın birine aşık olamassın onu sevebilirsin ama aşık olamassın,bir kişiyi önce beğenirsin,tanımadığın için onun hakkında varsayımlar yaparak duygu yüklersin,yüklersin yüklersin ve dersinki ben ona aşık oldum işte önemli olan bu mekanizmayı kontrol etmektir

VARAN 3:Bir kişiye verebileceğiniz maksimum değeri ilk anda vermiyeceksiniz aşama aşama beyninde kategorize edecektir.Kademe kademe değer vereceksiniz bir insan aşık olmak kendini moda sokar.

İNCE ÇİZGİ:Duygusal boşlukta olmakla aşık olmak farklıdır AMAN DİKKAT.

Mesela bi kız görüyoruz ya vay süper,aşık oldum bu salak moda girmeyecez.Köpek balığı avını yakalamadan önce avının etrafında dolanır ve onu tanımaya çalışır,yaralı olsa bile dolanır ve avını tanır.

HEPİMİZ KÖPEK BALIĞIYIZ ARKADAŞLAR HEDEFE ADIM ADIM GİDECEĞİZ.Bana güvenin ben bu konularda leğen olmuş biriyim çok darbe yedim,arkamdan vuruldum anal oral yaptılar attılar beni etrafa ama unutmyın arkadaşlar hedefe adım adım gidecez

TÜRK KIZININ POPÜLER ERKEK SEVMESİ:Arkadaşlar 50 kişilik bi sınıf düşünelim ve o sınıftan 10 kişinin dikkatini çekiyorsun istersen gerizekalı ol,istersen aptal salak ol 10 kişinin dikkatini çektiysen geride kalan 40 kişide seni beğenecektir.Burda birazda siyaset yapmak önemlidir.Sakın çıkma teklif etmeyin söyleyeceğiniz tek kelime bi kahve içelimmi hayırmı dedi arkana dön çık,ulaşılması zor olsun arada gelen kızları tersle biraz yalnız kalsanda tersle önemseme,mesela biriyle çıktınız onula bi süre sonra ayrıl ayrıldıktan hemen sonra senin sevgilin oldugunu bilen diğer kızlar seni kpamaya çalışacaktır,tipsizde olsam sonuçta bi sevgilin vardı ve onla neler yaşadıysan diğer kızlarda senle onu yaşamak ister.

Notlar:Esprili olmak,gelecek vaad eden bir statü,açsan bile tok gibi görün.

Bi argo deyim vardır:RESTORANDAN ÇIKTIKTAN SONRA ÇORBA İÇMİŞSEN BİLE KÜRDANLA DİŞİNİ KARIŞTIR SENİ ET YEDİ ZANNETSİNLER,HİÇ Bİ ZAMAN İMAJINIZI DÜŞÜRMEYİN.İşi bilmek önemli.aNLATIM Devam edecek,sıgaramı yaktım

TÜRK KIZININ STANDARTLARI:Bir kızın reddetmesinin sebebi sadece sizi dşük gördüğünden değil,sizi yüksek gördüğündende olabilir o yüzden ne küçük nede büyük lokma yiyin ortanızı bulun mesela ben 1.65 boyundayım 1.60 lık kızlar buluyorum

Kızların mutlu erkekleri tercih etmesinin sebebi ise,sürekli bunalm takılmalarıdır,hep eğlenceli ve sempatik olacaksın,bir ortamda 3 kız bunalım takılacaksa 4.kızda bunalım takılacaktır çünkü bunalıma girme yarışı başlamıştır onları güldüren erkek ise onlarla beraber olan erkektir.

Örnek:Okan Bayülgen,Cem Yılmaz.

KIZ TUZAKLARI:Bir kız size ilgi gösteriyorsa bu sizden hoşlandığıyla ilgili değil bunun altında,sizin üstünüze basarak ortamdaki yada hedefindeki erkeğe dikkat çekmek için yapmış olabilir.bu çok önemli arkadaşlar,hemen oltaya gelmeyin tartın,biçin.Bi kızı tavlayamassınız kız size tavlamanız için size izin verir.Bunun için ön zemin hazırlar sende bunu uygularsın,bi kızla ilk tanıştığınız sırada tüm özelliklerinize paralelllik kuran cümleler söyler kendisini size benzetmeye çalışır ama bu bi tuzaktır kızza hiçbişey anlatmayın bırakın yaşadıkca öğrensin

Erkek arkadaş salaklığı:Bi kızlı erkekli üniversite ortamında bi kız iki erkeğe aynı elektriği verir ve o iki erkekte kızın yanında rekabet ederler ve birbirini küçük düşürürler çoğu kızda bu durumda çok eğlenir,sakın sakın bu duruma düşmeyin gerekirse erkek arkadaşınıza o kızı verin gitsin ama asla kendinizi rezil etmeyin.2001 yılında lisede bu hataya düştüm

Not:Şeytanın kanatları yoktur ama topuklu ayakkabıları vardır

ÖNEMLİ:STATÜ,EĞLENCE,FİZİK VE AİLE İLE İLGİLİ OLAN AÇIKLAMALAR GELECEKTİR SIGARAMI YAKTIM

Önemli:Eğlence %33,fizik %33,statü,genel kültür:%33,aile yapısına bakan:%1 bu yüzdeleri gözlemlerime göre verdim arkadaşlar eğer bi kız aile yapınıza bakıyorsa ciddi düşünün evlenin.

STATÜ:Bi arkadaşım bana bi çocuktan hoşlandığını söyledi dedim işte nasıl biri anlattı oda bana dediki iyi,harika inanılmaz biri falan sonra tanıştırmak istedi gittim tanıştım çocuğun babasının restorantları var ve çocuğun altında audi araba var böyle bi çocuk her zaman iyi bi insan olmuştur göze batmaz ama asgari ücrrete çalışan mehmet bi hata yaptığı zaman hemen gözden düşer,statü ve para otomatikmen kendini aşık ediyor,bazı kızların beyni ezbere çalışır mesela bi doktor görür der aşık oldum halbuki aşık değildir,beyin otomatikmen sen doktorla evleneceksin onu seveceksin der e evlendikten sonrada cinsell zevkte gelip geçtikten sonra ayrılırlar çünkü sevmemişlerdir.O yüzden statü sahibi kişilerde boşanma oranı daha çoktur çünkü sizi siz oldugu için sevmiyorlar müdür olun ama bi gün işler kötü gitsin bi bakmışsınız yapayalnız kalmışsınız işte hayatın gerçeği bu Lisede çalışkan erkeklerden hoşlananlarda bu kategoriye girer,üniversitede yüksek lisans veya doktora yapan kızlar yine doktora yapan birini seçip etkilendim demesi yine bu kategoride olmasından dolayıdır.(onlar bir duygu besliyor kabul ediyorum) ama bu gerçek bi sevgi değildir.

Çünkü bu sevgi türünün ismi çünkü'dür.

Örnek:Çünkü seni seviyorum ... olduğun için.bu hep bu mantıkla ilerler bu kızları tavlayabilmek için yakın statüde olmalısın kız senle evlenip senle sevişmiyor,senin kariyerinle sevişiyor Bu aşk ve doygunluğun süresi 3 yıldır,3 yıl sonra ayrılıklar olur,çevrenizden gözlemleyebilirsiiniz

Merhaba arkadaşlar yoğun bi kar yağışı altında iş yerime geldim ve şu an işteyim,gelirkende tatlı bi kız gördüm keşiştim ama zamanım olmadığ için bişey yapamadım ve esas konulara açıklık getireceğim.önce benim kızlarla iik buluşmalarda yaptığım salakca hataları anlatacam.

İlk Buluşmadaki hatalar Tamamen salaktım:Bi arkadaş ortamında bi kızla tanışmıştım kız tam benlikti 1.65 boylarında minyon bi kızdı kızdan numarasını istedim ve aldım 1-2 gün telde konuştuk herşey tamamdır artık diyiyordum ilk buluşmamızda son darbeyi vuracaktımki,söylediğim yanlış cümleler sonumu hazırlamıştı nasılmı anlatayım.

KIZ:HOŞGELDİN UTKU

BEN:HOŞBULDUK CANIM (CANIM AĞIZ ALIŞKANLIĞINDAN SÖYLEMİŞTİM AMA KESİNLİKLE TAM İLİŞKİYE BAŞLAYANA KADAR SÖYLEMEYİN),EE NELER YAPIYORSUN OKUL HAYATIN NASIL GİDİYOR ANLAT BAKAYIM

KIZ:İYİDİR UTKU NOLSUN VALLA UĞRAŞIP DURUYORUZ,BU ARADA BANA CANIM DEMESEN SEVİNİRİM İLK BULUŞMAMIZ DAHA ÇOK ERKEN BİRBİRİMİZE İYİCE GÜVENELİM SONRA OLURMUÇ

BEN:YA PARDON TABİKİ HAKLISIN,BU ARADA ÇOK TATLI GÖRÜNÜYORSUN. (YAPTIĞIM İKİNCİ HATA DİREK TATLI GÖRÜNÜYORSUN DEMEK.)

KIZ:TEŞEKKÜR EDERİM SENDE ÇOK ŞİRİN VE SEMPATİKSİN,BİLİYORMUSUN BENDE SANA BİRAZ İLGİ DUYDUM SENİ GÖRÜNCE BEĞENDİM JAPONLARADA BENZİYORSUN BU DİKKATİMİ ÇEKTİ:)

BEN:EVET GÖÇMENLİK VAR AMA TATAR DEĞİLİM,BULGAR GÖÇMENİYİM AMA BULGAR GÖÇMENLERİNEDE BENZEMEM AMA NE BİLEYİM ALLAH YARATMIŞ İŞTE :)

KIZ:HIM ANLADIM KENDİNDEN AİLENDEN BAHSETSENE.

BEN:AİLEM VE KENDİM HAKKINDAKİ HERŞEYİ ANLATTIM.

İlk buluşmalarımdan birinin biraz özetini anlattım arkadaşlar,konuşmaları hatırladığım kadarı ile yazdım arkadaşlar ama özellikle konuşmada yaptığım hataları yazdım.

Sonuç:kız bana mesaj çekti:2.gün Utku merhaba ben Gizem ya geçen buluşma için teşekkür ederim çok güzeld fakat ya seni ilk gördüğüm andaki şeyleri buluşuna hissetmedim kusura bakma ya çok tatlısın ama olmayacak.

Kızı kaybetmiştim nedenmi çünkü kızı keklik sanıp artık benimdir diyip rahat rahat konuştum,hemen canımlı manımlı olaya girdim ve kızın hakkında merak uyandırmadım çünkü ailemi,kendimi eksiksiz anlattım ee kızı herşeyi bildi o gizemli utku gitti,sıradan herşeyini anlatan bi erkek geldi.

Her zaman kızın aklında bi soru işareti kalmalıymış ama ondan sonra diğer buluşmalarımda bu hatalara düşmedim.

Kahvemi aldım ve geldim arkadaşlar,iş yerindeyim bazen yoğun olabiliyorum kusura bakmayın.

Beden dili ve İlk Buluşmadaki kendine Güvenme olayı:Kızla ilk buluşma anı tabiki heycanlıyız önce kızı arıyoruz ve yarım saat sonra cafede buluşalım diyiyoruz bunlardan sonra en güzel kıyafetimizi giyiniyoruz yani bize en çok yakışanı,parfümüzüde sıkıyoruz ben genelde rochas kullanırım. sonra buluşacağımız mekana gidiyoruz yavaş adımlarla,hiç acele etmiyoruz.O an şimdi yüzyüze görüşüyoruz

Karşılıklı otururken el kol hareketlerimize dikkat ediyoruz elimizi ço öyle havaya kaldırıp garip işaretler yapmıyoruz kendimize tamamen inanıp güveniyoruz bunu şunu söylersem kızı kaybaedrim diye korkmuyacağız ve konuşurken kızın gözlerine bakacaz kendimize olan güveni bakışlarımıza yansıtacaz,kendiz hakkkında bazı noktaları anlatın ama bazı şeyleri yarıda bırakın kız merak etsin.Kız size cevap verirken yüzünüze bakmıyorsa ona benle konuşurken bana bak lütfen diye uyarın eğer bakmassa beni ciddiye almıyorsan çok fazla konuşamam diye tepkinizi ortaya koyun,gidiyorsa gitsin önemsemeyin

İlkokuldaki bi çocuğa bile sorsak en önemli şey ağzın laf yapmasıdır der Mesela benim ağzım çok iyi laf yapıyor çoğu zamanda o yüzden kurtarıyorum yoksa boylu poslu bieşy değilim işte o yüzdende kendime ait güzel özelikler geliştiriyorum.Malum konular bitti ve konuşacak bişey kalmadı ne konuşabiliriz hım aslında bu yazarak anlatılmaz ama elimden geldiği kadar özetleyeyim durumu.

O anki çevreyle ilgili bi konu açabilirsiniz yada milliyet.com daki haberlere bakıyorsunuz o haberlerle ilgili bi kon açıp süreyi uzatabilirsiniz.Bi insana neden güvenilmez ve nasıl güven başlar bunu kızla tartışabilirsiniz unutmadan kız size bu lafı demeden siz söyleyin,kıza deyinki sana güvenmem için zaman lazım eğer öyle derseniz kız sizin daha oturaklı oldugunuzu anlar çünkü çoğu erkek bunu düşünmez koynumda kız olsun yeter der ama biz farklı davranacaz bi kızın beyni nasıl çalışıyorsa bizde beynimizi ona göre çalıştıracaz

Heycanlanmayın ve bişeylere inanın kendinize güvenin,eğer kız çok fiziğe önem veriyorsa bunu çok söylüyorsa o kızla bidaha görüşmeyin ve kız şey mey düşünecem derse diyinki düşünme ben senle açık ve net konuştum,sende benle aynı şekilde konuş bu çocuk oyuncağı değil net cevaplar bekliyorum gibi şeyler söyleyin herşeyi siz değerlendirin ve ipleri siz elinize alın,siz yönlendirin ara sıra sert tepkilerde verin.

NOT:TÜRK KIZI HIRPALANMAKTAN HOŞLANIYOR.

İş yoğunluğumdan dolayı yeni zaman bulabildim arkadaşlar ama şimdi yanınızdayım

Bu yazacaklarım boyunu fiziği sorun eden kardeşlerime gelsin,çünkü bi kaç yıl önce bende öyleydim ama aştım bunları kendimden 7-8 hatta 10 cm uzun kızlarlada harika ilişkilerim oldu şimdi bunları size anlatacağım.

BOY POS NE KADAR GEREKLİ:Forumumuzda bile çoğu zaman görürüz boyum uzarmı,ne yapacam arkadaşlarımın arasında kısayım vb.şeyler çok duyar ve görürüz.Tamam gerçekci olmak gerekirse çoğu kişi Kıvanç Tatlıtupğ gibi olmak ister ama allahu teala her insanı güzel yaratmıştır ve önemli olan kendimizle her zaman barışık olmaktır.

Burda önemli olan başka yönleri orrtaya çıkarmaktır mesela zeka,espri,güler yüz ve verdiğiniz karizma yani amele olmaya gerek yok biraz para harcıyacaz kızla beraberkende asla boyunuzdan bahsetmeyin sempatik görünün bazı kızlar sever öyle şeyleri bi sevgilim bana ekonomik boy derdi ama benle herşeyi yaşardı Kızların bazıları fiziğe dikkat eder evet ve bunun nedenide işte o genç boylu poslu üff benle ne sevişir diye kalıplı adamları tercih edenlerde var ama yakışıklı olmak yerine sevimli sempatik olmak her zaman işe yarar.

Kızlara artık olgun bi şşkilde yaklaşacaz onlar zamana bırakmayacak biz zamana bırakacaz.Köpek Balığı yoldaşlarım artık bu sayfaya tanıştığım kızlarla ilişkilerimi buluşmalarımıda yazacam,rezilliklerimi bile çekinmeden size anlatacam ben harbi biriyimdir yanlış yaparsam derimki yanlış yaptım işe yaramadı ama yeterki ne istediğimizi bilelim

YEMEK ZAMANI ÇOK ACIM.YEMEK VE ÇAYDAN SONRA GELECEM DEVAM EDECEZ MART AYINDA İŞTEN ÇIKACAM NİSANDA ASKERE GİDECEK OLMAMDAN DOLAYI VE ÇOK KIZA TAKILACAM HEPSİNİ CANLI CANLI SİZE AKTARACAM

EĞLENCE:Arkadaşlar dün iş çıkışı kuzenimle bi cafeye gittim kahve evine bayada kalabalıktı ve bi kaç kız hemen gözüme ilişti üstün körü bi analiz yaptım karşımdaki kıza bakarak,sarışın,saçları omzuna doğru uzanan ve çok gülen bi kızdı,kızın halinden tavırlarından çoğu şey anlaşılıyordu bu kızı elde etmek için hep esprili ol mutlu ol yeterlidir,mesela sabah uyanır uyanmaz kızı arasan bile neşeli bi tavır sergileyecen kız sıkılmaısn diye kondisyondan hiç düşmeyecen eğlenecen kalteli mekanlara bi kaç kez götürecen ve akıllıca espriler yapacan,aslında böyle kızların içinde hep bi hüzün vardır ama sizle mutlu olur ve eğlenirse sizide bırakmak istemez,bazen çok güldürmek gerekir işte o zaman ayy ne tatlısın gibi yorumlar alabilirsin bu kızlar karşısında hiç üzülmeyecen mesela bi derdim var kafam bozuk derseniz o kızı bidaha göremeyebilirsiniz,işte dünkü kız öyleydi ve o kızın yanına bi erkek geldi inanın 1 saat boyunca gülüp eğlendiler böyle kızlar için eğlenmek en önemli nokta sadece siz mutluyken sizle olurlar

AİLE YAPISINA BAKAN KIZLAR:Bu kızlrla flört usulu ilişki yaşanmaz ve çoğu ev kızıdır,ailelerin bir arada olmasıyla ancak ulaşabileceğiniz kızlardır sadece küçük şehirlerde değil büyük şehirlerdedde bu durumlar sıkca gözlemlenebilir,ben üniversitede okuyan yada sosyal olan kızlara kötü demiyorum,iyileri vardır ama çok azdır oda bana denk gelmez o yüzden ciddi düşünecekseniz aile kızlarına bakmanızı öneririm,en makul kız ev kızıdır.Mesela evlendiniz diyelim bizim kızlar dikkat edin üniversteyi kazanınca 360 derece dönüyorlar.çok dödleri kalkıyor ve çok havalanıyorlar onlarla evlendiğiniz zaman bile işten eve gelin yemek hazırmı diye sorun büyük ihtimal ay yapamam başının çaresine bak derler kimse yanlış anlamasın benim annemde,babamda üniv mezunu ama şimdiki kızlar bizim analarımız gibi değil,çözemediğim tek bişey varsa oda üniversteyi kazanan kızların neden değiştiğidr o dört duvarın arkasında neler varki böyle karakterleri değişiyor,çoğu ailelerinden uzaklaşıp adeta kendilerini erkeklere veriyorlar işin aslı bu hepsi için demiyorum ama %90 böyle

İLK HAFTA SIKINTISI:Bizim kızların masalsı aşk arayışı,beyaz atlı prensini beklemes,tahminimce bu Türk kızının çok masalsı bi aşk bekleyipte ne yapacağını bilmemesinden kaynaklanıyor,Doğru kız teklifi kabul ediyor görüşüyorsunuz ama 1 hafta sonra diyiyorki,artık bişey hissetmiyorum,sıkıldım ayy slk falan filan gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar bunun nedeni bakıyor kız sıradan bi ilişki televizyon dizileri gibi olmuyor ondan dolayıda beraber oldukları erkeği reddediyorlar,yani aileler nasıl yetiştirmişse bizim kızları hiç bi zaman mutlu olmuyorlar.

Bazıları ise ağır laf yemekten yada hırpalanmaktan hoşlanıyor,mesela kız bişey için ısrar ettiği zaman üff sie git dersen bu bazı kılzaırn hoşunada gidiyor hep canım cicim aşkımda dememek lazım biziim kızlar evlenene kadar gerçek karakterini yansıtamıyorlar bununda sebebini bilemiyorum ama dediğim gibi umduklarını bulamadıkları zaman 1 hafta sonra senden ilk gün aldığım elektriği artık alamıyorum diyiyorlar bu benimde başıma geldi öyle durumlarda kıza hiç cevap vermeyin neden diye bile sormayın bunu cidden yapın

ÖNEMLİ:Arkadaşlar koyulan resimlerden bitanesinden dolayı explorer konuyu tehlikeli buluyorbendede öyle bi uyarı verdi ama devam ettim bişey olmadı yani önemsiz bişey.

KIZLARLA TANIŞMA,YOLDA YÜRÜRKEN TEK BAŞINA OLAN Bİ KIZLA KONUŞABİLME VE SÜRÜ PSİKOLOJİSİ:

Evet arkadaşlar bugün bu konuya değinecem,şimdiye kadar çok kız bana sie git dedi ama çoğuda tamam kabul dedi ben ne kadar çok yazarsam yazayım harfi harfine herşeyi eksiksiz yapın eğer bişeyler ters gidiyorsa yine ters gider,nasıl anlatsam bazı insanlar vardır ortamda çok sevimli sempatik bulunurlar o kişilere yaf sende şeytan tüyü var denir ama bazılarıda ne kadar çok şey bilsede,hiç bi zaman kendini sevdiremez aslında bu biraz insanın yapısıyla ilgili bi durum valla ben yakışıklı sayılmam pek ama seviyorlar

KPPS SINAVINDA EK BAŞINA YÜRÜYEN KIZLA KONUŞMAM::2 yıl önce kpss sınavından çıkışta bilirsiniz kızlı erkeki bi dağılım olur,bende sınavlardan genellikle son dakikalarda çıkan briyimdir ve sınavdan çıktıgımdada aklımda sınavla ilgi bazı sorular vardı onları düşünerek yürüyordum avarel avarel,sonra yanıma bi baktım 1.60 boylarında gözlüklü,buğday tenli bi kız var kız tatlı bişey ama etrafım kalabalık şimdi kızla konuşmaya kalksam çok dikkat çekecem ve bu benim en sevmediğim şey zaten Elazığdayım doğu şehrinde böyle şeyler garipsenebiliyor,sakince yürümeye devam ettim ve ben numaradan ayakkabımın bağını bağladım kız beni geçsin ilerlesin diye çünkü bi yol ayrımı vardı ve kızın sağamı yoksa solamı döneceğini bilemiyordum,kız sola dönedü ama benm evim sağ taraftaydı işte biraz bekledikten sonra tekrar yürümeye başladım,kış ayıydı etraf biraz karanlıktı kızıda ürkütmek istemiyordum,karanlıkta moğollara benzeyen birini görse korkar diye düşünüyordum

İşte kızın tekrar yanına yaklaştım ve sesli düşünmeye başladım içimde of ya o soruyu doğru yaptım ama sonra sildim sanırım falan bişeyler söyleyip duruyordum ve sonra kız bana bakmaya başladı bende o an cesaretimi topladım kıza ya acaba bu soruyu siz ne yaptınız diye bi soru sordum ? Kız ya hatırlayamadım falan dedi bende teşekkür ettim ve kusura bakmayın akşam vakti rahatsız ettiğimi falan söyledim sonra benimde evim sizle aynı yolda o yüzden sizinle beraber yürüyorum yoksa amacım rahatsız etmek değildi,ne düşünürseniz haklısınız etraf serseri,pislik dolu falan gibi şeyler söyledim,kızda bana ya evet doğru söylüyorsunuz ama sizin için öyle düşünmedim falan dedi sonra kıza umarım sınavı kazanırsınız inanın bunu içten söylüyorum falan dedim,oda teşekkür etti tam mahallesine girecekken ya bi dak bakarmısın dedim ve kız durdu nemi oldu ?

BEN:NASIL SÖYLESEM BİLEMİYORUM ASLINDA YERİ VE ZAMANI DEĞİL,SONUÇTA SINAVDAN ÇIKTIK SENLE AYNI YOLDA YÜRÜDÜK VE SANA Bİ KAÇ SORU SORDUM BENİ TERSLEMEDİĞİN İÇİN TEŞEKÜR EDERİM

KIZ:ASLINDA BÖYLE ŞEYLERİ SEVMEM AMA ÇANTAMDA ŞU AN TAŞ TAŞIMIYORUM ŞANLISIN DEDİ :)

BEN:EVET GERÇEKTENDE ÇOK ŞANSLIYIM AMA BÖYLE KONUŞTUGUMA GÖREDE DEMEK ÇOĞU ŞEYİ GÖZE ALMIŞIM ÖYLE DEĞİLMİ?

KIZ:EVET HAKLISIN.

BEN:BU ARADA BEN UTKUHAN:)

KIZ:BENDE BETÜL

BEN:MEMNUN OLDUM,KIZ:BENDE MEMNUN OLDUM.

BEN:SAÇMA Bİ SINAV SORUSU SORDUM SANA AMA O SORU BAHANEYDİ BEN SENLE KONUŞMAK İSTİYORDUM,NE DÜŞÜNÜRSEN DÜŞÜN İSTERSEN TERSLE AMA NOLURSA OLSUN SANA YALAN ATMIYACAM.

KIZ:ANLAMIŞTIM ZATEN ÖNEMLİ DEĞİL PEKİ NE İSTİYORSUN.

BEN:TELİMİ YAZIP VERECEM SANA,EĞER TANIMAK İSTİYORSAN BANA MESAJ AT NE KAYBEDERİZKİ,BELKİDE ÇOK ŞEY KAZANIRIZ.

KIZ:PEKİ AMA MESAJ ATMAM SANIRIM TEŞEKKÜRLER.

Eve geldim ve 3 saat sonra bana bi mesa geldi merhaba Utku ben BEtül,öyle konuşmaya başladık ve sonra sevgili olduk her an beraberdik çok güzel şeyler yaşadık iyi bi kızdı cidden bazen hatırlarım arada.

YALAN:Bazen küçükte olsa büyükte olsa hepimiz yalanlar atarız,sevgilimize olsun,ailemize olsun atarız işte,ama bi kızın en hassas oldugu nokta yalandır bi kızı aldatsanız bile kız beni aldattımmı diye sorarsa mutlaka doğruyu söyleyin kızlar çok yalan söyler ama yalan söyleyen erkeğide affetmezler.

İş yerindeki bi kız arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı sordum işte sebebi dediki beni aldattı,dedim bunun içinmi terkettin,oda bana dediki hayır beni aldattığını gördüm ama halen gözgöze göre bana yalan atıyor,o yüzden affetmedim.

TÜRKİYEDE KIZLAR BİŞEYE HAYIR DEDİMİ HAYIRDIR,GİDİN DÜNYAYI İKİYE BÖLÜN ASLA FİKRİ DEĞİŞMEZ,KENDİLERİ ÇOK YALAN ATAR AMA YALAN ATAN ERKEĞİDE AFFETMEZLER.

KIZLAR NEDENMİ YALAN ATAR:Ülkemizde kızlar çok baskı altında yetiştiğinden dolayı artık beyinleri yalan atmaya programlanmış oluyor ve bu alışkanlık haline geliyor artık.

sıgaramı yaktım

TATLISIN,AY ÇOK ŞİRİNSİN,SEMPATİKSİN AMA ÇOK İYİDE Bİ ARKADAŞSIN :( : Günaydın arkadaşlar evet bende bu lafları çok duydum tam kız düştü dedim derken ya utku harika bi arkadaşsın yada kıza bugün tatlısın dediğimde kızın direk bana saol utku sende iyi arkadaşsın demesiyle sarsılmış bi gençliğim var Beyin bedava gerçekten bedava kadınların beyinleri tam olarak çalışmaz yani mesela hepimiz derizki iyi olalım komik olalım o kız benle olur diye düşünürüz hep ama hiçde öyle olmuyor bazen.

nOT:Komik erkeklere gülerler,sert erkeklerle beraber olurlar

KIZLARIN BEYNİ KÜÇÜK ARKADAŞLARI:Bazen kız bizden etkilenir,bişeyler yaşamak ister ama bi gün bakarsınızki kızdan ses seda yok,sonra öğrenirizki kızın arkadaşı bizi kötülemiş mesela ayy Utkuhanın bu kötü huyu var onla olma,ayoyk çok çapkın bunla baş edilmez gibi laflarla sevdiğimiz kıza bizi kötüleyip dururlar aslında Türk erkeğinin ömrü böyle geçip gdiiyor evlenincede kızın ailesi kötüleyip durur:) Hiç bi zaman yaranamazsın.

En önemlisi bizim kızlar kendi kararlarını kendileri veremiyor,geçen bi haberde 16 yaşında Hollandalı bi kızın tekneyle 500 ülke gezdiğini okudum,bizimkilerin uğraştığı şeylere bak,yabancıların uğraştığı şeylere bak.Kız seçerkende aslında maddi durumu iyi olan bi kızı seçmek lazım emin olun daha mütevaziler ve görmş geçirmiş oluyorlar,yoksa alt tabaka hep bunalımda paso arabesk dinleyen kızlar bile görmüştüm.

SESSİZ KALMAK,GİZEMLİ GÖRÜNMEK YANİ HERKESİN SÖYLEDİĞİ COOL GİBİ OLMAK: Merhaba arkadaşlar kahvemi aldım ve yazıya devam ettim belki ilk sayfalardaki heycan bitebiir yok olabilir ama sizinde her konuda görüşünüzü almak isterim.Bugün kardeşim gibi samimi olduğum bi arkadaşımla görüştüm eski iş arkadaşım ve benden 1 yaş küçük,buluştuk ve künefe yemeye gittik bi anda arkadaşıma bi tel geldi ve arkadaşımda bidaha arama istemiyorum diyip tersledi merak ettim hayırdır dedim,bi kızın aradığını söyledi kızı bende tanıyordum bebek gibi bi kız daha önce görmüştüm,gerçekten peşinde bir sürü erkek olan bi kız.

Arkadaşımı bi kez daha aradı bu kız ve yine arkadaşım tersledi cidden tersledikce aramaya başlıyordu,arkadaşımda şu an yalnız olan birisi ve ona neden tersliyorsun ne güzel kız işte beraber ol dedim oda bana hayatımda bi kez cool olayım be panpa dedi cidden kız 3-4 defa daha aradı ve yine terslendi ama gerçektende birden inanılmaz hoşumuza gitti ve masada baya keyiflendik yaşadığımız şehir Elazığ küçük bi yer ve kız çok güzel tüm abazalar peşinde ama istediği erkek tarafından tersleniyor insanın gerçekten egosu yükseliyor ama o tersledikce kız peşinde koşmaya devam eder.

Eğer cool olmayı göze alacaksanız yalnız kalmayıda göze alın,özellikle 20 yaşından büyük kişiler için bu baya zevkli oluyor biraz bişeylere doyun ve herşeyi akışına bırakın bazen mesaj atmayı unuttuğum kız arkadaşlarım yada sevgililerim oluyor En önemli şey seni seviyorum,senden hoşlanıyorum dememek ben bunu denedim bi kıza sana ilgim var bu kalp seni istiyor dedim kızda bana baya sıcak davranıyordu ama kız hayatımda kimseyi istemiyorum dedi bende defolup gittim bi keresindede kızla konuşurken tamam uzatmayın gibisinden bişeyler dedim ve tersledim ertesi gün kız beni aradı görüşmek istedi.

COOL OLMAKTAKİ MANTIK HATASI:İşin ilginci cool olup karizmatik görününce kızın gözünde değer kazanıyorsun ama sonuçta yine o kızla beraber değilsin ama kızla ilgilenip hislerini belli ettiğin zaman bu seferde kız havalanıyor ve yine kızla beraber olamıyorsun.

Sizce bunun ortası ne bende size danışmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManyetikRenozans -- 1 Şubat 2012; 21:41:57 >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kıza Kısa Sürede Evet Dedirtme Yolları

Bir kıza kısa sürede evet dedirtmek için kullanabileceğin bazı etkili yollar şunlardır:

• Güven oluştur: Kendinden emin ama samimi ol. Güvenilirliğini kanıtla ve sözlerine ve eylemlerine sadık kal.
    • İlgi göster: Ona ilgi duyduğunu belli et ama aşırıya kaçma. Onu dinle, sorular sor ve sohbete aktif olarak katıl.
    • Ortak noktalar bulun: Onunla ortak ilgi alanlarınızı veya değerlerinizi belirle. Bu, bir bağlantı kurmanıza ve daha fazla yakınlık hissetmenize yardımcı olacaktır.
    • Fiziksel çekiciliğini artır: Fiziksel görünümüne özen göster. İyi bakım yapılmış saçlara, temiz bir yüze ve şık giysilere sahip olmak seni daha çekici hale getirebilir.
    • Onu özel hissettir: Ona iltifat et, ona değer verdiğini göster ve onun fikirlerine saygı duy. Onu diğerlerinden farklı hissettir ve onunla özel bir bağ kur.
    • Doğrudan ol: Ne istediğini açıkça belirtmekten çekinme. Yüz vermeyen bir kıza yaklaşmaktan veya sana karşı mesafeli davranan bir kadınla kahve içme teklifinde bulunmaktan korkma.
    • Tersleyen bir kıza karşı sabırlı ol: Sana karşı tersleyen bir kızla karşılaştığında sabırlı ve anlayışlı ol. Onun neden çekincelerinin olabileceğini anlamaya çalış ve dürüst bir şekilde niyetlerini açıkla.
    • Konuşmak istemeyen bir kıza yaklaşmaktan çekinme: Konuşmak istemeyen bir kıza yaklaşmaktan çekinme. Onun saygılı bir şekilde kişisel alanına gir ve sohbete başlatmak için bir fırsat ara.
    • İşyerindeki bir kıza açılırken profesyonel ol: İşyerindeki bir kıza açılırken profesyonel ve saygılı ol. Duygularını açık ve dürüst bir şekilde ifade et, ancak şirket politikalarına ve iş arkadaşlığı kurallarına saygı duy.

Bir kıza kısa sürede evet dedirtmenin garantili bir yolu olmadığını unutma. Ancak bu ipuçlarını takip ederek şansını artırabilir ve onu etkileyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yaz kardeşim dinliyoruz rezerv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

yaz kardeşim dinliyoruz rezerv
    Mesajım bulunsun takip...
  • Takip bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThêRev.SuLLivan

Alıntıları Göster
    mesajım
    ekleme: muhtemelen trollük çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegirti -- 24 Ocak 2012; 20:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThêRev.SuLLivan

Alıntıları Göster
    evet dedirtmek kolay
  • Dinleyiciler yerlerine sen başla biz dinliyoz patlamış mısırıda alayım(patlamış mısır gifi vardı noldu ona).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir soru 5 - 10 dk mı alıyor!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beklemedeym
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

yaz kardeşim dinliyoruz rezerv
    rözörv
  • Takip.
  • Bekliyorum takipp
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

Dinleyiciler yerlerine sen başla biz dinliyoz patlamış mısırıda alayım(patlamış mısır gifi vardı noldu ona).
    Başlığı gördüm ve kalbim hızlı hızlı atmaya başladı sendeyiz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChemicalEng

Bekliyorum takipp
    Takip
  • Anlat panpa dinliyorum

Konuyu öyle bırakmıştım 8 sayfa olmuş

REKLAM ALINIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciragipdayi -- 27 Ocak 2012; 12:05:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Anlat panpa dinliyorum

REKLAM ALINIR
    anlat kardeşim dinliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Anlat panpa dinliyorum

REKLAM ALINIR
    Beklemedeym
  • Reklam alımları yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

Reklam alımları yoktur
    bakalım
  • Bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

Reklam alımları yoktur
    rezerv
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.